Şimdi Ara

Priest ile ilgili bir sorun var ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olimpia server ında 66 lvl priest im var ve 720 lik heal pot yapmak istiyorum ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum yardımcı olacak var mı biraz ayrıntılı olarak anlatılırsa iyi olur ???

• potçudan en küçük potu al sonra sundriesten en pahalı payer of favorsu(yada başka bişi en pahalısı ama!!) sonra inn hostesin yanındaki kadından bas süper anlattım anlayan varmı acaba
    edit: aşağıda yazdıım şey

(birde skil pointin 60 heal olması lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karekaralamaca -- 4 Temmuz 2007; 1:25:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nayttçı

potçudan en küçük potu al sonra sundriesten en pahalı payer of favorsu(yada başka bişi en pahalısı ama!!) sonra inn hostesin yanındaki kadından bas süper anlattım anlayan varmı acaba

yok walla anamadım...
  • usta aynısını bana en az 10 kişi söledi ama ben inn hostesin yanındaki yaratıga basınca 180 lik yapabiliyom en fazla acaba cantamda sadece dediklerin bulunması gerekir ondan olabilir mi... çünkü bir sürü pot var ve anlamıyom birisi bana daha ayrıntılı anlatsın lütfennnnn
  • Pot yapman için Skill Pointinin 60 ı heal da olması lazım.Oldun Diyelim.Humansan Asga,Karussan belluaya git.Çünkü daha kolay yapılıo orda.Şimdi yapılmasına gelelim.Pot Cudan Holy water alıcaksın.Sundriesten prayer of favors kağıdı alacaksın,2200 dü fiatı herhalde.Sonra İnn hostesin yanındaki, great Priest ten orda en alttakinin bi üstündeki sececeksin bu kadar.Yapacakısn inn e koyacaksın yapacaksın inn e koyacaksın bu kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nayttçı

potçudan en küçük potu al sonra sundriesten en pahalı payer of favorsu(yada başka bişi en pahalısı ama!!) sonra inn hostesin yanındaki kadından bas süper anlattım anlayan varmı acaba
    edit: aşağıda yazdıım şey

(birde skil pointin 60 heal olması lazım)

yok
  • önce en ezik hp potlarınından depoluyorsun.
    9999 tane
    sonra sundiriesten gerekli kağıtlardan alıyorsun.

asgada innin yanındakine yaptırıyorsun.,
    uğraştırıcı bir iş.
    ama maliyetin 2 katına satıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önce skil point heal 60 değilse uğraşma eğer 60 verdiysen heale önce potçu bayandan en ucuz o küçük potlardan al 77coin mi ne sonra sundriesten en pahalı payer kağıdını al inn in yanındaki kadında potion of favors seçeneğini tıkla exchange de basarsın

Skil 62 deil 60 yetiyor kendimden biliyrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karekaralamaca -- 4 Temmuz 2007; 1:30:27 >
  • tamam anladım agalar cok saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.