Şimdi Ara

Prf Kırmızı TYT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler elit karma diye bir tyt deneme çözmeye başladım bunun içindeki denemeler hakkında bilginiz var mı nasıl denemelerdir kendileri?
    Asıl sorum bugün Prf kırmızı diye bir deneme çözdüm ilk baştaydı bu deneme ama acaba zorluğu nedir biliyor musunuz çok mu kolay bu denemeler ve feni nasıl sizce çok mu kolay yoksa kaliteli bir deneme midir ne diyorsunuz?Türkçesi çok kolay gelmedi yani zaten de seviyesini size de sormak istedim.
    Türkçe 30 küsur Sosyal 14 fen 3 geldi fende belki biraz niyetli olmamın azizliğine uğradım bilmiyorum sosyalde de 16 yapabilirdim ama şanssızlık işte

• hocam çözümleri var diyolar da ben de çözümlerini bulamıyorum bulan mübarek buraya da atsa
  • ballers kullanıcısına yanıt
    buyur canom http://parafvideo.frns.in/ eğer mobilden giriyorsan prf uygulamasını indireceksin ordan bakarsın
    TYT-AYT fasikülleri>Elit Karma deneme
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    oooooooooo teşekkürlerrr
  • Hocam ben onun geçen hafta çözmüştüm TSF fazla zor değildi. Ama matı zordu. Sadece zor olsa iyi alakasızdı yani O kadar uzun paragraf soruları vardı ki Matın sıkılıp fene geçtim. Hâla boş olan tek denemem. Challengerleri da çözdüm ama en azından bu kadar uzun soruları yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam onun kırmızılısı düşman başına hele matı ben valla çöktüm matta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hermeno34 kullanıcısına yanıt
    kırmızı bence de bir tık zordu başka da çözmedim gerçi ama diğer çözdüğüm denemelerden daha zordu matematiğe bakmadım bile başım ağrıyor diye orta düzey tyt arıyorum aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.