Bildirim
Prezervatiflerinizi nereden alıyorsunuz ?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiç almadım ki. -
Git eczaneye al işte ne kasıyosun? -
hocam marketlerden falan almak baya pahalıya geliyor gerçekten. o yüzden internetten almak daha mantıklı -
Git eczaneye al dostum utanma -
Bunun utanmakla alakası yok beyler eczanede falan 1 tane 20 lik paketi 35 liraya alıyorsunuz. n11 den 2 tane 20li paketi 40-50 civarı alıyorsunuz.. Ne utanması -
o ne yeniyor mu? -
Bimden aldım dar geldi...... -
quote:
Orijinalden alıntı: Krethuss
hocam marketlerden falan almak baya pahalıya geliyor gerçekten. o yüzden internetten almak daha mantıklı
Herkes utanma konusu açıp sana 20 tane yetmeyince DH bunlara alışık değil dostum.
Ayrıca bir atasözü kondomda ucuza kaçma sonuç pahalıya patlar demiş (şimdi uydurdum anladın sen) eczaneden al riske girme. -
quote:
Orijinalden alıntı: GhoryWarrior
quote:
hocam marketlerden falan almak baya pahalıya geliyor gerçekten. o yüzden internetten almak daha mantıklı
Herkes utanma konusu açıp sana 20 tane yetmeyince DH bunlara alışık değil dostum.
Ayrıca bir atasözü kondomda ucuza kaçma sonuç pahalıya patlar demiş (şimdi uydurdum anladın sen) eczaneden al riske girme.
dostum aynı ürün üründe bir farklılık yok ki.. Millet almasın diye pahalıya satıyorlar marketlerde falan sanırsam
-
quote:
quote:
quote:
Ayrıca bir atasözü kondomda ucuza kaçma sonuç pahalıya patlar demiş (şimdi uydurdum anladın sen) eczaneden al riske girme.
dostum aynı ürün üründe bir farklılık yok ki.. Millet almasın diye pahalıya satıyorlar marketlerde falan sanırsam
Valla eczane havasından mıdır nedir daha güvende hissettiriyor. Yine de karar senin o zaman n11 den çok yıldızlı satıcılardan yürüyebilirsin bence.
Bu kadar kullanıyon madem tavsiye çeşit marka varsa söyle oradan yürüyelim :)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Valla eczane havasından mıdır nedir daha güvende hissettiriyor. Yine de karar senin o zaman n11 den çok yıldızlı satıcılardan yürüyebilirsin bence.
Bu kadar kullanıyon madem tavsiye çeşit marka varsa söyle oradan yürüyelim :)
dostum tavsiye demiyim de şu geciktirici etkili ürünleri hiç beğenmedim niye bilmiyorum canımı acıtıyorlar. Lakin favori ürünüm
https://www.ok.com.tr/okey-zero-prezervatif/15 gayet iyi. Fakat bende artık farklı bir şeyler arıyorum bulamadım
-
Sağlik ocagindan aliyorum beles -
Gitsem bana da verirler mi 20 yaşındayım bugün iş var da -
N11de gittigidiyor da bi ton var. Ben gidip reelden alıyorum direk. Uzaktaki bir yere gşdiyorum -
Ben birkeresinde bim den aldım. Genelde marketlerden alıyorum. -
Kim bir pakete 35 lira filan verir hıh -
Kendim sarıyorum -
PREZERVATİF ALMAK KOLAY DA. BİR ŞEKİLDE ALINIR.
HATUN BULMAK KOLAY DEGIL BENCE -
Gaz maskesiylen gül koklanmaz yigenim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dh sıcak fırsatlar bölümünden
|
Benzer içerikler
- yabancı banka kartına komisyon almayan bankalar
- bacaktan iğne sonrası ağrı nasıl geçer
- söğütlüçeşme kadıköy arası
- baş parmak titremesi
- 18 yaşından sonra boy uzar mı
- elon musk roket
- vtouch nedir
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X