Şimdi Ara

presscott mu nortwoodmu?(ok nortwood ama C cerisini yok piyasada yardım!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Hoca_68

P4 Northwood serisi almalısın. Çünkü E serisi prescotlar çok ısındıkları için fanları da hızlı dönüyor. Bunun sonunda kasa içinden müthiş bir fan uğultusu duyuluyor. Ben 3.0 E prescotu alır almaz hemen geri verdim, zor da olsa yerine bir 2.8 C HT buldum ve taktım. Şimdi kulaklarım çok rahat. Üstelik idle=32, load=44 derece.

3,0E@3,3 PRESCOTT o/c yok sayılır pc 7 sattir açık fazla kasmadım.
     presscott mu nortwoodmu?(ok nortwood ama C cerisini yok piyasada yardım!)

• walla isinmak icin prescot alabilirsin
  • ya dikkatimi cekti de prob'da cpu fan hizin gorunmuyor. bir de onu gorelim. ama gercekci olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahraaa2002

walla isinmak icin prescot alabilirsin

ordaki değerlede bak ondan sonra kim boş konuşuyor bi düşün olurmu
  • prescott larda abartıldığı kadar bi ısı yok. tamamen abartı
  • asus prob'e de fan hizini gormek kabahat mi? neden fan hizin yok?

ayrica, o probe de ben de sana gosteririm 30 C ama soyle pc'in biraz acik kalsin. tabi o da soguk ise diyecek birsey yok. soyle biraz isit odani da ondan sonra gorelim C'yi.

bence asiri isinma var ve de board'dan board'a farkediyor. extra sogutma mi yapiyorsun?. bu daha direkt bir soru oldu. fan sesi nasil, rahatsiz ediyor mu?

• 3,0e var. fan hızı speedfan ile %40 düşürdüm. yani fan %60 çalışıyo. (1500rpm) sıcaklık günlük 45 derece civarı. işlemciye yüklenceksem fan hızının DİKKAT %75 e çıkarmam yetiyor. o zamanda 55 dereceyi geçmiyo. ama mutlaka bu işlemci ve board lara göre farklılık gösterir. ben de şanslı prescottculardanım galiba.
  • valla bende 2.6c var istersen senin olur
  • İstersen 2.8 c serisi satabilirim 3.6 ghz gördüm
  • walla bende sanirim oda sicak. 57 gosteriyor probe.
  • ZALMAN CNPS-7000A-CU cpu cooler ile 3.6 ghz de en fazla gördüğüm sıcaklık 38-39 derece
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.