Çağan Irmak, senaryosunu yazıp yönettiği Prensesin Uykusu adlı yeni filminin çekimlerine devam ediyor. Çekimlerinin büyük kısmı Yeşilköy ve Halkalı’da gerçekleşen ve Mayıs ayının ikinci haftasında tamamlanacak olan filmin yapımcılığını Most Production ve Imaj üstlenmekte.
Sıradan görünen ama aslında rengarenk karakterlere sahip bir grup insanın birlik olup kaderi değiştirme çabalarını hayatın tam içinden anlatan filmin başrollerinde Çağlar Çorumlu, Sevinç Erbulak, Genco Erkal, Alican Yücesoy, Şevval Başpınar, Ayşenil Şamlıoğlu, Funda Şirinkal ile konuk oyuncu olarak Işıl Yücesoy yer alıyor.
Prensesin Uykusu’nun müziklerini aynı isimli şarkıya da imza atan REDD grubu gerçekleştirecek.
Filmin görüntü yönetmeni, Issız Adam ve Karanlıktakiler filmlerinde de ekipte yer alan Gökhan Tiryaki.
Kullanıldığı teknikle farklı bir anlatıma sahip filmin post prodüksiyonunun yaz aylarında tamamlanması ve 2010 yılının Aralık ayında vizyona girmesi planlanıyor.
19 KASIM Cuma vizyona giren bu filme giden yok mu hala ?
gitmeye gerek yok..net'e düşünce izleriz.
quote:
Orijinalden alıntı: suzi dilara
Demek ki filmin tanıtımı iyi yapılmamış ben bile ilk defa duydum.
quote:
Orijinalden alıntı: dodgé
quote:
Demek ki filmin tanıtımı iyi yapılmamış ben bile ilk defa duydum.
BABAM VE OĞLUM daki gibi kulaktan kulağa yayılır bu da
belli ki çok reklam tanıtım sevmiyo Çağan Irmak
Üç günde 40 bin kişi izlemiş..
Bu cuma gitmeyi düşünüyorum. Çağan Irmak iyi bir anlatıcı. Babam ve Oğlum'da, Ulak'ta, Mustafa Hakkında Her Şey'de bunu çok iyi gösterdi. Çemberimde Gül Oya zaten Türk televizyon tarihinde ilk 3'e rahatlıkla girer. Her ne kadar Issız Adam fazlasıyla sıradan bir film olsa da ben bu filmi merakla bekliyorum.
Bu cuma gitmeyi düşünüyorum. Çağan Irmak iyi bir anlatıcı. Babam ve Oğlum'da, Ulak'ta, Mustafa Hakkında Her Şey'de bunu çok iyi gösterdi. Çemberimde Gül Oya zaten Türk televizyon tarihinde ilk 3'e rahatlıkla girer. Her ne kadar Issız Adam fazlasıyla sıradan bir film olsa da ben bu filmi merakla bekliyorum.
vizyona girmiş abi beklemene gerek yok ki.
quote:
Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
vizyona girmiş abi beklemene gerek yok ki.
İzlemeyi bekliyorum, anlaşıldı mı şimdi?
quote:
Orijinalden alıntı: 1881 Bu cuma gitmeyi düşünüyorum. Çağan Irmak iyi bir anlatıcı. Babam ve Oğlum'da, Ulak'ta, Mustafa Hakkında Her Şey'de bunu çok iyi gösterdi. Çemberimde Gül Oya zaten Türk televizyon tarihinde ilk 3'e rahatlıkla girer. Her ne kadar Issız Adam fazlasıyla sıradan bir film olsa da ben bu filmi merakla bekliyorum.
ben Perşembe gidicem büyük ihtimal
burdan tüm spoileri yazıyım Cuma gitmene gerek kalmaz
gerçekten hoş bir filmdi. Şirin sıcacık. Çok bişey beklemeyin ama en azından insanı sıkıyor mutlu ediyor izlerken gülümsetiyor :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HmB_SaL
gerçekten hoş bir filmdi. Şirin sıcacık. Çok bişey beklemeyin ama en azından insanı sıkıyor mutlu ediyor izlerken gülümsetiyor :)
hem sıkıyor hem de mutlu mu ediyor?bu filmi kesinlikle görmem gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
quote:
tmm yaaa ne furuyon
pm atarım
He o zaman tamam anlaştık.
Beğenmedim açıkcası, verdiğim paraya değmedi. Tek hoş olan Prensesin uykusuyum adlı şarkı.
filme geçen Perşembe gitmiştim ama yorumlamayı atlamışım
Film ilk yarımsaat baydı pek bi vasatdı sonra yavaştan iyi niyetli yapılmış bi film olduğunu düşündüm böyle insanlar pek yok çevremizde o yüzden takdirlik baş erkek karakter
sevdiğim taraf Çizgi filmle yapılan düet sahneleri ve Redd şarkılarıydı
Çağan'ın diğer filmlerinden bi de ULAK böyleydi çok sevmemiştim
çok şart değil sinemada izlemek ama arkadaşlarla yapacak daha iyi bişey yoksa olabilir
DvdRip çıkmış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme