< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
Parodi adına oldukça kaliteli bir yapım. Örneği zor bulunduğundan ve parodi işini doğru yaptığından herkesçe sevildi, her bölüm kahkahalar attırıyor sağolsun. üçüncü sezon prodüksiyon adına -az bir kusurları olsa da- iyi işler yapmışlar. hamam sahnesi efsaneviydi, hala aklıma geldikçe gülüyorum. -ya bir adamın gözü nasıl kirlenebilir ki- |
| _____________________________ |
|
giray altinok'u basarili bulan hatta var bunlar dizisinin bir basyapit oldugunu dusunen biri olarak, tam cop bir dizi diyebilirim prens icin. ne hikaye var, ne kurgu var, hic bir bolumun digeri ile ilgisi yok. rastgele diyaloglar. bugunku diyaloglari 60 sene oncesine uyarlayip buna komedi demek mi aptallik yoksa bunu komik bulmak mi bilemiyorum. dizidedeki her sey o kadar alakasiz ve sacma ki 1 yasindaki cocugun eline tablet verirsiniz hani sadece grafiklere bakar ne oldugunu anlamaz bence su an izleyenler de ve sevenler de oyle tipler. kendimi zorladim hani kacirdigim bir nokta vardir diye yoksa cok sacma sapan bir dizi. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
![]() |
|
Arkadaşım absürt komedi öyle olmaz: Bir mantığı bir hikayesi olur. Saçma sapan bir şeyler üretip her şeye absürt komedi deyin: < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Beğenmeyebilirsin niye linç yiyeceksin ki ? Olabilir, senin mizah anlayışın farklı olabilir veya zevkin. Bana da mesela gibi eğlenceli gelmiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 5 Temmuz 2025; 10:17:7 > |
|
SİSTEM: AMD Ryzen 7600 İşlemci - Arctic Liquid Freezer II 240 sıvı soğutma -MSİ B650 Tomahawk Anakart - GAINWARD RTX 4070Tİ PHOENIX Ekran kartı- Kingston Fury Beast 32 GB(2x16) DDR5 6000 MHz CL36 Ram - MSI MPG A850G PCIE5 850W + GOLD Power Supply - Samsung 970 Evo 512GB M.2 - Kingston Fury Renegade 1 TB ( 7300 -6000) Soğutuculu 1TB M.2 - ASUS TUF GT 501 KASA - ASUS TUF GAMING 27" VG27AQ1A 170Hz monitör... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kiralık Aşk Tüm Bölümler 👉 https://youtube.com/playlist?list=PLsvOo4dTDY-GxiGNtS-LCvtEinr7SCDev&feature=shared
Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?
OYUNCULAR: Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Onur Büyüktopçu, Seçkin Özdemir, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Melisa Şenolsun, Hikmet Körmükçü, Ferdi Merter, Sinem Öztürk.
KÜNYE
Yapım: Ortaks Yapım
Yapımcı: Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Meriç Acemi
Kiralık Aşk Kanalına Abone Olmak İçin: https://www.youtube.com/@KiralikAsk
#kiralıkaşk #barışarduç #elçinsangu https://www.youtube.com/watch?v=aTxJdrU0nyközellikle 10 dk itibaren izleyin bir copy paste çalışması görüceksiniz tabi giray gerçek hayatta feminen olmadığı için aslı kadar başarılı değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Temmuz 2025; 16:22:23 > |
|