Şimdi Ara

Premix Kombi Ses (Db) Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Verisine ulaşabildiğim bazı premix kombilerin ses (db) değerleri...
    kombi alırken hesaba katmak isteyenlere duyurulur.
    diğer modellerin verisi varsa eklersiniz yada yanlışsa doğrusunu yazarsınız.

Ariston Genus Premium Evo..... 33.4 Db Buradan
    İmmergas Victrix 26.............. <55 Db Buradan (net bir açıklama yok, 55 den düşük)
    Baymak idee........................ 38 Db Buradan
    Bosch/Buderus (Premixler)...... 36-38 Db
    Ferroli Econcept Tech............ 34.3 Db Buradan
    Ferroli Bluehelix Tech............ (econcept modeline göre extra izolasyon olduğu söyleniyor ama veri yok)
    Termoteknik Logic................. 33.4 dB Buradan
    Termoteknik Vogue 26/32....... 34 db Buradan
    Viessmann Vitodens 100-W..... 39 Db buradan
    Airfel Digifel Premix................ 42 db (Ort) 45-50 db (max yükte) Dağıtıcı firma ve bayinin vermiş olduğu bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni.üye -- 17 Kasım 2014; 14:35:59 >

• _____________________________

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • Ustam confeo premix in db kac?diger premix modeller arasindaki farki merak ettim saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinalden alıntı: disintegration

termoteknik logic 33.4dB

http://www.termoteknik.com/Assets/Documents/logic_bro_saatsiz_bayraksiz_orj.pdf

eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni.üye -- 13 Kasım 2014; 12:10:16 >

ama diger ustun ozellikleri ile bence bu olumsuzlugunu kapatiyor:pompa gucu & genis voltaj elektrik araliginda calisma & opentherm yazilimi dis hava sensoru & eco/comfort ozelligi....vd

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

ugultulu calismasindan dolayi uretici ses seviyesini eklememis

ama diger ustun ozellikleri ile bence bu olumsuzlugunu kapatiyor:pompa gucu & genis voltaj elektrik araliginda calisma & opentherm yazilimi dis hava sensoru & eco/comfort ozelligi....vd

Büyük ugultulu calismasi belkide pompasinin guclu olmasindan sonucta guclu motor cok ses cikartir mantigi olabilir belkide izalosyon eksikligi olabilir.oyle birseyki yanina gelince ses yok ama salona ses geliyor apartman duvarini yankisi da olabilir.

bircok kombide 75pw pompa gucu
    eca sirketi cihazi yenilese aslinda 10numara kombi
    ses gorecelidir herkesin kulagi farklidir ama cihaz digerleri kadar sessiz degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baymak Kombi Basınç 0 da
    15 yıl önce açıldı
    vitopend 100 kombi sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eca confeo premix cok iyi cihaz ama uretici cihazda hic guncellenme yapmadan 2006-2007 yilindaki versiyonuyla satiliyor.nasil calistigini biliyorum cevremde taktirmistim
    izolasyon yetersiz ve pompa cok guclu 110pw guc var
    bircok kombide 75pw pompa gucu
    eca sirketi cihazi yenilese aslinda 10numara kombi
    ses gorecelidir herkesin kulagi farklidir ama cihaz digerleri kadar sessiz degil

Eca sirketinde isler yavas isliyor heralde bakiniz butun diger markalar yeni urunlerini piyasaya suruyor.onceki versiyonlarini yenileme yontemi ile ornek modulasyon araligi genisligi gibi.eca da 2006 uretimli modelinin daha yeni reklamini yapiyor.sizin soylediginiz gibi gelistirilse bircok modelin onune gecer saygilar.

baska bir acidan dusunecek olursak kombi sorunsuz ama yine de makyaj sart
    ntv de sponsor reklamlarda gorebiliyoruz

• quote:

eca hicbir kombisini yenilemedi
    eca confeo premixe birkac makyaj yapsa yine piyasaya damgasini vurur. yine de bu kadar zamandir kronik sorunu olmadan satti
    baska bir acidan dusunecek olursak kombi sorunsuz ama yine de makyaj sart
    ntv de sponsor reklamlarda gorebiliyoruz

Ntv sponsor ayni zamanda butun kanalda reklamlari cikiyor.

• quote:

evet
    ayrica eca panel radyator,eca termo vanalarin da reklami yapiliyor

Bence eca ARGE ye pek onem vermiyor.zaten kombileride tupitak yardiyla uretmis dogrumudur

Confeo Premix biraz sesli. Diğer bir olumsuz özelliği de hacimce büyük ve biraz kaba yapıda olması. Yakınında ses duymazken uzaktan uğultu gelmesinin sebebi titreşimdir. Bir çeşit rezonans oluşuyor. Ne yazık ki disintegration dediği gibi ses yalıtımı pek iyi değil. Kapak ve kasa çevresinde izolasyon kaplaması yok. Özellikle pompa ve fanların kombi kasasında montajında vida ile arasına kauçuk pullar konulması gerekir. Bunu yapmamışlar.

Boş vaktim olursa kendim bu uğultuyu pompa ve fan vidalarına pul, kapağa da yalıtım malzemesi ile kaplayarak gidermeyi planlıyorum. Daha önce bilgisayar kasamın sesini kesmeyi başardığım için biraz tecrübem var. İşlemi uygularsam burada nasıl yapılacağını açıklayan fotoğraf ve anlatımı paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carroll

@derreci

Confeo Premix biraz sesli. Diğer bir olumsuz özelliği de hacimce büyük ve biraz kaba yapıda olması. Yakınında ses duymazken uzaktan uğultu gelmesinin sebebi titreşimdir. Bir çeşit rezonans oluşuyor. Ne yazık ki disintegration dediği gibi ses yalıtımı pek iyi değil. Kapak ve kasa çevresinde izolasyon kaplaması yok. Özellikle pompa ve fanların kombi kasasında montajında vida ile arasına kauçuk pullar konulması gerekir. Bunu yapmamışlar.

Boş vaktim olursa kendim bu uğultuyu pompa ve fan vidalarına pul, kapağa da yalıtım malzemesi ile kaplayarak gidermeyi planlıyorum. Daha önce bilgisayar kasamın sesini kesmeyi başardığım için biraz tecrübem var. İşlemi uygularsam burada nasıl yapılacağını açıklayan fotoğraf ve anlatımı paylaşırım.

Siz hemen yapinda bize anlatin nasil yapitiginizi bizde uyguluyalim.ebat konusu benim icin cok onemli degil cogu kombiyle hemen hemen ayni ebatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derrreci -- 13 Kasım 2014; 17:27:48 >

• _____________________________

• quote:

termoteknik vogue 34dB

http://www.termoteknik.com/sayfalar.asp?LanguageID=1&cid=2&id=15&id2=844

eklendi.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.