Şimdi Ara

PREMIUM ÜYELİK İLE DOWNLOAD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, turbobit.net üzerinden 1 aylık premium üyelik aldım. İlk günümde 2 oyun ve 2 film indirdim toplam 50GB kadar. Hergün bu kadar indirirsem zararı olurmu kota vs vs veya yavaşlama olur mu ?

Not: Adını vermeyeyim büyük bir firmanın şubesi sayılır çalıştığım ofis. Ofiste 15 Tane Laptop bağlı aynı internette ve gün içinde de en az 10 PC uzak masa üstü ile İst. la bağlanıp çalışıyor ve teamvieweri de çok kullanıyoruz iş için, hali ile bunlarda çok veri tüketiyor.

Ofisin interneti nedir nasıldır bilmiyorum bilgi işlem dep. istanbulda.

• Bende Ankara'da Bilgi İşlem ofisindeyim hocam 80 mbit hız var rüya gibi yemin ediyorum,eve bi gidiyorum 3 mbit hız hayattan soğuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghonzoos

Bende Ankara'da Bilgi İşlem ofisindeyim hocam 80 mbit hız var rüya gibi yemin ediyorum,eve bi gidiyorum 3 mbit hız hayattan soğuyorum.

Aynen oyle

Bende okulda simetrik 2 gbps var evde 8mbps 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium üyelik görünce aklıma başka bişey gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elde olan bu hocam

• Birazdan bende ss yi atarim

Bu vatandas kimin ulkesindeki pc ye tw ile baglanmis hangi ulke orasi yoksa server sunucusu galiba
    Gerci bu testlerede inanilmiyor onemli olan idm ss si : D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 9 Aralık 2016; 10:16:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ss deki benim laptopum ofiste bir üst katta modemin yanında bende alt kattan tw ile bağlanıyorum. Akşam herkes çıkınca başlıyorum dl a ( tw telden bağlanıyorum ) Ege bölgesindeyim ben ve sunucular sanırım istanbulda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Premium üyelik ile IDM hocam:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.