Şimdi Ara

PREMİUM üye olmak için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PREMİUM üye olmak için yardım arkadaşlar benim kredi kartım yok fakat bankada hesabım var ve hesap kartım var bu kartla paypaldan premium üye olabilirmiyim

• banka hesap numarasını verdiğin takdirde knightonlineworld sitesindeki görevliler bankadan para cekemez . yeni bir kredi kartı çıkartman gerekli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM_09

banka hesap numarasını verdiğin takdirde knightonlineworld sitesindeki görevliler bankadan para cekemez . yeni bir kredi kartı çıkartman gerekli.

imzandaki adrese mesaj attım bakalım beğencen mi
  • yapma ya hiç bir şeilde olmazmı bukartla
  • Arkadaşlar kredi kartı konusunda çekinmeyin verin. yada sanal kart çıkartın onunla alın almak istiyorsanız madem. Sanalkart tek kullanımlıktı 24.5$ a ayarlarsınız bankaya söyleyip sonra gider çektirisiniz ve birdaha kullanılmaz sadece siz isterseniz kullanabilirsiniz. Kolay gelsin...
  • sanalkart granti bankasinda var sadece galiba
  • Snal karty alabilmen için garanti bankasından, kart hesabının olması lazım ki sanal kart alabilesin..Ve elenizden geldiği kadar oyunda kendi kartınızı kulanmayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM_09

banka hesap numarasını verdiğin takdirde knightonlineworld sitesindeki görevliler bankadan para cekemez . yeni bir kredi kartı çıkartman gerekli.

Bu arada sende iyice gm havalarına girdin...Gm olsan ne olur olmasan ne olur forumda itibarmı göreceğini zannediyon?Ki su an eziq durumdasın forumda milleti kandıracağını zannediyon ama boş işle uğraşıyon..bu forum kurulduğundan beri senin gibi kaç tane kendini nimetten sayan bebeler gelip gittiler...
  • az önce hesap kartıyla aldım sanal karta filan gerek yokmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.