Şimdi Ara

Premium tank iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ticket oluşturup gönderdim ama aldığımız premium tankları iade edebiliyormuyuz veya aynı fiyatta başka bir premium tankla değiştirebilirmiyiz Su100Y yi satın aldım ama mermi fiyatı çok yüksek 5-6 kere ıskalasam zarara giricem o derece tankın iadesini veya dicker maxla değişimini istedim sizce kabul ederler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosniel_TR -- 17 Nisan 2014; 20:32:55 >

Üzgünüm fakat tankın iadesinin mümkün olmadığını belirtmek isterim. Aksi takdirde tankından memnun olmayan birçok oyuncu bir başkasıyla değiştirmek isterdi.

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
    Mantıklı olanda birçok oyuncunun tankını iade etmesi değil mi sonuçta test sunucuları kapalı olduğu zaman tankın resmine bakıp alıyoruz ilk defa bir oyunda böyle birşey görüyorum dahada 1 kuruş yatırmam bu oyuna hakketmiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    suu100y ye HD güncellemesi gelince tankı tam fiyatından geri verme imkanı doğuyor zaten bu hareket sadece güvenimi sarsmış oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    hocam sorun oynamak değil mermi fiyatları zevk için almadım bu tankı yani para kazanmak için aldım mermi fiyatlarıda buna pek imkan tanımıyor t5 normal tanklarla daha çok para kasıyorum
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    yok normal mermi 1k ücreti var zaten tank 30-35k arası para bırakıyor bununda 10-15k sı mühimmata gidiyor
    Bence sen biraz daha uzerinde calis o tankin. Tier 6 da oyle penetrate ve damage veren baska tank yok. Bende Dicker Max var 169 pen ile ancak top tier oldugumda is yapabiliyorum lakin sen bircok tier8 i de oyundan sogutacak kapasitedesin. Hatta sende zirhda var ama dicker max de yok. Her mermi icerde.
    Uzaktan hatta max gorus mesafesinden tam nisan almadan ates etme. Hedefinde rakibin kritik noktalari olsun. Cephanelik, yakit deposu veya motora denk gelirse parasini fazlasi ile cikartirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

suu100y ye HD güncellemesi gelince tankı tam fiyatından geri verme imkanı doğuyor zaten bu hareket sadece güvenimi sarsmış oldu

kaynak var mı hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırayla bütün tanklara hd güncellemesi gelecek 9 patchinin devamı ile bununla beraber oynadığın herhangi bir oyunda para vererek aldığın bir içerik herhangi bir değişikliğe uğrarsa sana geri iade hakkı doğar vermezlerse mahkemeye kadar gidebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sırayla bütün tanklara hd güncellemesi gelecek 9 patchinin devamı ile bununla beraber oynadığın herhangi bir oyunda para vererek aldığın bir içerik herhangi bir değişikliğe uğrarsa sana geri iade hakkı doğar vermezlerse mahkemeye kadar gidebilirsin

şimdiye kadar oyunda birçok şey değişti; fizik, grafik, ses, oynanış, fiyat gibi.

hatırladığım kadarıyla sadece 1 kere altın karşılığı geri verme çıktı, o da t26e4.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

yok hocam taktım ben iade edicem bunu oyunada 5 kuruş vermiycem ondan sonra

sistemi bir çok yönüyle para üzerine kurmuşlar, yinede para şart değil.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.