Şimdi Ara

premium hakkında aldığım son karar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu oyuna şiuan itibari ile swerverlar boş olsa bile pre olmayanalr giremio bende pre almaya karar verdim gerçi kredi kartı yok ama izmirdenim parasının 3 katını bile verebilirim yeterki biri beni pre yapsın

• saat 00:33 ve hala a3 e dahi giremiorm
  • ama daha fazla esiri olmayalım bizim onlara ters çıkmamız lazımken bazıları zayıf düşüp onlara yeniliyo biraz iradeli olun lütfen
  • bune ya sanane ister alırım ister almam size katılmak zorundamıyım oynamak istiyorum terbiyeni takın asıl sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

bune ya sanane ister alırım ister almam size katılmak zorundamıyım oynamak istiyorum terbiyeni takın asıl sana

kaç yaşındayım demiştin 20 yaşında olmama rağmen kredi kartım warda? ayrıca madem öle bize ne senin premium alıp almamandan formu kirletme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 18 Ağustos 2006; 1:06:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

ulan anlayışsız inek biz TR çapında bi hareket başlatmaya çalışıyoruz oyunu bırakalım bize koyun gibi davranıyolar diye senin ddiğin laf bak.Bütün DH seni taşlamadan toz ol burdan.

ağır olmamışmı biras
  • Orjinalden alıntı: placeformyhead

ulan anlayışsız inek biz TR çapında bi hareket başlatmaya çalışıyoruz oyunu bırakalım bize koyun gibi davranıyolar diye senin ddiğin laf bak.Bütün DH seni taşlamadan toz ol burdan.

ARAMIZDA YARBAY OLMUŞ AMA ADAM OLAMAMIŞLAR VAR ANLAŞILAN. HERKESİN TERCİH ÖZGÜRLÜĞÜ VARDIR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onay beklior da ne demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nazgul

Onay beklior da ne demek

Sanırım yeni bir uygulama forumun güvenliği açısından az mesajı olan arkadaşlar başlık açacakları veya foruma cevap yazacakları zaman üst düzey bir yönetici tarafından onaylanması gerekiyor olabilir.

Arthur eleştrilerin dozunda olsun. Herkez senin veya sizinle aynı yönde hareket etmek istemeyebilir. Bende bu ay Premium almayacağım ve oyuna başladığımdan beri ilk premiumsuz ayımı geçireceğim ama almak veya almamak benim olduğu gibi arkadaşında kendi özgür iradesine kalmış bir olaydır. Bize saygıyla karşılamak düşer ...
  • GÜÇLÜYÜZ HAKLIYIZ TÜRKÜZ KAZANACAIZ
    KO'YA 1 2 BİDE BENİMKİ
    KO YA KARŞI GELELİM WE PREMİUM U KALDIRTALIM ARKADAŞLAR BÜTÜN BİLDİİNİZ TEZAVRATLARI İNGİLİZCEYE ÇEVİRİN ADAMLARIN MAİLİNE BOMBALAMA YAPALIM HUAHUAHHAUH NASI FİKİR AMA

ARTHUR SENİ TANIMIORUM GERÇİ AMA YİNEDE ELEŞTRİN BİRAS AĞIR HA NEDERSİN?
  • Arthur run eleştirisi çok doğal bende ilk görsem bende öle derdim ulan emeğe saygı biz o şerefsizler Only pre. yi kaldırsın diye protesto edelim görgüsüz gelsin biri beni pre. yapsın desin

Ayrıca Arkadaşlar siyaset oluyo ama bu resmi msn görüntü resmi olarak kullanırmsnız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas_ -- 18 Ağustos 2006; 10:47:56 >

• Gaza geldiğim anlaşılıyordur umarım
  • quote:

premium aldım oyuna çok rahat giriyorum 0 lag dc olmuyorum premium almıcaksan oyunu bırak zaten oyun paralı olacak ha bugün olmu ha yarın.
  • beyler eyer herkes bu konuyu açan kişi gibi düşünürse
    bu oyun hayatta düzelmez
    ben pre çekmiyecem
    türkiyeden oynuyan herkes pre çekmiyecek
    bakalım bunlar o zaman bu oyunu nasıl düzeltecekler
    hep birlikte görek ama görmek için hiç kimsenin pre çekmemesi lazım

• arkadaşım abutma bence bütün Türk ler oyunu bırakmalı çünkü böyle olursa knight ın yapıumcılarının g... kalkıyor bence almıyorsa almasınlar zaten bu oyunu sadece Türk ler oynamıyormuydu arkadaşlar biz olmasak bu oyunda olmazdı bilmiyorum başka türlü düşünen varsa yazsın teşekkürler
  • Adamlar su oyunu bugsız koxpsuz dupesuz hale getirseler insanlar seve seve uyelik de alcak baska seylerde.Yani kendileri kazanacak ama onlar ne yapıyor adam gibi hizmeti gectim tum hilelere göz yumuyolar bunun uzerinden para kazanmaya calısıolar.İnsaları kendiliginden degilde zorla premium aldırmaya calısıolar.Bakalım bu k2network tekerlegi daha ne kadar donecek.Ben bu kadar rezil bir firma bugune kadar gormedim gormeyecemde.Knightonline k2networkun bana oynatabilecegi son oyundur.Bir daha bir oyuna baslarsam bu kesinlikle baska bir firmanın serverlarında olur...
  • malesef bende kart arıom
  • kredi kartı var ama böyle emeklerin boşa gittiği bi oyun için para harcamam başkasınında harcaması iin yardımcı olamam
  • isteten oyunu bırakır,isteyen pre alır,isteyen de pre almadan oynamaya uğraşır.
    bu herkesin kendi seçimidir.
    bende pre yok ve şimdiye kadar hiç almadım ve almayacağım da.
    oyun bu şekilde abuklaşmaya ve para temelli olmaya devam ederse oyunu bırakacağım.
    kimseye kararından ötürü hakaret etmeyin.birisinini vereceği para ne benim ne de başkasının cebinden çıkacaktır.
    kredi kartım olmasına rağmen bir kere bile oyuna para vermeyi düşünmedim.bu neticede bir oyun benim için.
    herkese saygılar
  • böle strateji oyunlar bağamlılık yapıyo ya bi ara diablo2 oynuyodum sabah akşam basindaydim 35dim ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.