Şimdi Ara

Premium Download için hangisi? netload - turbobit ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar film, oyun vs downloadı için bir premium hesabı almayı düşünüyorum ama hangi hosttan alsam bilmiyorum. eskiden hotfile vs fileserve premiumlarım vardı rahat sorunsuz şekilde aynı anda onlarca linki indirebiliyordum.

şuan bu kalitede ve linklerin en çok upload edildiği host hangisi acaba. sonuçta 20tl para vereceğiz boşa gitmesin.

yardımlarınızı bekliyorum

• Turbobit günlük 25 gb aylık 300 gb kota var. Netloadda ise kota olayı yok. Hangisini almak istiyorsanız öncelik ile gezdiğiniz siteleri kontrol edin ençok kullanılan hangisi ona göre karar vermek daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: user66

Turbobit günlük 25 gb aylık 300 gb kota var. Netloadda ise kota olayı yok. Hangisini almak istiyorsanız öncelik ile gezdiğiniz siteleri kontrol edin ençok kullanılan hangisi ona göre karar vermek daha kolay olur.

teşekkürler hocam baya bi gezdim turbobitte karar kıldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitoScaletta

Arkadaşlar film, oyun vs downloadı için bir premium hesabı almayı düşünüyorum ama hangi hosttan alsam bilmiyorum. eskiden hotfile vs fileserve premiumlarım vardı rahat sorunsuz şekilde aynı anda onlarca linki indirebiliyordum.

şuan bu kalitede ve linklerin en çok upload edildiği host hangisi acaba. sonuçta 20tl para vereceğiz boşa gitmesin.

yardımlarınızı bekliyorum

turbodebrid.pro reklam olmasın ama para verme anında çevir :)
    Not:siteyle bir bağlantım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invisible Pink Unicorn -- 29 Kasım 2012; 21:13:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.