Şimdi Ara

Premium araçlar dışında En iyi D sınıfı araç hangisi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • premium de yipte s60 ı-s80i saymıyorsunuz ama 117 bin tlden başlayan 6 yı mı sayıyorsunuz ben anlamadım.anlatacak olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

C180 nasil D sinifi arac oluyor ?

Yanilmiyorsam 4500 civari boyu var arabanin icide dar nasil D sinifi oluyor ?

O zaman SuperB E sinifi. Sinif neye gore belirleniyor ?

Çoğunlukla aks mesafesi, sonra iç hacim, en son boy. Premium segment otomobilleri genelde bu kıstasların dışında tutulsalarda bugun C serisi ile Superb aynı aks mesafesine sahip, o yüzden D
  • 2.el alınıcaksa Latitude.Donanım olarak hepsinden iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır eski kasa insignia bahsediyorum. Yeni olan daha yollara çıkmadı bile.yorum icin çok erken

• bence çok fark yok D sınıfta ama illa sıralama olacaksa

superb
    mondeo
    mazda6
    insingia
    accord
    latitude
  • quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

premium de yipte s60 ı-s80i saymıyorsunuz ama 117 bin tlden başlayan 6 yı mı sayıyorsunuz ben anlamadım.anlatacak olan var mı?

Mazda 6'nın fiyatı Türkiye'de 2.0lt ÖTV'si, ithalat prosedürleri yüzünden ve tam donanımla geldiği için pahalı. Dünya Türkiye'den ibaret değil, düzgün vergi sistemine sahip ülkelerde Mazda 6 eşlenik S60'dan ucuz doğal olarak.

Klasik D sınıflar için de benim de tercihim Mazda 6 olurdu sanırım. Honda Accord'da (Acura TSX) Avrupa'da premium araba muamelesi göremediği için henüz ikinci tercihim olur.

• mondeo
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

quote:

premium de yipte s60 ı-s80i saymıyorsunuz ama 117 bin tlden başlayan 6 yı mı sayıyorsunuz ben anlamadım.anlatacak olan var mı?

Mazda 6'nın fiyatı Türkiye'de 2.0lt ÖTV'si, ithalat prosedürleri yüzünden ve tam donanımla geldiği için pahalı. Dünya Türkiye'den ibaret değil, düzgün vergi sistemine sahip ülkelerde Mazda 6 eşlenik S60'dan ucuz doğal olarak.

Klasik D sınıflar için de benim de tercihim Mazda 6 olurdu sanırım. Honda Accord'da (Acura TSX) Avrupa'da premium araba muamelesi göremediği için henüz ikinci tercihim olur.

onu bende biliyorum ama önemli olan da zaten fiyat değil mi?hem üstelik türkiyede yaşamıyor muyuz?premium araçlar neye göre aurılır?fiyata göre mi yoksa kaliteye göre mi,yoksa kafadan mı atılıyor?

• hayatın şehirlerarası geçiyorsa 2000 motor bütün canavarlar iyidir, şehiriçinde ve dışında ortalama yakıt ve konfor diyorsan passat tdi, beygirleri yola bırakıyım diyorsan insignia olabilir..d olsun az yaksınperformans olmasada olur dersen d4d avensis... azcık yaksın azcık kaçsın donanımda lazım sporda olsun tasarımda iyi olsun sanayiye gitmiyim arabamla aramda duygusal bağ olsun diyorsanda accord yada mazda6 ki tercihim halen sahibi olduğumuz mazda6 (2009) yeni kasalara zaten hasta oldum.. bikaç sene sonra alınabilir seviyeye düşsede alsak.. BMW Mercedes diyen şahıslar, ronaldinioyla burak umut olcay karşılaştıramazsın..aynı ligin oyuncularını karşılaştırmak gerekir
  • 1-MAzda6
    2-Citroen DS5
    3-Passat
    4-MOndeo
  • quote:

Mazda 6 117 binden mi başlıyor

• Golf.golf.golfff soruya bak , c d e f g h z ye kdr butun segmentlerin krali golf , 1974 yilindan beri mercedes bmw audi felan.filan hepsi golfu taklit ediyormus bunuda dun ogrendim burda:))- bunu yazan arkadasta 30 yaslarinda kalitesiyle bilgisiyle ovunen biri oylesine degil

• quote:

Orijinalden alıntı: mr murat

Golf.golf.golfff soruya bak , c d e f g h z ye kdr butun segmentlerin krali golf , 1974 yilindan beri mercedes bmw audi felan.filan hepsi golfu taklit ediyormus bunuda dun ogrendim burda:))- bunu yazan arkadasta 30 yaslarinda kalitesiyle bilgisiyle ovunen biri oylesine degil

Ne golfü ya ne saçmalıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: brise

quote:

Orijinalden alıntı: mr murat

Golf.golf.golfff soruya bak , c d e f g h z ye kdr butun segmentlerin krali golf , 1974 yilindan beri mercedes bmw audi felan.filan hepsi golfu taklit ediyormus bunuda dun ogrendim burda:))- bunu yazan arkadasta 30 yaslarinda kalitesiyle bilgisiyle ovunen biri oylesine degil

Ne golfü ya ne saçmalıyorsun

aynen abim.sanırım 2 litreden başlıyor diye.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.