Bildirim
Premium alımlarınızı en çok nasıl gerçekleştiriyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben forumdan abilerle alışveriş yapıyorum sende araştır güvenilir abilerimiz var... -
ben hep kesn ile alıyorum ve en zahmetsiz risksiz ve güvenilir olan bence o.
Tabi yakınında kesn alabileceğin bi cafe yoksa ozaman işler değişir. Ama sana tavsiyem havale ile kesn kodu satan yerler var. Küçük bi araştırmayla bunlara ulaşabilirsin, benim tanıdığım ve referans olabileceğim birisi olsa yönlendirirdim ama eminimki sorunsuz ve güvenilir bi şekilde bu işi yapanlar var. Şahsen yolumun üstündeki bi cafeye girip elden almak daha kolay geldiği için denemedim, ama deneyipte memnun kalanlar var -
gamesultan gayet güvenli her ay platinum alırım sitesini gezmenide tavsiye ederim -
kesn kodu ile :) şuan silver aldım oyuna giremedigim için yükleyemiyorum -
Kesn Kodu Tabii ki de En Güvenilir ßence -
kesn kodu satan kafeler garanti olarak kâr payı koyacaklardır yakındaki kafelerden premium ve cash fiyatlarını kontrol etmeye devam ediyorum fakat pahalı satıyorlar bu yüzdenwww.gamesultan.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 24 Nisan 2008; 18:45:59 > -
evden, click and buy ile -
Hesaptan parayı geçiyoruz kodu alıyoruz :) -
quote:
Orjinalden alıntı: knightsever
kesn kodu satan kafeler garanti olarak kâr payı koyacaklardır yakındaki kafelerden premium ve cash fiyatlarını kontrol etmeye devam ediyorum fakat pahalı satıyorlar bu yüzdenwww.gamesultan.com
Gamesultandaki alışveriş sistemi nasıl işliyor biraz bilgi verebilir misiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: postaci30
evden, click and buy ile
Click and buy ile alabilmemiz için ne yapmamız gerekiyor.
Şu anda evden bronze pre çekmeyi düşünüyorum ve bunu sizin yapacağınız açıklamalar doğrultusunda yapacağım. En yaygın ve güvenilir olanını görmeye çalışıyorum
-
0505 922 82 08-- Tarık VURAL
P.T.T den posta çeki hesabına atıyosun parayı 10 dk da kesn kodu geliyor.
1 yıldan fazla oldu kendisi ile alışveriş yapıyorum en ufak zorun olmadı.
Forumdan da bu arkadaşla alışveriş yapan arkadaşlar vardır elbette.
% 100 güvenelibilirsin. -
sşoyle bir sey ola bilirmi oyundan arkaşdan pre kodu alsam ve ona gb olarak para versem olurmu? -
quote:
Orjinalden alıntı: :pitbuLL:
0505 922 82 08-- Tarık VURAL
P.T.T den posta çeki hesabına atıyosun parayı 10 dk da kesn kodu geliyor.
1 yıldan fazla oldu kendisi ile alışveriş yapıyorum en ufak zorun olmadı.
Forumdan da bu arkadaşla alışveriş yapan arkadaşlar vardır elbette.
% 100 güvenelibilirsin.
Yine evden çıkmam ve uzak bir yere gitmem söz konusu PTT işe karışınca
Ayrıca kendi işimi kendim göremiyorum muyum? Kredi kartı ile mi Click and Buy sistemi çalışıyor? Yukarda fikirlerini belirten arkadaşlar daha açıklayıcı olurlarsa sevinirim. Mesela şu an bronz pre çekmek istesem bunu yapmam mümkün değil mi kredi kartı vs ile...
-
kredi kartı ile cash veya preyi evden çıkmadan alabilirsin. en hızlı yöntemde bu zaten. cklik and buy a üye oluyorsun. kredi kartı biligileri bir defaya mahsus giriyorsun. üyelik sonunda sana verilen nuramayı arıyorsun. umduğun gibi yabancı biri değil türk çıkıyor karşına hesabını aktif hale geritiryor ve clikandbuy şifre ve email adresinle hemen ve güvenilir alışveriş yapıyorsun. -
k-esn ile aldığın premium kodlarını atma char hacklendiğinde ticketle kodları ve gizli soruları yolluyosun char geri verliyor -
kafem içinde kesn premium g1 kodlarını koesn.com üzerinden alıyorum uzun süredir. toplu alımlarda daha avantajlı. -
quote:
Orjinalden alıntı: postaci30
evden, click and buy ile
aynen.. -
Ptt Gitmen Gerek Hemen gamesultanla Bi Bronze Premıum Olur -
click and buydan alıyorum gold pre hep alırım en rahatı ve güvenlisi budur bence hack olayı falan olursa bütün bilgilerin click and buy da kayıtlı oluyor kesn kodlarını saklamak gerekiyor kaybetmiyeceğinnin garantisi yok bi de sakın cafelere gidip cafe sayibinin kredi kartıyla falan almayı deneme küçücük bir fax ya da ticketla charını elinden alabliyor en iyisi click and buy a üye ol al ordan telle falan aramana gerek yok üye olur olmaz alışveriş yapmısdım ben üye olduğun zaman doğrulama yapmıs oluosun bu cok yüksek miktarda alısveriş yapabilmek içn gecerli ama sen sadece bronze pre alacaksın ayrıca tel ile arayıp doğrulama yapınca kredi kartından doğrulama ücreti alıolar iyi oyunlar... -
her zaman kesn en güveniliri bence.güvenilir siteler de var gamesultan,knightonlinepremium.net vs.. yalnız bide oyundan yazman gerek o kodları non-pre dio giremiorz alamıorz preyi çok salakça bi pre alma yöntemi k2 ye
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X