Bildirim
Premier ptp 3945 elektrikli çaycı 150 tl migros
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
www.migros.com.tr
Sinbo Stm-5813 Çay Makinası - Migroshttps://www.migros.com.tr/sinbo-stm-5813-cay-makinasi-p-2538e86www.hepsiburada.com
Sinbo STM-5813 Elektrikli Çay Seti Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/sinbo-stm-5813-elektrikli-cay-seti-pm-HB0000036J3Y
bu da 150 tl.
ama benim önerim arzum marka... yıllardır kullanıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyankar1976 -- 22 Aralık 2019; 21:8:15 >
-
hocam benım attığım ürün premium bi ürün bu sınbo basit bir ürün süzgeci ve kapağı plastik. ayrıca görüntüsü zayıf _____________________________ -
doğru...quote:
Orijinalden alıntı: xmuratbeyx
hocam benım attığım ürün premium bi ürün bu sınbo basit bir ürün süzgeci ve kapağı plastik. ayrıca görüntüsü zayıf
alternatif olarak yazdım zaten.
hangi migros orası? -
Bana göre görünüşü gerçekten çok vasat.
1 sene içerisinde evleneceğim için tüm ev eşyalarıyla çok ilgileniyorum. Ve indirimleri takip ediyorum._____________________________ -
Ben kullanacaktım o kadar güzel geldiki gözüme çeyiz sandığıma kaldırdım kıyamadım kullanmaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bende 1 sene icerisinde evleneceğim. hatun pek ilgili değil. siz gördüğünüz fırsat ürünlerini benimle de paylaşır mısınız rica etsem. malum düğün yapmak ev düzmek çok zor. 1 sene içerisinde ufak ufak alayım _____________________________ alım yaptıklarım: mr.yasoo , shopsiemens(serdar bey) -
elektirikli makinayla çay yapıp içersen maliyeti yılda toplam çay olarak elektirik parasıda olacak 1 yılda 500 verirsin,
tüp gazla çay yapar içersen 1 yılda 150 TL verirsin toplam maliyet anlatabildimmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ beni donanımforumda mağdur ettiler corona olasınız, hesabıma kötülük yapanlar arabanızı çizsinler kamyonlar ezsin -
Bu ürün çok iyi 2 3 yıldır gri yada inox olanını kullanıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android