Şimdi Ara

Premier PTP 1020 - NAND Flash Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yardımcı olacağınızı düşünüyorum bu sorun hakkında.

Premier PTP 1020 modeli bir tablet var elimde sorunum ise hiçbir uygulama, oyun indiremiyorum. Tabletin hafızası 8 GB ama dahili bellek 0,96 GB görünüyor. Altında NAND Flash diye bir bölüm daha var o bomboş. 4.99 GB boş alan var.

Tablete hard format yapsak bu iki bölüm birleşir mi ? Ya da fabrika verilerine sıfırla desem işe yarar mı ?

Premier PTP 1020 - NAND Flash Sorunu

• aynı cihaz bendede var konuda açmıştım,https://forum.donanimhaber.com/premier-ptp-1020-rom--124901152#124901152
    kimseden cevap gelmedi, ben cihaza her formatı attım fabrika ayarına döndürdüm, root attım, bir çok program denedim sd kart taktım onu yada nand flashı ilk kayıt yeri yapmaya çalıştım hiç biri çözüm olmadı, her şeyi tekrar sıfırladım, bir kaç oyun yükledim onları sd karta taşıyabiliyorsun, ama büyük iyi bir uygulama yüklemeye çalışsan sonra sd karta taşısam desen yine rom yeterli olmadığı için yükleyemiyor, 8 gb hafıza koyuyorsun neden ayırıyorsun romu 1 gb tutmuş hiç bir haltta yaramıyor, geride iade etme zamanım geçti patladı elimizde, verdim 4 yaşında oğluma kurcalayıp duruyor.

• Hiç cevap bulamadım aradım o kadar internette ama işe yaramaz diyorsunuz. Yalnız bu daha önceden böyle değilmiş. Tanıdık bir ağabeyimize aitte tablet bir bakayım dedim galiba çözülemez bu sorun. Çok saçma yapmışlar en iyisi böyle malları kullanmamak para varsa iPad alacaksın bir kere 5-6 sene götürür.
  • hocam PREMİER PTP 1020 bu tablete nasıl format attınız şifresini unuttuk açamıyoruz. yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

hocam PREMİER PTP 1020 bu tablete nasıl format attınız şifresini unuttuk açamıyoruz. yardımcı olurmusunuz.

tableti tamamen kapatın şimdi açma ve ses yükseltme tuşlarına aynı anda basılı tutun, premier yazısı görünecek tuşları bırakmayın ingilizce yazılar çıkacak, ses tuşları ile wipe data/factory reset yazan yere gelin açma tuşuna basın fabrika ayarlarına format atacak.
  • teşekküler sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel Vtab 7.85 pro rom atma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.