Şimdi Ara

Premier Lig

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Premier Lig izlemek için Aile Plus alıcam içinde eurosport 1 , eurosport 2 , smart spor 1 , smart spor 2 kanalları mevcut.Bunları almam yeterli mi bilgi verirseniz sevinirim , teşekkürler.

• Hocam bende bir digiturk üyesi olarak epl hastası olarak bugun aynı paketi aldım bugunku arsenal maçınıda chelsea maçınıda izledim anlam veremedim ama gecen sene lig tv izlediğime göre sanki yayın daha iyiydi
    ve orjinal spikerler ile izleyebildim digiturkde de bir donem izlebılıyordum orjinal dilinde ama son 1-2 yıldır yoktu dsmarta tekrardan orjinal dilinde izliyebildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirAlex -- 20 Ağustos 2016; 22:49:37 >
  • SirAlex kullanıcısına yanıt
    Merhabalar sn. Ferguson hocam aylık kaç para ve kaç ay taahhüt verdiniz? Eplsiz olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qenosit

Merhabalar sn. Ferguson hocam aylık kaç para ve kaç ay taahhüt verdiniz? Eplsiz olmuyor.

24 ay 33 lira hocam bu sene man u kadrosu çok iddalı avrupada yoklar sadece şampiyonlağa odaklanıcaklar chelsea de toplanmış biraz baya heyecanlı bir lig başlıyor=)
  • SirAlex kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkurler bende yarin başvuru yapayım pazartesi bağlanır herhalde.

Not:manchester city

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirAlex

quote:

Orijinalden alıntı: qenosit

24 ay 33 lira hocam bu sene man u kadrosu çok iddalı avrupada yoklar sadece şampiyonlağa odaklanıcaklar chelsea de toplanmış biraz baya heyecanlı bir lig başlıyor=)

Hocam bende başvuru yaptım da spikerler İngiliz mi Türk mü ?
  • iki dil de mevcut yanlız chealsea maçındaki türk spiker kimse sesi rahatsız ediciydi ben orjinal izlemeyi seviyorum spikerlerin sesi taraftarların sesinide bastırmıyor orjinalde türkçe spikerde taraftar sesi sanki biraz daha kısık geliyor gibi zevk meselesi tabi=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 TV Georgia (şampiyonlar ligi)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.