Şimdi Ara

Premade Girenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna birlikte girenlerin belirtilmesi bence çok iyi olur. Buna göre karşıdaki adamlarda plan yaparlar. Örneğin top ve orman pre giriyor ama adlarından ya da kulüp adlarından bu belli değil ve sürekli baskın yiyorsun, canın sıkılıyor. Hadi takımın bu duruma düzgün tepki verse tilt olmazsın ama sen kamp yiyorsun ama diğerleri de komple ezilince (nasıl oluyorsa?) "size ne oluyor?" diyesi geliyor insanın. Malum eğlenmek için olduğu kadar kendi yeteneklerine güvenmeyen ve taşınmaya ihtiyacı olanlar birlikte oynuyorlar. Herkesin başına gelmiştir illa ki. Kısacası premade olarak oynayanlar daha adil bir oyun için belirtilmeli diye düşünüyorum.

• tam tersi durumda söz konusu ben pre girdiğimde diğer lanelere daha çok gidiyorum ki adamlar jungle diye ağlamasın sonuçta benim prem gelmediğim için bana ses etmiyor
  • JarLewiS kullanıcısına yanıt
    Bayağı güldüm. Tam tersiymiş. Sanırım farklı oyunları oynuyoruz, dediğiniz durum gerçekte vardır tabii ki ama epey azdır. Yani bu adamlar birlikte oynamak veya eğlenmek için ya da birbirlerinin açıklarını kapatmak için beraber girecekler; aralarında daha farklı bir iletişim olacak ama oyunda iki yabancı gibi oynayacaklar. Neresinden bakarsan bak çok mantıklı değil mi? Ayrıca bu adamlardan birisinin kesin olarak ormancı olduğunu da söylemedim sadece örnek verdim; mid ve top da olabilir.
  • Oyun içinde belirtilmiyor ama harici sitelerde bunu görebiliyorsun. Meraklısı girip bakabilir yani.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Herkes girip bakmak zorunda değil.Ben bakmıyorum mesela. Kaç oyuncu bakıyor? Çoğu bakmıyor bu yüzden bence gerekiyor. Ayrıca sen bakıp bilsen bile takımındaki adam bakmadı diyelim o nereden bilecek. Sohbeti kullanmıyorsa adama yazsan bile göremez vs vs. Çok neden var kısaca. Hem madem belli sitelerden görülebiliyor demek ki bunun belli olmaması gerekiyor gibi bir durum yok. O halde bunu oyuna da uyarlamak çok mu zor ya da anlamsız. Gayet kolay yapılabilir.
  • Ben tek takılmayı seviyorum kule altında farmımı yapar çıkarım,

Yaz evladım 300 minyon nasıl kestim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinus

Bayağı güldüm. Tam tersiymiş. Sanırım farklı oyunları oynuyoruz, dediğiniz durum gerçekte vardır tabii ki ama epey azdır. Yani bu adamlar birlikte oynamak veya eğlenmek için ya da birbirlerinin açıklarını kapatmak için beraber girecekler; aralarında daha farklı bir iletişim olacak ama oyunda iki yabancı gibi oynayacaklar. Neresinden bakarsan bak çok mantıklı değil mi? Ayrıca bu adamlardan birisinin kesin olarak ormancı olduğunu da söylemedim sadece örnek verdim; mid ve top da olabilir.

ben örnek vermedim yaşadığım olayı anlattım. Benimki bir misaldi. Oyunu oynuyorsan oynayacaksın. Beğenmiyorsan ağlamayacaksın mantığı ile her oyunu oynadığım için genelde 5 pre de girseler umrum da olmaz ben eğlenmek için oynarım kazanmak için değil. Bu kadar hırsı gerçek hayatta değerlendirin belki bir yerlere gelebilirsiniz. Adı üstünde OYUN eğlenin geçin böyle ufak tefek şeylere kafayı takıp kalırsan 1 arpa boy kat edemezsiniz. Sözüm sana değil bu arada genel konuştum. Kendine alma genel düşüncem bu benim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sizin yaşadıklarınız oyunun tamamını oluşturmuyor. Benim hakkımda saçma sapan çıkarımlar yapacak kadar anlamsız şeyler yazdığınıza göre söylediklerim hoşunuza gitmemiş. Ayrıca benim istediğim şey gayet makul. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi bunu belli sitelerden görebiliyorsak bunun bilmemizde de bir sakınca yok demektir ki bu da oyunda belirtilebilir demek oluyor. Ayrıca bir konuda şikayet eden ya da olumsuz bulduğu bir şeyi düzeltmek için fikir belirten birisini AĞLAMAK sözcüğü içeren argümanlarla geçiştirmeye çalışmayın. Hayatta da hepimizin hoşumuza gitmeyen bir çok şey var ne yapalım o zaman ölelim mi. Ya da herhangi bir başka şeyde. Bu nasıl bir mantık anlamak mümkün değil: Ya hep ya hiç.
  • kardeşim ağlama ya gözyaşların buraya kadar geldi
  • Engeller geçerim, bu kadar basit. Ne yani trollün biri beni kışkırtmaya çalışıyor diye sayfalar dolusu yazı mı yazacağım.
  • tek girdiğimde herkes feedliyor genelde. bi arkadasim olunca top lane e birakiyorum onu. farmini kasıp feedlemiyor. diger 2 lane e yardim ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tam tersi, rakibin bunu bilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hatta spell değişimini chat penceresinde karşıya belirtmesi bile yanlış geliyor bana. Oyunu oyuncu okumalı, gözüne sokmamalı oyun bak burada bu var diye. Oldu olacak alacağım mr botunu, deathcapi de bildirsin karşı takıma.
  • Öncelikle bence eksik savunmuşsunuz söylediklerinizi. Harici sitelerden görülebildiğini söylemişti arkadaş yani olanaksız bir şey değil. Sadece insanlar daha az uğraşmış olur bu sayede. Oyuncu oyunu okumalı demişsiniz ama belki benim oyunu okuma anlayışımın sizinkine göre daha katı. Mesela karşıdaki oyunucunun aldığı eşyaları takım arkadaşlarım görünce ben de görmüş sayılmamalıyım o halde, ayrıca oyuncunun rakibi sürekli haritada seçip bakması gereksin. Rakip ormanın zamanlamasını görememeliyim. Warwick olan takım da heronun pasifinden sadece kendisi yararlanmalı. Dotada böyle bir hero vardı sanırım yalnızca kendisi görebiliyordu canı az olan rakibi. Hatta rünleri de göremeyelim sonuçta oyunu okumak lazım kimin ne rün seçtiğini deneyimleyerek öğrenebiliriz. Ama son cümlenize tamamen katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinus -- 27 Mart 2018; 18:24:3 >
  • Ne zamandır lol oynuyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sizin yaşadıklarınız oyunun tamamını oluşturmuyor. Benim hakkımda saçma sapan çıkarımlar yapacak kadar anlamsız şeyler yazdığınıza göre söylediklerim hoşunuza gitmemiş. Ayrıca benim istediğim şey gayet makul. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi bunu belli sitelerden görebiliyorsak bunun bilmemizde de bir sakınca yok demektir ki bu da oyunda belirtilebilir demek oluyor. Ayrıca bir konuda şikayet eden ya da olumsuz bulduğu bir şeyi düzeltmek için fikir belirten birisini AĞLAMAK sözcüğü içeren argümanlarla geçiştirmeye çalışmayın. Hayatta da hepimizin hoşumuza gitmeyen bir çok şey var ne yapalım o zaman ölelim mi. Ya da herhangi bir başka şeyde. Bu nasıl bir mantık anlamak mümkün değil: Ya hep ya hiç.

Senin adına üzüldüm.İşini gücünü bırakıp bunlarla ilgileniyorsun.

• Bir iki kelam karalayacaktım ama saldırgan tavrınızdan nasiplenmek istemiyorum. Bol şans.
    Bu forumda gezinen birisi bunları söylememeli.Gülünç oluyor. Ayrıca benim hakkımda konuşan sizsiniz, sonra işinize gelmeyince hemen geri vites yapmayın. Gören de en başta sanki premade girenler katledilsin yazdım sanacak. Zaten forumda premade girenlerin hiçbirisi arkadaşına ihtimam göstermiyormuş, aksine diğerlerini daha fazla düşünüyormuş ki dışlanmış hisstmesinler Bunu da öğrenmiş oldum.
  • Biraz haklısınız. Ama bunu benim hakkımda atıp tutan arkadaşa da söylerseniz iyi olur. İlk mesajımda premade girenlerin hepsini kapsayacak bir ifade kullanmadım, hepsi şu ya da bu amaçla aynı biçimde oynuyor demedim. Eğer bir şey yazmak istiyorsanız özelden de yazabilirsiniz, belli sınırlar içinde kaldıktan sonra benim için hiç sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinus -- 29 Mart 2018; 17:46:50 >
  • quote:

Bu forumda gezinen birisi bunları söylememeli.Gülünç oluyor. Ayrıca benim hakkımda konuşan sizsiniz, sonra işinize gelmeyince hemen geri vites yapmayın. Gören de en başta sanki premade girenler katledilsin yazdım sanacak. Zaten forumda premade girenlerin hiçbirisi arkadaşına ihtimam göstermiyormuş, aksine diğerlerini daha fazla düşünüyormuş ki dışlanmış hisstmesinler Bunu da öğrenmiş oldum.

2006 dan beri bu forumun üyesiyim dostum. League of legends'tan önce yani sadece derdini.... diyemediğim için öyle yazdım takılma bu kadar geri vites yapacak bir durum yok şikayetini dile getirmişsin bende bunlarla uğraşa oyna geç dedim sen anlamamakta ısarcısın ben daha fazla anlatmayacağım

• takimda premade girenler varsa onlara satasmiycan oyun sonu report yersin %100 herhangi bi ceza geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.