Şimdi Ara

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız... (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
85
Favori
118.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prefabrik Hastane Fiyatları|Projeleri|Özellikleri

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıLıCH -- 11 Aralık 2014; 13:21:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KıLıCH

Prefabrik Hastane Fiyatları|Projeleri|Özellikleri

Prefabrik Ev,Prefabrik Yapılar,Konteynerler,Prefabrik Ev Fiyatları Ve Sorularınız...

m2 ye maksimum 250 kg taşınır demişsiniz. hatta 220 kilo üstü kullanıcı hatası. ama ben 120 kiloyum benim gibi bir arkadaşım eve gelse ve biz evde aynı metrekareye denk gelsek aşağıya mı düşeceğiz? bunun dayanımını arttırmak mümkün değil mi?

• quote:

m2 ye maksimum 250 kg taşınır demişsiniz. hatta 220 kilo üstü kullanıcı hatası. ama ben 120 kiloyum benim gibi bir arkadaşım eve gelse ve biz evde aynı metrekareye denk gelsek aşağıya mı düşeceğiz? bunun dayanımını arttırmak mümkün değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

quote:

Hastane ve ofis yapılarında m2 ye taşıma yükü kapasitesi 400 kg kadardır...

Normal evlerde 220 kg/m2'dir.Arttırmanın yolları var tabiki...Arada kullanılan çelik kafeslerin aralıkları daraltılır ve et kalınlığı değiştirilir...Böylece 400 kg a kadar yük taşıma kapasitesi elde edilir.

• Ses ve ısı izolasyonu açısından iç ve dış duvarları 10 cm Olması mi avantajlı dir yoksa iç ve dış duvarları 6 cm alıp dışa fuga kaplama yaptırmak mi avantajlıdir. Lütfen maddi açıdan da kıyaslandığında hangisi avantajlı onu da belirtir Misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu kadar teknik konuşamayacagim maalesef . :)

Benim tek sorum hayallerimdeki prefabrik yayla-dağ evini ne kadara yaptırabilirim. ( sade ve küçük, küçükten kastım 40-80 metrekare)

• quote:

Orijinalden alıntı: asyaaadanda

Ses ve ısı izolasyonu açısından iç ve dış duvarları 10 cm Olması mi avantajlı dir yoksa iç ve dış duvarları 6 cm alıp dışa fuga kaplama yaptırmak mi avantajlıdir. Lütfen maddi açıdan da kıyaslandığında hangisi avantajlı onu da belirtir Misiniz.

İç ve dış duvarları 10 cm kalınlıkta yaptırmak daha avantajlıdır hem maliyet hem de izolasyon açısından...Ayrıca dışa fuga yerine mantolama yaptırmanız çok daha doğru ve ucuz olur izolasyon için...

Mantolama ortalama 30 TL/m2...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebepsiz Gülüyorum

Ben bu kadar teknik konuşamayacagim maalesef . :)

Benim tek sorum hayallerimdeki prefabrik yayla-dağ evini ne kadara yaptırabilirim. ( sade ve küçük, küçükten kastım 40-80 metrekare)

Aklınızdaki projeyi kağıda dökerek ya da herhangi bir çizim programı ile çizerek bana gönderirseniz ancak fiyat verebilirim...20.000 TL ye de maledilebilir,100.000 TL ye de maledilebilir...
  • Biz daha önce çelik konstrüksüyon ( yanlış yazmış olabilirim ) bina yapmaya niyetliydik ama belli bir süre sonra çeliğin genleşerek ses çıkardığını vs. öğrendik ve betonerme bir bina yaptık. Sizce çelikler hakkında bu söylentiler doğru mu ?

• daha önceden prefabrik veya çelik kontriksüyon ev yaptıran arkadaşlar var ise
    ev harici masraf olarak ne kadar ödediklerini yazabilirlermi acaba ?

belediye , ruhsat , subasman, işçi konaklama .. varsa daha ek gider.

Bu bilgileri paylaşırsanız benim gibi pek çok kişiye toplamda arsa + kaç tl ye mal olacağı hesabını 3 aşağı 5 yukarı hesaplanabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat1000

Biz daha önce çelik konstrüksüyon ( yanlış yazmış olabilirim ) bina yapmaya niyetliydik ama belli bir süre sonra çeliğin genleşerek ses çıkardığını vs. öğrendik ve betonerme bir bina yaptık. Sizce çelikler hakkında bu söylentiler doğru mu ?

Çelik genleşebilir fakat ses çıkardığını duymadım hiç.

Ama şu da var ki çok yüksek katlı konutlar,oteller dahi yapılıyor çelik kullanılarak...Ses sorunu olsaydı onlarda da kullanılmazdı diye düşünüyorum...

• Merhaba Hocam...

Aksini belirtmedikçe donanimhaber.com üzerinden gelen müşterilerimize %10 net indirim yapıyoruz.Bunun için benimle iletişime geçebilirsiniz...

Klozet,tesisat,camlar,iç ve dış kapılar,iç ve dış boya,su tesisatları,vitrifiye ürünleri beraberinde geliyor...

Zemin betonu,şap ve parke seramik işleri ile mutfak dolabı alıcıya aittir.

Montaj fiyata dahildir.
  • atım şurda otlayadursun köyde arazi verecekler bizde düşünüyorduk bunlardan zamanı gelince faydalanırız % 10 fena bi rakam değil
  • 2 katlı bir evimiz var onun damına 21 mt2 öğrenci için konteynır koymak istiyoruz bu mümkünmüdür ?

• quote:

Orijinalden alıntı: askop

2 katlı bir evimiz var onun damına 21 mt2 öğrenci için konteynır koymak istiyoruz bu mümkünmüdür ?

3.00*7.00 mt konteyner koyabilirsiniz...Ortalama tonaj boş konteyner için 1700 kg civarlarındadır. Zeminin sağlam olduğundan emin olunuz.
  • Bende ciddi ciddi düşünüyorum. Ancak önümüzdeki yaza.
    Köyde yol kenarında 10 dönüm bir tarlamız var arsalık. Ankara'ya 90 km uzaklıkta. Köye düğünde, cenazede, veya yazları kısa süreliğine gidiyoruz. Bu sebeple betonerme istemiyorum. Arsa geniş. Geri kalanını çit ile çevirip ceviz , meyve vb ağaçlar dikmeyi düşünüyorum. Bir de subaru forester:)

Takipteyim. Max 140 m2 bir yapı işimizi görecek. Tek katlı olacak ama biraz yüksek yapıp altını garaj yapabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 13 Aralık 2014; 22:56:27 >
  • Garaj tabiki de yapabiliriz...2.80 mt yukseklik ile sıfır sıkıntı :)
    Fabrikada böyle bir ofisimiz vardı eskiden resmini paylaşırım...

• iyigunler prefabrik ev ve hafif celik ev arasindaki farklar nedir? bilgi verebilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.