Şimdi Ara

Predator serisi izlenmeye değer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

İlk film çok iyiydi. İkincisi eh işte. Üçüncüsünü izlemesen de olur. Alien vs. Predator filmi ise bence çok iyi bir filmdi.

Alien evreniyle bağlantısı var mı yani

• quote:

Öyleymiş. AvS'ye kadar öyle bir bağlantı olduğunu bilmiyordum. Bu konuda bilgili arkadaşlar daha net bilgiler verebilir.

Teşekkürler

• Arnold'lu birinci film efsanedir bana göre...

Alien vs. Predator ise izlemesi zevkli bir filmdir.

Diğerleri kötü 2.film çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

İlk film çok iyiydi. İkincisi eh işte. Üçüncüsünü izlemesen de olur. Alien vs. Predator filmi ise bence çok iyi bir filmdi.

Sayko Predator ırkı , bir çeşit antrenman partneri olarak kullanmak için Alien yetiştiriyor diye hatırlıyorum Daha fazlası spoiler olur herhalde.

Yorumlara da katılıyorum ayrıca. Hızlı bi geçiş yapasım geldi bak

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Sen izledin mi ??

İlk bölüm sırf şu sahne için izlenir

Not: Filmi ilk kez 11 yaşında iken izlemiştim 21 yıl önce ; )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 30 Ağustos 2017; 17:51:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk film hariç değmez. Ama Alien vs Predator serisi iyidir. En azından aksiyonu var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OZ izlemeye değer mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk film çok iyi, ikinci filmde herhalde gördüğüm en underrated film olabilir. Millet neyini sevmiyor anlamıyorum. Predators ortalama bir film. AvP serisinde ise 2. film olan Requiem leş+çöp.
  • Bende yakın zamanda serinin hepsini tekrardan izledim.Film konu olarak çok güzel fakat bunu filmle iyi yansıtamamışlar,filmlerde konu çok vasat kalıyor.Alien de predatoründe filmleri arasında zorlama olarak yapılmış filmler var onları genede izlemelisin fakat zevk alıcağını sanmıyorum,çok zorlama olmuş.Seriyi görmek,konuyu azda olsa anlamak için izlenmesi gereken bir film bence,konu çok iyi veri derindir fakat filmler bunu hiçbir şekilde yansıtamıyor ne yazık ki.
  • Ben sadece alien vs predator filmini izledim.labirent ve piramit gibi dağ başı biryerde geçiyordu.ilk aldığım orjinal dvd diyede hala saklıyorum kutuyu.

• O seriyi izledimmi hatırlamıyorum ama Alien vs Predator çok iyidir tavsiye ederim.
  • dönemin fena sayılmaz denilen iyi filmlerindendi 2.defa izleyince galibada heyecanı kaçtığı için pekte iyi değil diyebilirim,ama konu iyidir,alienlar daha güçlü ama predatörlerde alienlardan 10 kat güçsüz,insanlarda bunların arasında kalmış,şöyle anlatayım hikayeyi karakter filan karıştırmadan,avcılar(adı üstünde) avlanarak kendilerini kanıtlıyorlar ve rütbe alıyorlar değişime uğruyorlar,güçleniyorlar silahlanıyorlar falan,bunun için yaratıkları kullanıyorlar ve insanlar yem oluyor;burada haksızlar yani,amaçları insanları kurtarmak filan değil,yani insanların bir kısmıda haklı ama haksız olanlarıda bu iki türün üstünde deney yapıyorlar bazıları hepsinin,yaratıklarda avcılar onlara evcil bir hayvan gibide davrandığı için sinirliler(siniri o kadar fazlaymış ki uzay boşluğuna atılanları içindeki kanı asite dönüşmüşler yani kan yerine asit atıyorlar) insanlarıda oyuncakmış gibi kullanıyorlar yani insanlar sadece aracı onları yok etmek için avcılarda böyle bakıyor,birnevi herkezin haklı ve haksız olduğuda nokta var tabi,yaratıklar en güçlüleri,sonra avcılar sonra insanlarda en güçsüzü ki şöyle bir durumda var vikipedi sayfasınada bakarsan eğer jungle hunter celtic curtified predator city hunter,actient predator alienların en güçlüleride 7 metre boyundan fazla birşey

• Şimdinin ergenlerine hitap etmez,80'ler ve 90'larda çocuk olanların hoşlanacağı tarzda filmler bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AvP nin 2. filmini seyretmeyin gerisi bence çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Şimdinin ergenlerine hitap etmez,80'ler ve 90'larda çocuk olanların hoşlanacağı tarzda filmler bunlar.

90 lı yılların çocuğuyum ben 1985 doğumluyum

+ 1

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Alien ile Predator evreni birbirinden bagimsizdir ayni evrende gecmezler fakat Alien vs Predator filminde ayni evrende yer aldilar kisaca sadece fantezi yaptilar izleyici cekmek icin.İyi bayramlar.

• İlk Predator güzel gerisi tırt. AVP 1 daha iyidir ama AVP 2. filmi eh iştedir, şöyle böyledir, "izlense de olur izlenmese"dir.
  • İlk film çok iyidir. İkincisi ise çerezlik bir film.

AvP ise aynı Freddy vs Jason modunda bir film. Bilimkurgu sinemasının iki efsanesini aynı filmde buluşturma muhabbeti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.