Şimdi Ara

Preach PvE'ye eleştiri yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• _____________________________
  • Bilmiyorum Dhtüp niye bu kadar ufaltmış ama sağ aşağıdan normal hale getirmeyi unutmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • causal olmanın zararı önce hardcore playerları oyundan soğuttular yeni gelenlerde bütün ek paketin sunabileceği herşeyi lfrden alır oldular. Aslında çok güzel eleştirmiş LFR nin oyuna kattığı hiçbirşey yok giren herkes biliyor o kadar sıkıcıki tek tuşa basarak bütün raidi bitirebiliyorsun bende rogue la lfr oynarken sıkıntıdan patlıodum bekleme süreside ayrı dert ancak burda anlattığı gibi eskiden adam bulmak için saatlerce chatden spam yapardık birilerini bulur onlarla ilerlerdik hatta arkadaşlıklar dostluklar kurduğumuz olurdu yani gerçektende etkileşim içinde olduğumuz MMORPG olayını yaşardık dungeonların önündeki summon taşlarının orda realm savaşları çıkardı şimdi ise bütün haritalar bomboş herkes belli şehir yada bölgelerde raid guildinde bile olsan bi sohbet az kısacası oyun belkide iyiye gidiyor olabilir ama bir o kadarda single player oyuna dönüyor questle 90 ol gearı topla ve contenti lfr ile sonlandır belkide o yüzden benim accde kapalı :D

• oynadığım 7-8 sene boyuncaki en kötü içerik bu paket

çin kültürü derken avrupa amerikayı soğuttu blizz
    bugün türkiyedeki çin lokantalarında kültüre uygun olarak köpek eti satılmıyor, tavuk-dana eti yiyorsun gidince
    işte blizz bunu yapıyor amerika-avrupa bölgesine köpek eti yedirmeye çalışıyor
    millet de yemiyor, yese de zevk almıyor.
  • 3 tane über heroic guild var onun dışında da kimsenin diğerlerini salladığı yok yani o kadar kasmak gereksiz. LFR aşırı kolay aten çöp ama normal bitirin gitsin sonra pvp ye akın. Heroic de de zaten world fist wapanlar haric diğerleri youtube+20 wipe ile bitiriyorlar. O kadar flask falan repair değmez
  • Mop cataclysm den kesinlikle daha iyi bir paket. Ayrıca arkadaşlar bakın tekrar tekrar söylüyorum, TBC-WOTLK u iyi hatırlamanızın tek sebebi nostalji duygusu. Şimdi gidip bir TBC privatesinde oynasanız bu ne hıammına der kaçarsınız.

Tamam çin kültürü sıkıcı falan, ama blizz kesinlikle hatalarından ders almıştı bu pakette.

Önümüzdeki paket Burning legion içerikli olacak, hem herkes çok özledi, hem blizz çok yol kattetti. Önümüzdeki expansion gelmiş geçmişen iyi paket olacak.

• Mopa sırf çin kültürü diye eleştiri yapmak saçma bence, throne of thunder oldukça özenilmiş bir raid, heart of fear da öyle sadece lfrden gördüklerimle söylüyorum. Cataclysmden çok daha üstün bence. Hatta wotlk'nin trial of crusader sonraki döneminden de üstün.
  • abi zaten bossların nerde ne yapacağı belli, başta alışana kadar zorlanıyorsun sonrası gear check zaten.bundan önceki paketlerin tek artısı lorela alakalı olan, ruhu olan raidlerdi.siege of orgrimmar nispeten bu sınıfta olur gibi ama pandaria genel anlamda yaptım oldu tadında bir content.ha catadan kat kat daha iyi orası kesin.

şu raid bossları yeteneklerini rakibe göre kullansa, dot atınca cleanse atsa, canı azalınca shield vs atsa, addlerini resslese, dpsi düşük kalınca kendine buff atsa vs tamamen random hareket etse çok daha yetenek gerektirmez miydi? bence çok daha eğlenceli olurdu.

@süt oğlan

Orijinalden alıntı: Nuke General

Onun için PvP var be abi

@süt oğlan

evet ama pveye bir anlam katılırdı bence.ilk 20nin değişeceğini sanmıyorum ama çok acayip şeyler olurdu orası kesin.

Orijinalden alıntı: süt oğlan

abi zaten bossların nerde ne yapacağı belli, başta alışana kadar zorlanıyorsun sonrası gear check zaten.bundan önceki paketlerin tek artısı lorela alakalı olan, ruhu olan raidlerdi.siege of orgrimmar nispeten bu sınıfta olur gibi ama pandaria genel anlamda yaptım oldu tadında bir content.ha catadan kat kat daha iyi orası kesin.

şu raid bossları yeteneklerini rakibe göre kullansa, dot atınca cleanse atsa, canı azalınca shield vs atsa, addlerini resslese, dpsi düşük kalınca kendine buff atsa vs tamamen random hareket etse çok daha yetenek gerektirmez miydi? bence çok daha eğlenceli olurdu.

Bknz: pug ile oondosta.

Abi çok eğlenceli boss ya :D birkeresinde öyle bir yerde öldüm ki ekranımdan zamin görünmüyor. Sadece oondostanın kafasını ve ona atılan spelleri görebiliyorum. Raid grubundada değilim solo gelmiştim. Neyse girdiler 50 60 kişi ben zemini görmüyorum, arcane shotlar frost boltlar havada sürekli. Sonra bir anda sessizlik oldu bossa dps yapan yok:D tabi anlatınca farklı ama baya gülmüştüm yani o zaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.