Şimdi Ara

pre order

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunların pre order fiyatları daha ucuz mu olur?

baktığım birkaç oyun var shopto dan bakıyorum fiyatları çok uygun

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Pre Order" Ne Demek?

Pre order, henüz piyasaya sürülmemiş bir ürünü veya hizmeti ön sipariş etme uygulamasıdır. Bu, ürünleri önceden satın almanıza ve yayınlandıklarında veya kullanıma sunulduğunda bunlara erişmenize olanak tanır.

Neden Pre Order Yapmalısınız?

• Erken Erişim: Pre order yapmak, ürünleri resmi çıkış tarihlerinden önce almanızı sağlar.
    • Özel Bonuslar: Bazı satıcılar, pre order yapanlara özel bonuslar veya indirimler sunar.
    • Sınırlı Sürüm Ürünler: Sınırlı sürüm ürünler genellikle yalnızca pre order yoluyla edinilebilir.
    • Destek: Pre order yapmak, geliştirme ekibine destek göstermenin bir yoludur.
    • Topluluk: Pre order toplulukları genellikle, heyecanını paylaşan ve geri bildirim sağlayan hayranlardan oluşur.

Pre Order Nasıl Yapılır?

Pre order yapmak için aşağıdaki adımları uygulayabilirsin:

1. İstediğin ürünü veya hizmeti sunan satıcıyı belirle.
    2. Satıcının web sitesini veya platformunu ziyaret et.
    3. Pre order seçeneğini seç ve ödemeyi gerçekleştir.
    4. Ürünün yayınlanma tarihini veya müsaitlik tarihini bekle.

Önemli Hususlar:

• Pre order yapmadan önce satıcının itibarını ve güvenilirliğini araştır.
    • Pre order koşullarını dikkatlice oku, özellikle de geri ödeme ve iptal politikalarını.
    • Teslim tarihlerinin tahmini olduğunu ve gecikmeler olabileceğini unutma.
    • Ürünün tam sürümü yayınlandığında, pre order bonuslarının veya özel özelliklerin kaybolabileceğini belirt.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hem daha ucuz olur hem de genelde belli bir deadline (son güne) kadar ödenip yapılan sipariş için oyunu çıkış günü elinde olacağına garanti ederler. Eğer oyun çıkış günü elinde değilse ya bir sonraki siparişte indirim yaparlar ya da promosyon filan bir şeyler verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmussy
    hem daha ucuz olur hem de genelde belli bir deadline (son güne) kadar ödenip yapılan sipariş için oyunu çıkış günü elinde olacağına garanti ederler. Eğer oyun çıkış günü elinde değilse ya bir sonraki siparişte indirim yaparlar ya da promosyon filan bir şeyler verirler.

Turkiye icinde gecerlimi ?
  • hayır değil
  • Pre-order yaptığınız site Türkiye'den ise geçerli. Site hangi ülkeye aitse, o ülke için geçerli oluyor bu fırsatlar.
  • ben shopto.net den yapacağım
    yani pre-order fiyatından daha mı çok para ödeyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UTK1907

ben shopto.net den yapacağım
    yani pre-order fiyatından daha mı çok para ödeyeceğim?

Sanmıyorum öyle olacağını rahatlıkla alışveriş yapabilirsin. Arkadaşın dediği gibi olsa Only UK yazardı diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gray Zone Warfare Steam Key
    3 ay önce açıldı
    oha ! WoW Account Cancellation
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar fiyat olarak pre orderla daha uygun fiyata alırsınız. benim hayır değil dediğim için pre order yapılan ürünün oyunun çıktığı gün elinizde olması. işte bu TR için geçerli değil. adamlar oyunun daha satışa başlamadan postaya vermesi gerekir çıktığı gün TR 'de olması için. bu da sanıyorum yasal olarak mümkün değildir. ancak adamlar pre-order yapan ülke içi vatandaşlarına çıktığı gün elinize geçecek diye bir kampanyası var önsiparişler için
  • ben de şöyle söyleyeyim, uncharted 2'nin platinum'u ilk pre-order olarak cıktıgında direk shop-to'dan ayırttım kendime. oyunun platinum'u ilk duyuruldugunda 13 pound'du. oyunun cıkıs günü geldiginde de fiyatını 15 pound yaptılar. ama ben siparisi 13 pound iken verdigim icin o fiyat üzerinden yollandı bana oyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.