Şimdi Ara

Prandelliyi hic elestirmemistim ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prandelliyi hic elestirmemistim ama bu ne allah askina.ne yapiyor bu takim.3 lu orta sahada diretmenin anlami ne birde onlerinde sneijder oldu 4 orta saha ic ice.hepsi ayni yerde oynuyor bazen carpisiyorlar zaten.hic bir organize atak yok .rakip sahada olumlu 3 pas yok.hep bi sikislik.bir suru kanat oyuncun var oynattigin sisteme bak.4. mac oldu verem oldum artik.
    bu takim icin yok deneyimsiz gucsuz hepsi genc gibi laflar.peku dortmuntun karsinda ne yapicaz.cok yazik cok.
    birse bu veysel kim allah askina.topcumu bu adam.bu adama verilen paraya yaziklar olsun.

kusura bakmayin ama yarindan tezi yok prandelli gonderilsin.turkiye ye uyumlu olmadigi net acik.bu sistemle bu oyun yaoisiyla olmaz.hasan sasi getir bu mac daha iyi oynardik.gerxekten cok yazik.bu taraftar bunu haketmiyor.4 mactir bom bos umut vermeyen bir galatasaray

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Prandelli gider capello gelir ünal basgan sağolsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişiklikler hatalıydı.
    tarık ne lan 80 de.
    al olcanı.
  • Bir tane doğru hamlesi yok... Bir tane....

• Olcan bruma başlasana bu adamlar ortai dedirmez.

Kanat koyacaksin bunlara adam doldurmuş 3 tane öl .

Melo tek öl yeter kendi evinde.

Önede 2 kanat sneijder ve çift fw.koy kendi evinde tek.fw oynamanin.mantiği.nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takımı Fiorentina sanıyor bu ... bu Galatasaray ... GALATASARAY . Teknik Direktörüsüz koy , şampiyonluğa oynar . Kafasında ikincilik kurmuş bu adam

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

Olcan bruma başlasana bu adamlar ortai dedirmez.

Kanat koyacaksin bunlara adam doldurmuş 3 tane öl .

Melo tek öl yeter kendi evinde.

Önede 2 kanat sneijder ve çift fw.koy kendi evinde tek.fw oynamanin.mantiği.nedir.

orta sahaya koy 4 adam oyun kitlensin. bunu anlamak mümkün değil.pandev ilk yarı bitikti .ikinci yarı selçukla pandevli çıkar bruma olcan al. bütün herkes bunları görürüken hoca nasıl olurda göremez aklım almıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adam 10 maça kovulur.

• Mancini'yi göndermek hataydı her zaman dedim bunu
  • quote:

Bu adam 10 maça kovulur.

bu maça özel bişey olsa hadi tamam eleştirmezsin belki.geldiğinden beri zaten hiç eleştirmedim ama 4 maçtır hepsini izliyorum.ne organize bir atak ne umut vadeden bir futbol var.bir iki oyuncu hariç oyuncularada kızmıyorum. melela sneijder bu maç istekliydi ama sıkıştı kaldı pas vermeye adam yokki hepsi 2 metre dibinde oyunuyor. sistem tam bir felaketti.
  • Aha buraya yaziyorum 5 hafta sonra bu adam takimi adam edecek. Hemen yargilamayi cok seviyosunuz sizin sabrınızı ...

• quote:

Bu adam 10 maça kovulur.

Zaten bütün sorunlarımız t.d.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

Aha buraya yaziyorum 5 hafta sonra bu adam takimi adam edecek. Hemen yargilamayi cok seviyosunuz sizin sabrınızı ...

prandelli yeni gelmediki 3 aydır burda 4 maçtır izliyormusun bilimiyorum ama hiç bir icrat yok.inşallah dediğin giib olur ama.ışık vermedi bana.baktın kötü gidiyor ikici yarı değişiklik yapmazmı insan.
  • Bu takim acikli oynar elinde hamit bruma olcan pandev var sen macera ariyorsun bnm guvenim kalmadi bu adam terim gibi inat degismez

• Mancini V2.

• quote:

Aha buraya yaziyorum 5 hafta sonra bu adam takimi adam edecek. Hemen yargilamayi cok seviyosunuz sizin sabrınızı ...

Kovulacak .

Kendi evindesin 4 def 3 önlibero tipi adam.

Herif rakibi bile analiz etmemiş.

Bek olmayan adam veysel bu adam mecburiyyen oynadi esesde aslen os.

Sol bek bulamadi eses tariki koydu aslinda sağ bek.

Bu adam kovulmazsa ilk 5 i bile zor görürüz.

• Gelen gideni aratir derler:)

• chedjuda adammış öndeki okadar adamın yapamadığını yaptı helal olsun. gol chedjunun burak sevinmesin hiç
  • Brumayi ilk 11 e koysa maç bizimdi ulan takımda kanat yok zaten prendelli gelince kanatlı oyun oynatiyor dendi takım hale kanatsız oynuyor

• quote:

quote:

Kovulacak .

Kendi evindesin 4 def 3 önlibero tipi adam.

Herif rakibi bile analiz etmemiş.

Bek olmayan adam veysel bu adam mecburiyyen oynadi esesde aslen os.

Sol bek bulamadi eses tariki koydu aslinda sağ bek.

Bu adam kovulmazsa ilk 5 i bile zor görürüz.

gerçekten analmıyorum eskişehire karşı 3 orta saha + sneijder nedir.galatasaray gol yememek için değil gol atmak için oynamalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.