Şimdi Ara

Prandelli'nin yerinde olmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prandelli'nin yerinde olduğunuzu düşünsenize bir takıma geliyorsunuz daha 2. 3. maçtan istifa sesleri geliyor taraftarınla bir türlü kucaklaşamıyon alışamıyon ve sonra gönderiliyosun. Kariyerin için ne kötü birşey düşünsenize bu adamın CV' sine GS'den kovuldu diye yazıldı şimdi yazık üzüldüm.

Adam ne ara geldi ne ara TD'miz oldu ne ara gitti ne hızlı gelişti anlamadım gitti Daha alışamadan gitti adam o değil bu sezon çok değişik nedense halaa ligin başladığına alışamadım geçen seneki zevk yok. Formalara bakıyom çoğu takımın forması fener bursa vs. reklamsız sponsorsuz. Ben bu yaşıma kadar böyle soğuk böyle kötü bir sezon görmedim ya. Stadlara bakıyoruz bomboş gs-fb derbisinde bile boştu dolmadı stad yok böyle bir sene ya sanki rüya görüyom böyle uyancam başlıcak gerçek dünya gibi.

• quote:

daha 2. 3. maçtan istifa sesleri geliyor
    29 yıldır hiç bi final maçında FB ye boyun eğmeyen GS vardı, süper kupa maçını resmen Emenike -GS maçına çevirdi adam. Biz Kadıköy de bu sezon FB yi devirelim bakalım İsmail Kartal kaç gün yaşıyor?

quote:

adamın CV' sine GS'den kovuldu diye yazıldı
    Bize gelirken de İtalya yı gruptan çıkaramayan ve CV sinde milli takımdan kovuldu diye yazmıyor muydu?
  • Bakın şimdi, Hamzaoğlu'nun ilk puan kaybında forumda istifa konuları açılacak. Bunu da buraya not düşüyorum. Kimse kızmasın ama internet aleminin en kötü Galatasaray bölümü burası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Bakın şimdi, Hamzaoğlu'nun ilk puan kaybında forumda istifa konuları açılacak. Bunu da buraya not düşüyorum. Kimse kızmasın ama internet aleminin en kötü Galatasaray bölümü burası.

İlk puan kaybında olmaz da max 3 maç bizim insanımızın sabır süresi en fazla o kadar
  • adamların 1 yılda kazandığı parayı çoğunuz ömür boyu göremeyeceksiniz. merak etmeyin çok da dert etmeyecektir vah vah kovuldum diye. adam burada kaldığı sürede kaç para kazandı ve o parayı kazanmak için normal bir vatandaş kaç yıl çalışmak zorunda bileniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Bakın şimdi, Hamzaoğlu'nun ilk puan kaybında forumda istifa konuları açılacak. Bunu da buraya not düşüyorum. Kimse kızmasın ama internet aleminin en kötü Galatasaray bölümü burası.

Hocam daha gelmeden bile çok fazla önyargı oluşturuldu. Sneijder üstünden olsun, Fatih Terim üstünden olsun daha Hamza hoca idmana çıkmadan eleştirilmeye başlandı.

Her hocaya gösterilen sabır belli oranda gösterilsin en azından sezon sonunu görsün istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

daha 2. 3. maçtan istifa sesleri geliyor
    29 yıldır hiç bi final maçında FB ye boyun eğmeyen GS vardı, süper kupa maçını resmen Emenike -GS maçına çevirdi adam. Biz Kadıköy de bu sezon FB yi devirelim bakalım İsmail Kartal kaç gün yaşıyor?

quote:

adamın CV' sine GS'den kovuldu diye yazıldı
    Bize gelirken de İtalya yı gruptan çıkaramayan ve CV sinde milli takımdan kovuldu diye yazmıyor muydu?

Arkadaş bu kadar doğru bu kadar açık seçik bir cevapta yazılır mı? Bu forum gezginleri seni eksiye boğarlar benden söylemesi.. Bütün köylerden kovulacaksın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

adamların 1 yılda kazandığı parayı çoğunuz ömür boyu göremeyeceksiniz. merak etmeyin çok da dert etmeyecektir vah vah kovuldum diye. adam burada kaldığı sürede kaç para kazandı ve o parayı kazanmak için normal bir vatandaş kaç yıl çalışmak zorunda bileniniz var mı?

O zaman neden teknik direktor olmuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    çok zekice bir düşünce. eminim kimsenin aklına gelmemiştir bu düşünce
     Prandelli'nin yerinde olmak?
  • verebilecek mantıklı bir cevabın yok futbolculara veya teknik direktörlere 'hayatınızda göremeyeceğiniz parayı 1 senede kazanıyorlar' gibi bir mantıkla yaklasmanız yanlıs futbol sektöründe bu paralar dönüyor,yayın gelirleri,sponsorlar,reklamlar vs o kadar çok etken var bu paraları kimse birilerinin kafasına silah dayayıp almıyor teklif veriliyor o da kabul ediyor prandelli'yi gram sevmem gönderilmesini ben de istedim ama aldığı para sonuna kadar hakkıdır ona kimsenin laf söylemeye hakkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

verebilecek mantıklı bir cevabın yok futbolculara veya teknik direktörlere 'hayatınızda göremeyeceğiniz parayı 1 senede kazanıyorlar' gibi bir mantıkla yaklasmanız yanlıs futbol sektöründe bu paralar dönüyor,yayın gelirleri,sponsorlar,reklamlar vs o kadar çok etken var bu paraları kimse birilerinin kafasına silah dayayıp almıyor teklif veriliyor o da kabul ediyor prandelli'yi gram sevmem gönderilmesini ben de istedim ama aldığı para sonuna kadar hakkıdır ona kimsenin laf söylemeye hakkı yok

ne yapmamı istiyosun sana burada sayfalarca açıklama mı yapayım. istersen onu da yaparım sorun değil de sen de biliyorsun burada çok uzun yazılar genelde okunmuyor.

kısaca özet geçeyim bak; morinhonun bir ara morali bozuk olan oyuncularla ilgili, o kadar para kazanan adamların moralinin bozuk olmasına anlam veremiyorum şeklinde bir muhabbeti vardı. eminim aratırsan şimdi uğraşamayacağım.

şunu söyleyeyim kısaca madem açıklama istedin: senin de söylediğin gibi bu sektörde çok büyük paralar dönüyor. ve bu adamlar da profesyonel. bu yüzden merak etmeyin prandelli şu anda hiç de morali bozulmuş bir durumda değildir. öyle paralar kazanıyor ki bu insanlar 30 yaşına kadar çalışıp sonradan emekli olma ihtimalleri bile oluyor. bu durum ama öbürü de kazanıyo denilerek savunulacak bir durum değil.

konuyu açan arkadaş prandellinin yerinde olmanın kötü bir şey olduğunu söylemiş. ben de diyorum ki sokağa çıkın bu adamın yerinde olmak istemeyecek adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez. onlar da marjinal görünmek için öyle derler. ellerinde fırsat olsa onlar da atlar. bu adamların nasıl yaşadığını az çok görmüş birisi olarak sana şunu söylüyorum. dünyada en kolay mesleklerden birisidir profesyonel sporculuk. hele ki bir şekilde yedek kaleci, milli takım teknik direktörü gibi arada sırada yapılan bir iş ile uğraşıyorsanız sizden kralı yoktur.

çok da acıma anlayacağın bu adamlara. hele ki kazandığı paraları hak ediyorlar kısmına hiç girme bile. bu ülkede öğretmen 1500-2000 TL maaş alıyor sen kaldırıp bu adamların aldığı paraları normal karşılıyorsun.

• demek istediğini anlıyorum tabii ki ama her sey para değil konuyu açan arkadas prestij açısından söylemis ki haklı italya milli takımını çalıstırmıs bir teknik direktörün galatasaraydan 2-3 ay içerisinde kovulması prestiji açısından çok kötü bir durum kazandıkları paraları sektör açısından normal karsılıyorum yoksa hakettikleri paralar değil kesinlikle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.