Şimdi Ara

PRAKTEN ALDIM [SS] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
24.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben de yakında başlıyorum o zaman

    Body + Aminoasit + Karbonhidrat Tozu + Prakten + Bol bol protein



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 27 Haziran 2009; 23:13:37 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Van HaLLen

    Ölceksiniz gitceksiniz yan etkilere bak 1000 tane şey saymışlar

    sinek ilacındada yazıyor o kadar şey
  • ulan bende çok zayıfım alıp kullansam mı kié
  • az ye gerek yok böyle şeylere
  • 1 ölçek içitim, başlangıçta hemen çarpmasın, vücut alışsın bir.
  • 3 gün kullanıp bırakmıştım...tekrar başladım.70 kiloyu geçmem lazım..inşallah 70i geçerim
  • kortizon adlı madde var mı bu ilacın içinde bi baksanıza
  • Arkadaslar ilacı 2 günür kullanıyorum iştah bakımından bi değişiklik olmadı normalde yediğim kadar yiyorum , ama aşırı halsizlik ve uyku yaptı ilaç ben de..ilk gün ilacı aldıktan 1 saat sonra yattım bugun de bi sabah aldım bi de aksma 7 gibi ve yine dayanamadım uyudum saat 8de , 11 gibi uyandırıldım :)
    bu ilacı aldıgım sürece uyku ve halsizliğim devam eder mi ? uyku ve halsizliğimi sıfıra indirmek istiyorum günde 2 kaşık prakten içsem bile uyku olmıcak yani ? mümkün müdür..
    bi de bazı arkadaslar haftada 4 kilo aldım diyo sallıyo musunuz gerçek mi söylüyorsunuz anlamadım gerçekse ben de niye iştah falan acılmıyor
  • bunun adını uyku ilacı olarak değiştiriyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Solitare

    Arkadaslar ilacı 2 günür kullanıyorum iştah bakımından bi değişiklik olmadı normalde yediğim kadar yiyorum , ama aşırı halsizlik ve uyku yaptı ilaç ben de..ilk gün ilacı aldıktan 1 saat sonra yattım bugun de bi sabah aldım bi de aksma 7 gibi ve yine dayanamadım uyudum saat 8de , 11 gibi uyandırıldım :)
    bu ilacı aldıgım sürece uyku ve halsizliğim devam eder mi ? uyku ve halsizliğimi sıfıra indirmek istiyorum günde 2 kaşık prakten içsem bile uyku olmıcak yani ? mümkün müdür..
    bi de bazı arkadaslar haftada 4 kilo aldım diyo sallıyo musunuz gerçek mi söylüyorsunuz anlamadım gerçekse ben de niye iştah falan acılmıyor



    bak kardeşim ben şuanda eczanedeym kuzenin eczanede tatile gelmştm 1 aydır hergün eczanedeyim her neyse bu prakteni merak edip sordum kuzene dediki

    halsizlk ve uykusuzluk yapar dedi bir insan halsiz ve uykusuz halde daha çok sporsuz kalır ve bitkin düşerek kilo alır dedi. yemek yemelisin iştahın öle yavaş yavaş açılacak. sevdiğin yemekleri yemelisin..




  • Hortttt

    Beyler yorum yapan arkadaşlar nası etkisi oldumu kilo almaya. Zayıflığa acayip taktım denemek istiyorum
  • Sipraktin aldım. Bu Prakten tarzı bir şurupmuş. Yine alerji ilacı olarak üretilmiş ama yan etki oalrak iştah açıyormuş. Kullanalı 5 gün oldu. Başladığımda 62kg civarındaydım. Şimdi ise 63.5kg civarı geliyorum. İştahımı pek açtığı söylenemez ama tokluk diye bir his yok. O nedenle dayanabildiğim kadar yiyiorum. Sporla da uğraştığım için göbek falan olmaz diye umuyorum.
    Uykuya gelince: Yine yapıyor fakat aktif olduğunuzda gelmiyor. Oturduğunuz anda birden mıyışıyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 22 Şubat 2011; 19:49:52 >
  • Reçetesiz alınıyor mu bu ilaçlar? !.82 boy var 59 var yada yokum. Her gören zayıfsın tığ gibisin diye diye çok feci taktım zayıflığa
  • bırakın yan etkiyle kilo almayı asıl kilo aldırıcı sporcu gıdalarıyla alın kilonuzu hem de yağlanmadan büyüyün.Hardline progainer kullanarak 4kg aldım kutunun yarısı duruyo hatta ve hala karın kaslarım gözüküyor yani yağlanarak kilo almadım.Fiyatı biraz pahalıdır böyle şuruplara göre ama en azından yan etkiyle değil gerçek kendi etkisiyle kilo aldırıyor.Sütle karıştırıp içiliyo nesguik gibi tadı var.
  • Internete satiln bi kilo aldrci ile 2 ayda 5 kilo aldim.2 gun once praktene basladim.bi 5 kilo daha alsam super olucak.cevremdekiler kilo almissin demeye basladilar.Cok guzel bi duygu bu.
  • yahu siz topluca kafayı mı yediniz? kilo almak için alerji şurubu mu kullanıyorsunuz yoksa ben mi yanlış anladım??

    birisi protein tozu kilo aldırır demiş, küllüyen yalan! protein tozu kilo filan aldırmaz, aldıramaz.
    kilo almak için piyasada özel gainer tozlar var. çokta pahalı şeyler değil, tamam o ilaçtan pahalı ama en azından sonunda ÖLÜM riski yok!
    lütfen titreyin ve kendinize gelin. kilo alma olayının sağlıklı şekilde yapılması gerekiyor. böyle iştah açsın diyebilmemne tedavisinde kullanılan bir ilacı kullanmayın !

    google da biraz araştırma yapın allah aşkına bir sürü yararlı bilgi bulacaksınız. bu kadar mı hayattan soğudunuz. o aldığınız kilonunda bir faydası olmayacak. ne kalp kalacak ne karaciğer ne damar... ilacın içindeki kimyasallardan ötürü göreceğiniz zararda cabası.
    hiç olmazsa kilo aldırıcı tozların içinde kimyasallar yok!!

    ne diyeceğimi şaşırdım Allah hepinize akıl fikir versin!




  • Bu zayiflik kafayi yedirtti bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackblue

    Evet geçti bazen sıcaktanda kaynaklanabilir böyle yatıp uyusam diyorum ama uyumasamda oluyor ilk zamanlar dayanmak zordu direk yatıp uyuyordum..

    Ee aradan baya zaman geçti işe yaradımı kilo aldınmı ?
  • kilo aldırıcı tozların içinde kimyasallar yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.