Şimdi Ara

PRAKTEN ALDIM [SS] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
24.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sersem gibiyim
  • ben kafaya dikip içmiştim bi ara 30 küsür saat uyumuştum :) ayrıca bu ilacı kullanırken supradyn denilen vitaminide kullanın kilo almada etkisi olur
  • benim şuan geçti ama birazdan 2 ölçek içicem o zaman yine zoom olurum
  • 18:00 yatış
    20:00 kalkış-2 ölçek
    20:30 yemek
    21:00 yatış
    12:00 kalkış


    Hala uykum var Uyumak istemiyorum ya Allah Allah
  • bende yan etki göstermedi sanırım karnım acıkmıyo ama habire uyuyp duruyorum ve halsizlik var üzerimde
  • 4 saat uyudum uyandım arkadaşlar. Hala bir halsizlik seyrediyor. Birazdan yine yemek yiyeceğim. yatmadan öncede 2 tabak dolusu makarna yedim
  • İlacı kullanırken body salonuna gidin bari, yedikleriniz bir işe yarasın. Ordan bir beslenme programı alıp ona göre sağlıklı beslenirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 23 Haziran 2009; 22:11:41 >
  • Acayip uykum var ya uyumak istemiyorum
    Devamlı yiyorum.

    Birazdan yeyip yatacam


    Yarışmacı arkadaşlara başarılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 23 Haziran 2009; 22:14:44 >
  • SOnuçları lütfen yaz ama çok kullanırsan ilerde unutkanlığa neden oluyomuş.
  • GGerçekten çok fazla uyku getiriyor. Normalde 3 te yatan ben, birazdan yatacağım. Saat 11. Ve bugün öğleden sonrada 4 saat uyumuştum :) Gözle görülür bir iştah artışı var. Bilgisayar bşaındayken sürekli birşeyler atıştırıyorum.
  • PRAKTEN
    Şurup

    Sandoz
    Etken Madde(ler):
    Siproheptadin HCl 2 mg/5 ml

    Piyasa Şekilleri:
    240 ml’lik şişelerde.

    Kullanım Şekli:
    Günlük doz erişkinlerde 3×1 çorba kaşığı ve çocuklarda 2-6 yaş arasında olanlarda 3×1 ölçek ve 7-14 yaş arasında olanlarda 3×2 ölçektir.

    Endikasyonları:
    Deri allerjik hastalıkları, ürtiker, ekzema, nörodermatit ve diğer kaşıntılı deri hastalıkları; anjioödem (Quincke ödemi); allerjik, vernal konjonktivit; vazomotor rinit, saman nezlesi; ilaç ve besinlere bağlı, deri ve sindirim yolu allerjik reaksiyonları; allerjen madde inhalasyonları ile ilgili aşırı duyarlılık; kan ve plazma transfüzyonları ile ilgili allerjik durumlar; soğuk allerjileri ve dermatografizm; böcek, bitki ve deniz canlıları teması ile ortaya çıkan allerjik dermitlerde endikedir.

    Kontrendikasyonları:
    Yeni doğmuş ve prematüre bebeklerde, emzirenlerde, astma dahil olmak üzere antihistaminiklerin alt solunum yolu hastalıklarında kullanılması sakıncalıdır. Siproheptadin’e duyarlı olanlarda, MAO inhibitörleri ile tedavi görenlerde kullanılmamalıdır. Ayrıca glokomlularda, stenozlu peptik ülserlilerde, prostat hipertrofilerinde, idrar kesesi boynu darlıklarında, piloroduodenal tıkanıklıklarda, çok yaşlı ve düşkün kimselerde kullanılmaması gerekir.

    Uyarılar:
    Aşırı antihistaminik dozları özellikle küçük çocuklarda halüsinasyon, santral sinir sistemi depresyonu, konvülsiyon ve ölüme yol açabilir. Ayrıca antihistaminikler mental uyanıklığı azaltabilirler veya aksi şekilde eksitasyona yol açabilirler. Hamilelerde kullanımında risk ve yarar faktörü gözönünde tutulmalıdır. Antihistaminiklerin, her türlü santral sinir sistemini etkileyen ilaçların etkilerini arttıracaklarını veya değiştirebileceklerini göz önünde tutmak gerekir. Dikkat isteyen çalışmalarda ve araç kullanımı gibi durumlarda hastanın dikkatini azaltabileceği konusunda hasta uyarılmalıdır. Antihistaminiklerin özellikle yaşlılarda baş dönmesi, hipotansiyon, sedasyon yapabileceği göz önünde tutulmalıdır. Siproheptadinin atropine benzer etkisi olduğu için, bronşiyal astma hikayesi olanlarda, göz içi basıncının artmış olduğu durumlarda, hipertirodizmde, kardiyovasküler hastalıklarda, hipertansiyonda dikkatle kullanılmaları gerekir.

    Yan Etkileri:
    Antihistaminiklerle en sık görülen advers reaksiyonlar: Sedasyon ve geçici karakterde uyuklama, ağız, burun ve geniz kuruluğu, bronş salgılarında kalınlaşma, baş dönmesi, koordinasyon bozukluğu, yorgunluk, huzursuzluk, eksitasyon, paresteziler, perspirasyon artışı, halüsinasyon, anoreksi, diyare, ekstrasistol, kabızlık, göğüste sıkışma, allerjik deri döküntüleri, anafilaktik şok, görme bozukuğu, agranülositoz, trombositopeni, lökopeni.

    İlaç Etkileşimleri:
    MAO inhibitörleri antihistaminiklerin antikolinerjik etkilerini uzatır ve derinleştirir. Ayrıca alkol ve diğer merkezi sinir sistemi depresanları (hipnotikler, sedatifler, trankilizanlar, antianksiyete ilaçları) ile etkileşir.




    Alıntıdır ama adam ilk cümlede ölüm demiş ya :D




  • Bende alıcam bu ilaçtan 1 ayda 6-7 kilo aldırsa yeter.Fazla istemiyorum bi 73-74 kilo olayım.
  • Uzun bir uykudan sonra tekrar merhaba :) Hiç kahvaltıyı sevmezdim tıka basa kahvaltı ettim. Tekrar içtim şuruptan. Miğdem hiç boş durmuyor. Böyle sanki bişey yedikten 15-20 dk sonra bile felaket bir açlık hissi oluyor. Miğdem boş hissi oluyor.
  • Yemeklerden önce içmen lazım şu şurubu.(Tavsiye Yarım saattir )

    Her öğün öncesi bir yemek kaşığı yeterlidir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Micro_Processor

    Yemeklerden önce içmen lazım şu şurubu.(Tavsiye Yarım saattir )

    Her öğün öncesi bir yemek kaşığı yeterlidir.


    Yemeklerden sonra tok karnına içilmeli ki tekrar acıksın birey. Tekrar yemek yesin. Yemekten önce içilirse zaten yendikten sonra tokluk hissi verir.
  • Ölceksiniz gitceksiniz yan etkilere bak 1000 tane şey saymışlar
  • Ya ölüm Ya kilo
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MC.ARSONIST.JR

    öncedende konu açmıştım zayıflıkla ilgili ancak bazı şüphelirim vardı prakten hakkında am yinede aldım çok azcık kullanıcam yani az bir süre şimdi kahvaltı yaptım birazdan içicem tok karnına içiliyor herhalde
    kullandıktan sonra gördüğüm sonuçları diğer kullanmak isteyen arkadaşlara iletirim



    haydi Bismillah



    Sonuçlarını bildirirsen sevinirim dostum. bende kullanayı düşünüyorum




  • Dün öğleden sonra 2 saat uyumama rağmen 23:00da tekrar yattım ve kalktığımda saat 12:00'ı gösteriyordu(normalde 8-9 saat uyurdum)

    Hemen 1 yemek kaşığı içtim. 25 dk bekledim ve kahvaltımı yaptım ama nasıl bir kahvaltı tam 30 dk yedim hayatımda böyle yememiştim. 10 dk sonra yine karnım acıkır

    Yarışmacı arkadaşlara başarılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 24 Haziran 2009; 12:51:23 >




  • Uyku var mı hâla? Bir de dikkatsizlik falan oluştu mu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.