ben 4 sene önce 25 tl'ye dbk marka bir dremel almıştım hala kullanıyorum bence çok para vermeye gerek yok ucuzundan alın kullanmasını bildikten sonra uzun yıllar idare eder
quote:
Orijinalden alıntı: mr.fusion
teşekkür ederim boschlar ne kadar ortalama
Boschlar sadece aletin kendi ve 25 parça olması lazım esnek milsiz 80 liraydı diye hatırlıyorum.Ama esnek mil acayip faydalı birşey kocaman aleti kontrol etmek var kalem gibi esnek mili kontrol etmek var.
Selamlar
Dremel almak istiyorum ancak sormak istediğim bir şey var.
Teknik detaylar konusunda pek bilgim yok. Bana bu ürün ile ilgili eksik yönleri varsa söylermisiniz. Mesela şunu sorayım; 125 Wat bir ürün bilgisayar kasası tarzı şeyleri kesmek için yeterlimidir?
ürünün kullanılmamış sıfırı elimde mevcut kargo ile dilediğiniz yere gönderebilirim fiyat 60 tl. kargo alıcılı. dileyen ilanımı takip edip takas sunabilir + _ kısmını halledebılırız.
ya ben pc kasamı modifiye edecem kesme biçme yapmak için dremel almayı düşünüyorum.. acaba hangi ürünü almalıyım
Lotus 210 Parça Hobi Seti bu seti alın kullanın fiyatı 50-60 lira arası.muhteşem iş çıkarıyor.dremel tamam bu işin mercedesi okey.ama profesyonel kullanmayan günde 4-5 saat çalıştırmayan adam için.çok gereksiz bir ürün.buda tüm işi yapıyor.yani şöyle düşünün ikiside aynı yolu geçiyor.şahinde olsa mercedes de olsa ikiside aynı işi yapıyor.ve kalitede hiçbir sorun yok.çin malı olması sadece şu konuya dikkat gerektirir bu tür ürünlerde oda şu : örneğin 20 dakika hiçkapatmadan cihazı çalıştırdınsa.10 dakika kenara koyup dinlendireceksin.buna dikkat ettinmi hiçbirşey olmaz.neticede olsada aynı dremel gibi 2 yıl garantisi var.burada fazla takılmayın.bu set bende var.ve şu zamana kadar hiçbir sorun çıkartmadı.gümüş parlatıyorum.kesiyorum oyuyorum.çiziyorum.zımparalıyorum hiçbirşey olmuyor.kutudan uzatması da çıkıyor.Sizin beyenmediğiniz amatör setleri.İNEGÖLDEN mobilyacılar kapış kapış alıyor ve ürün çıktığı gibi bitiriyorlar.bilginiz olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme