Şimdi Ara

PP Buff hangi karakter yapıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Human Fighter dedi bir arkadaş, esas karakterimle level 70 e kadar getirdim 1 gün içinde, şimdi sırasıyla hangi occupationlara geçmem gerekiyor ? bu 2kk lık bufflar için, BB, BS gibi bufflardan istiyorum

• Human Mage acilmasi gerekiyordu, yanlis yonlendirilme yapilmis. Daha sonra Cleric ve sonra da Prophet secilmeli. Eger 3. sinif degisimleri varsa en son secenek de Hierophant.

Human Mage --> Cleric --> Prophet --> Hierophant
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miharbi

Human Mage acilmasi gerekiyordu, yanlis yonlendirilme yapilmis. Daha sonra Cleric ve sonra da Prophet secilmeli. Eger 3. sinif degisimleri varsa en son secenek de Hierophant.

Dün boşuna 2 saatim gitti, yine de teşekkür ederim peki EE buff için ne açmalıyım ? Elf Mage mi ?
  • quote:

Human Mage acilmasi gerekiyordu, yanlis yonlendirilme yapilmis. Daha sonra Cleric ve sonra da Prophet secilmeli. Eger 3. sinif degisimleri varsa en son secenek de Hierophant.

Cleric ve Prophet için hangi proff markları satın almalıyım ? x300 PVP de oynuyorum burada 1st ve 2nd proff lar için itemler satılıyor.
  • Eger marklar ucuzsa hepsini al git grandmagisterdan Cleric we sonrasinda propheti sectigin surece sorun olmaz.
  • Elven Elder yapmak icin Elven Mystic acilmali. Daha sonra Elven Oracle olunmali ve boylece en son Elven Elder olunabilir.

Elven Oracle icin Leaf of Oracle lazim. Oracle olduktan sonra Mark of Pilgrim, Mark of Life ve Mark of Healer alinarak Elven Elder olunabilir.

Cleric icin Mark of Faith gereklidir. Prophet icin ise Mark of Pilgrim, Mark of Trust ve Mark of Reformer alinmali.
  • quote:

Elven Elder yapmak icin Elven Mystic acilmali. Daha sonra Elven Oracle olunmali ve boylece en son Elven Elder olunabilir.

Elven Oracle icin Leaf of Oracle lazim. Oracle olduktan sonra Mark of Pilgrim, Mark of Life ve Mark of Healer alinarak Elven Elder olunabilir.

Cleric icin Mark of Faith gereklidir. Prophet icin ise Mark of Pilgrim, Mark of Trust ve Mark of Reformer alinmali.

EE yaptım şimdi PP yapacam, level 70 e kadar yükselttim PP yi, Kimden Cleric oluyorum ben hangi şehirde kim bakıyor ona ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    20 yıl önce açıldı
    Asas İçin ROL mu - LEGO mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cleric oldum da Prophet olmak için kime gidecez yaw ? Gıcık oldum hiçbir bilgi vermiyor !
  • Prophet olmak için girandaki church'e (priest guild) gitmen gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedgunay

Prophet olmak için girandaki church'e (priest guild) gitmen gerek.

Teşekkürler dostum hemen deniyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.