< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
|
Taşınacağınız adreste Fiber internet altyapısı aktif vaziyette ise (yani orada halen fiber internet kullananlar varsa...) süreç en çok 2-3 gün olabilir; hatta akşamdan sabaha da olabilir; bölgenizdeki T.Telekom'dakilerin eli ne kadar çabuk olacaksa... Bir nakil ücreti talep edilecektir ama onu da PoyrazNet teyid etmeli... Herhalde (her ne kadar ise) T. Telekom'un talep ettiğinin üzerinde olmayacaktır. |
|
Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
|
|
PANANET. Fevkalade,Efsaneeeeeee |
|
|
3-4 aydır kullanıyorum. ilk ay sıkıntısız veriyorlar ama sonra cıvıtıyorlar. Sürekli bir kopma durumu var. Telefonla ulaşmak zor Wp tan yazıyorsunuz 5-6 saat sonra cevap gelebiliyor, sorun hakkında yazışırken birden cevap vermeyi kesiyorlar. (trip atan sevgili gibiler) Otomatik ödeme tanımladım ama ücreti çekmemişler onun yerine ödenmedi deyip interneti kesmeyi uygun görmüşler. Evden çalışırken girmem gereken bir site var (çalıştığım firmanın sitesi) hiçbir şekilde girmiyor, mobil internet üzerinden girebiliyorum. Bunu çözmeleri için telefon görüşmesi wp konuşmaları görseller falan uğraştım ama nafile. Kontrol birimi anydesk ile bağlanacak falan dediler ama 13 Şubat tan beri ne biri aradı nede yazdı. Tamam bu firmaya geçme nedenim diğer firmada sorun yaşıyor olmamdı. Yarı fiyatını öderim, hiç değilse o yüzden sorun yaşıyorum derim diye düşünmüştüm. Ama yanılmışım. Şuan stabil internet vaat eden biyere geçmeyi düşünüyorum (nekadar uçuk bir fikir olsada) fiber olsa keşke binada, hiç düşünmem geçerim |
|
fiber daire kapısına kadar çekili, yani daha önce kullanılmamış dairede. bu arada teşekkür ederim cevabınız için poyraznet cevap vermemis. peki fiber kurulum ucreti su an tüm firmalarda var mı? poyraza nakil ücreti vermektense farklı firmada yeniden kurulum daha iyi değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
TTNet ve Telekom altyapısında hizmet veren alternatif ISS'lerde FTTH için geçişlerde bir kurulum ücreti alınmıyor ama size verilen donanımları aylık kirası devam ediyor. Bildiğim kadarıyla (en azından TTNet'de) VDSL'den FTTH'a dönüşümde bu bahsettiğim kira alınmıyor. Yeni kurulumlarda FTTH için bazı alternatif ISS'ler kurulum ücreti alıyor, bazıları almıyor. Almayanlar çoğunlukta. Bazıları da "alıyorum ama kampanya yaptım, almıyorum!" diyor. Sonuçta bu alternatif ISS'lerin kurulum yapmaya gelen bir tek elemanları dahi yok. O işi TTNet elemanları yapıyor; zaten ONT + HGW (Fiber Modem) TTNet elemanınca getiriliyor... |
|
Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
|
|
şu an gıbırnet kullanıyorum. internetimde kesinti oluyordu telekom ekipleri gelip direğe baktılar hallettik diyip gittiler. kopma sorunu düzeldi ama şimdi de internet aşırı yavaş. olması gereken hızı altyapım kaldırmıyor desem yıllardır kaldırıyordu şimdi neden kaldırmasın. müşteri hizmetlerine yazıyorum iç tesisata baktırın diyorlar. eve 2 farklı elektirikçi çağırdım bi sorun tespit etmediler. telekomdan gelip ekiplere iç tesisata bakabilir misiniz diye sormuştum ve bana yasak olduğunu ama bazı firmalarda eve kadar destek verdiklerini söylediler. gıbırnet te yoktu mesela. siz de var mı eve kadar teknik destek? |
|
|
|
|
|
| _____________________________ |