Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.475
Cevap
76
Favori
400.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tek dezavantajı kargo değil. Kargoya vermekle uğraşmak bir dert. Kargo ücretini bizim ödemek zorunda olmamız bir dert. Yeni abonelikte gelecek modem ayrı bir soru işareti vs.

Ben de Türk Telekom'a geçiş için bugün başvurdum.

Telekomdan gelen SMS şu şekilde;

INTERNET SERVIS SAGLAYICINIZ TARAFINDAN EVDE/ISYERIMDE INTERNETE GECIS BASVURUNUZ ONAYLANAMAMISTIR. GECIS BASVURUNUZ TEKRAR MEVCUT SERVIS SAGLAYICINIZA GONDERILMISTIR. TURKTELEKOM B001

Altyapı Türk Telekom'un ama Poyraz Net kiraladığı hattı geri vermeyi reddediyor. Sebep ne olursa olsun komedi bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Artık kargo ücretini falan geçtim artık kesinti olmasın yeter durumundayim. Formu doldurdum modemi kutuladim yarın ilk iş sabahtan kargoya gitmek olacak. Bu mesajın aynısı bana da geldi. Az önce Telekom şubesinden aradılar başvuruyu tekrardan gönderemiyoruz sistem buna izin vermiyor işlem askıda kalır belli bir süre sonra iptale düşer diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

TT de mi muhatap bulamıyormuş bak sen. O geçiş yapılan sistem de TT ye ait TT sistemin işleyişini bilmiyormuş da poyraz mı biliyormuş, bu poyraz abone kendilerine başvurunca okunan dosyalar çıkmak istediğinde mi okunumamiyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O geçiş yapılan sistemde TT ye ait. Poyarazın kendi sistemi falan yok kendilerine abone olununca okunan dosyalar çıkmak istediğinde mi okunamiyormuş. İşi yokuşa sürüyorlar ben olsam iptalle falan uğraşmazdım eninde sonunda onay verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karadavut01 -- 24 Şubat 2023; 17:25:41 >

"Başvuruyu tekrardan gönderemiyoruz sistem buna izin vermiyor işlem askıda kalır belli bir süre sonra iptale düşer" ne demek yahu. Bende bundan bahsediyorum, altyapı Türk Telekom'un, kiralayan Türk Telekom, modem Türk Telekom'a ait, servisi sağlayan Türk Telekom ama Türkiyenin en büyük internet servis sağlayıcısı olarak 3-5 bin abonesi olan kurumla olan problemimi çözemiyorum demek şakadan öte bir durum. Birini diğerinden ayırmadan, hepsi 10 kuruş alacak için 15 tane avukatla icra gönderecek firmalar ama böyle işlemleri müşteri manuel yöntemlerle çözmek zorunda kalıyor. 35 yaşındayım gerçekten çok sıkıldım artık. Dönüyoruz, dolaşıyoruz, sürekli aynı hikaye. Bezdim gerçekten...

Haklısın hocam da bir haftadır valla bir orayı ara bir orayı ara çok yoruldum. Artık telefonla arama yapmaktan iş yapamaz hale geldim diyebilirim. Bir daha poyraz mi asla muhatap dahi olmak istemiyorum

Hocam durun size bir yöntem söyleyeyim iptal etmeden TT ye yeni abonelik için başvurun. Saha ekibi geldiğinde poyrazdaki devre numarasını söyleyin onlar sizi 5 dakikada TT geçirirler internet geldikten sonra poyrazi iptal edersiniz büyük ihtimalle aynı modemle devam edersiniz hem de internetsiz kalmamiş olursunuz.

Anlattığım yöntemle türknetten TT ye geçtim saha ekibi geldi. Mevcut interneti iptal edecek misin dedi evet dedim devre nosu istedi birini aradı ona devre noyu söyledi 5 dk içinde TT ye geçtim, sonra turknet iptal ettim.

Senin önerdiğin yöntemin herkes farkında. Herkesin derdi sorunsuz ve hızlı geçiş işlemi. İptal veya yeni abonelik değil. Muhatap bulamayan poyraznet değil. Arkadaşın dosyayı uygun formatta tekrardan gönderme talebini gerçekleştiricek tt de muhatap bulamaması. 2 firma arasındaki iletişimden ne yazıkki aboneler bilgi alamıyor. Ayrıca geçiş işlemini abone adına gerçekleştirecek olan yeni firma. ydemir95 arkadaşımız nasıl sorununu çözmüş. Ayrıca bu red olayı poyraznet 'e özgü değil. Tt veya diğer firmalarla da sorun yaşayanlar var. (şikayetvar da oldukça fazla sayıda)

Poyraznet 3 kere red verince yukarda bahsettiğimiz yazıyı netspeede gönderdim. Tekrar buna göre işleme alarak bugun geçişim onaylandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydemir95 -- 24 Şubat 2023; 18:11:58 >

İki kere bu mesajı aldıktan sonra,

Böyle bir talebim olmadığı halde, Telekom'dan gelen mesaj şu;

MEVCUT INTERNET SERVIS SAGLAYICINIZDAN EVDE/ISYERIMDE INTERNETE GECIS TALEBINIZ ISTEGINIZ UZERINE IPTAL EDILMISTIR. TESEKKURLER. TURKTELEKOM B001

Poyraz'a neden red ettiklerini soruyorum evraklarınız okunmuyor diyorlar :)

Türk Telekom'a neden iptal ettiniz diye soruyorum, tekrar başvurun diyorlar 😄 Firma red vermiş, sebebini de size iletmiş. Türk Telekom ise çözmekten aciz şekilde aboneden vazgeçiyor. çözümleri de tekrar başvurmak. Bir reset atsak belki kabul ederler diyecekler nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin613 -- 24 Şubat 2023; 20:37:49 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • An itibari ile turknet gecis islemlerini baslattim. Poyraznet fiyatiyla cok ilgi cekse de, uyeligimin baslangicinda cok memnun olsam da evden calisan birisi olarak cekilecek dava degil. Umarim bu sorunu atlatirlar biz de fazla ucret odememek icin donus saglariz ama aylardir suren bu sorun icin cozum uretememeleri gercekten icler acisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.