|
Gelişmeleri paylaşırsınız. |
|

|
Gelişmeleri paylaşırsınız. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Evet öyle de hocam türk telekom direkt taşıma işlemi yapmıyor, önce diğer hizmeti kapatmanı istiyorlar o durumda da apartmanda port boşalmasını bekleyen bir sürü daire var ön başvuru yapmış olan, onlara kaptırmaktan korkuyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Size bir yöntem öğreteyim o zaman poyraznetteki aboneliğinizi kapatmadan TT ye yeni abonelik başvurusu yapın saha ekibi geldiğinde devre numarasını (xdsl no, hizmet no) saha ekibine söyleyin sizi 5 dkda TT ye geçirirler ben öyle yaptım. Yalnız ufak bir detay var boş port gözükmüyorsa TT ye de yeni abonelik başvurusu yapamazsınız. O zaman TT müşteri hizmetlerini arayıp transfer olmak istiyorum deyin yardımcı olurlar TT ye de geçiş oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karadavut01 -- 21 Şubat 2023; 17:35:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam netspeede evrakları gönderdikten sonra gördüm mesajınızı, tt’ yi aradım dediğiniz gibi boş port olmadığı için müracaatı almadılar diğer firmaların yaptığı gibi transfer işlemi yapmıyor musunuz dediğimde bizde olmuyor dediler bir süre netspeed deneyeceğim olmadı ttnet’e yine bir sorti daha yaparım sağolun :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
2 günlük yeni geçiş yaptım, kullandığım 2 akşamda da aynı saatlerde neredeyse kesinti oldu, 14 günlük cayma vb oluyor mu yeni firma arayışındayım. direk geçiş yapsam yeni firmaya olur mu fiberdeyim. internet kutusunun canını yerim 1 kere kesinti oldu son 1 yılda. @internetkutusu yapmasaydın şu fiyat güncellemesini iyiydi. |
|
|
Nasıl olmaz ya konuştuğunuz mh size yanlış bilgi vermiş. Ben başvurmuştum geçiş için size kurye ile evrak göndereceğiz dediler agt kuryeyle çalışıyorlar kurye evrakları bir hafta boyunca getirmedi ben de başvuruyu iptal edip türknete geçmiştim 20 gün kadar türknet kullandım. Sağlam zam yapacaklarını önceden kestirdigim için TT ye yeni abonelik başvurusu yaptım. Gelen saha ekibi benden devre numarasını alıp bildiğiniz geçiş işlemi yaptı port falan hiç değişmedi sistem üzerinden geçirdiler. TT nin transfer kampanyaları sitelerinde hala yayında bu arada yani geçiş oluyor ama size bilgisiz mh yanlış bilgi vermiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB 4xFE VDSL2/ADSL2+ Modem geldi kurulumu yaptım dip odada ve Wi-fi Extender ile kullanıyorum. Tam olarak DSL olark 35 mbit aldı. Wi-Fi sinyali çok güçlü. İnternet hızlandı demekki ASUS DSL-N16 bozukmuş. Birazdan televizyonun arkasına yerleştireceğim hat değerleri zayıf olanlar içi harika ürün..
|
|
Buna şimdi verilecek cevabı cidden çok merak ediyorum... Ben PoyrazNet'e abone olmayı düşündüğümde bunu sormuştum. Bana sözlü olarak, "bir yıl içinde 6 aya kadar tek veya daha çok parçalı olarak dondurabilirsiniz ancak her ay için 30 TL bedel yansıtılır" cevabını vermişlerdi. Şimdi burada (daha önceki sayfalarda olması gerek...) PoyrazNet yetkilisi "bizde dondurma işlemi yoktur!" dedi... |
|
Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
teşekkürler yanıtınız için, fiber kullanacaklar için sıkıntı yok ama benim gibi vdsl kullananlar için biraz sıkıntı galiba iyi bir internet servis sağlayıcı bulmak; neyse şimdilik devam ediyorum ama ilerleyen zamanda ne olur bilemem iss tercihim |
|