Merhaba. Online işlemler sistemi üzerinden kredi kartınızı tanımlayarak otomatik ödeme talimatı verebiliyorsunuz. |
PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (23. sayfa)
-
-
-
Bizde de vardır vdsl ama youtube de bile donuyor du
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet altyapınız uygunsa ilettiginiz hızı menzili dahilinde sunabilir
Evet sitenizden sorguladığımda 83 mbps’e kadar vdsl altyapısı çıkıyor dairede. Şunu da sorayım modemin üzerinde d-smart yazıyor sanırım önceden d-smart aboneliği için kullanılmış bu poyraznet ile kullanmamıza bir engel teşkil etmez değil mi?
Bunun bir çok nedeni olabilir. Binanıza gelen altyapının yetersizliği, dairenize giden kablo kaynaklı ve tarife hızınız ile ilgili sorunlar, modem yada kullandığınız cihaz kaynaklı sorunlar yada internet servis sağlayıcınız kaynaklı sorunlar başlıca nedenler olabilir.
Farklı bir firmanın abonesisiniz sanırım. Bu etkenleri kontrol etmenizi yada servis sağlayıcınız ile görüşerek ortak bir kontrol yapmanızı tavsiye ederiz.
İlgili modemi kullanabilirsiniz.
-
Lokasyonu İstanbul/Avrupa olup valorant ping değerleri hakkında bilgi verebilecek var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estetikdikis -- 6 Mayıs 2022; 12:40:11 >
Modem değişince duzeldi
Bazen modemlerde yaşadığınız sorun gibi sorunlar olabiliyor. Fakat aynı marka ve modele ait her modelde bu sorun olacağı anlamına gelmiyor. Elektronik bir cihaz olduğu için bazen bu tarz sorunlar yaşanabilmektedir. İlgili modemi satışını yaptığımız bir modem değil fakat kullanan abonelerimiz olduğunu biliyoruz. Genel olarak olumsuz bir dönüş almadık şimdiye kadar. Tabi bu modem ile ilgili sorun almayacağımız anlamına da gelmiyor.
-
Arkadaşını getir kampanyası varmı? @oursoft
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bhz47 -- 6 Mayıs 2022; 18:0:41 >
Referans kampanyamız yoktur.
@oursoft Müşteri temsilciniz ile görüştüm bugün ay sonu ISS değiştirmeyi düşünüyorum, mevcut adresim ile boş port olmadığı için hizmet görünmüyor yalnız kullanmakta olduğum sabit telefon numarası ile sorguladığım da ise 60Mbit üzeri Vdsl bağlantı görünmektedir.
Şuan kullandığım hizmet sabit telefon ve Adsl hizmeti almaktayım, Poyraznet sadece vdsl ve fiber hizmeti veriyor geçiş işlemini sadece Vdsl ile yapılacağı bilgisi paylaşıldı ve telefon hattımın sizin tarafınız dan kapatılacağı bilgisi verildi, soruma gelecek olursak;
Geçiş işlemi başladığında Vdsl hizmeti veremeyiz gibi bir durum söz konusu değil, değil mi ? Uygun fiyatlı bir tarifeye geçmek istiyorum sabit fiyat veya taahhüt paketleriniz mevcut mu ?
Dönüş yaparsanız memnun olurum.
-
Merhaba.
Özel mesaj olarak dönüş yapılmıştır.
-
Poyraz Nete geçtikten sonra 2 yıllık fatura ödemesini önden yapabiliyor muyuz? Başka bir ISS kullanıyorum şu anda ön ödemeli sistemleri var bu sisteme sahipseniz size geçiş yapmayı düşünüyorum.
-
Merhaba. Sistemimiz ön ödemeli olmadığı için çıkan fatura dışında ek fatura ödeyemiyorsunuz.
Merhabalar engelli tarifeniz varmi ?
Merhaba.
%40 ve üzeri engel oranına sahip vatandaşlarımız için P24 tarifesi dışında kalan tarifelerde %25 indirim bulunmaktadır.
-
Merhaba.
1 aydır bu İSS' ye ait 100 mbit fiber interneti kullanıyorum. Tecrübelerimi aktarmak isterim.
Anlık ping artışları oluyor fakat hemen düşüyor. Saniyelik anlayacağınız.
WhatsApptan bazen dönüş alamadığım oluyor. Müşteri Hizmetlerine ulaşmayı denedim, başarılı olamadım. Allahtan bağlantıda bir problem yaşamıyorum. Yaşasam ne ile karşılaşacağımı bilmemek beni tedirgin etti açıkcası.
Evrak teslimi sonrası geçiş 2 gün içinde sağlandı.
Şu ana kadar bağlantıda hiç kopma yaşamadım.
Online oyunlarda dediğim gibi anlık ping yükseliyor, cihazla ve ya oyunla (mobile legends) da alakalı olabilir. Direkt İSS yi suçlamıyorum.
IPTV, Youtube gibi yüksek hız gerektiren mecralarda internet tabanlı herhangi bir donma, kopma yaşamadım.
Ödeme kısmı biraz saçma. Garanti Bankası, Enpara gibi hesaplarımdan otomatik ödemeye almak istedim fakat ne garantinin sisteminde ne de enpara da asla poyrazwifi göremiyorsunuz. Bu konuyu gündeme almanızı tavsiye ederim. Ben websitenize kredi kartı bilgilerimi girmek ve kaydetmek istemiyorum. Biliyorum hesaba havale/eft olarak da gönderebiliyoruz fakat bankaların kendi uygulamaları üzerinden yapılan otomatik ödeme talimatı kullanım açısından bizler için daha kolay vr güvenli olacaktır. Bunu üst mercilere iletmenizi rica ederim. @oursoft
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurKOSE1903 -- 12 Mayıs 2022; 0:15:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aras kargo harici gönderim yapılıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X