Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.411
Cevap
86
Favori
384.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turknette hali hazırda 66mbps hız alıyorum. Ve 140 lira olan ücretten dolayı bi arayışa girdim.

Sizin 75mbps olan tarife bana uygun görünüyor. Siz hızı 75 olarak ayarlasanız bile snr değerlerini ayarlayarak ben stabil olan 66bmps hızı yakalayabiliyorum kopma olmadan. Şuan turknettede aynı şekilde kullanıyorum zaten.

Yurtdışı çıkışlarda problem yaşamamak çok önemli benim için. iptv oslun ps4 olsun işkence oluyor diğer türlü. Bunun garantisini verebilirmisiniz?

Eğer iptv ve ps4 ile kullanımda yurtdışı çıkışlarda problem yaşamayacağım kesin ise geçiş yapmayı düşünüyorum. 75mbps 80TL gayet mantıklı ama sorun yaşamadığım sürece tabi.

Yorumunuz ne olur?

@oursoft

• Üye arkadaşlardan PS4 veya iptv kullananlar varsa yorum paylaşabilir mi? Nedir acaba durum?

Yurtdışı çıkışlar ne alemde vs?

• Ben bir hafta öne netgalaksiden geçiş yaptım. 100 mbps. Şu an sorunsuz ve yüksek hız ile fibernet alıyorum. Perşembe evrakları yolladım. haftasonu geçişim tamamlandı. İnşallah adaşımla sorunsuz günler geçiririz :D

• Merhaba

Eğer belirttiğiniz gibi hat değerleri ile ilgili sorun yaşamıyorsanız bizde hat kilidini 75Mbps üzerinden ayarlayarak belirttiğiniz değerlerden hizmet almaya devam edebilirsiniz.

Yurtdışı çıkışları ile ilgili bir sorun şimdiye kadar yaşamadık ve bu yönde bir şikayet bildirimi almadık.

Biz hattı Telekom'dan doğrulama olarak karşılayıp tekrar Telekom çıkışları ile yönlendiriyoruz bu aşamada arada herhangi bir filtreleme yada bizim tarafımızdan yönlendirme bulunmamaktadır. Fakat hattınız tarafımızca karşılanmadan net bir ifade kullanmayız. Bu her işletme için geçerlidir. Bunları göze alarak işlem yapmanızda yarar var.

Sonuç olarak kanaatimizce bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyoruz ama takdir sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oursoft O kullanıcısına yanıt

Denemekten zarar gelmez gibi duruyor.

Olası bi problemde tekrar hattımı taşıdığımda herhangi bi ceza vs ödenmez değil mi?

Hattımı TurkNet'ten taşıyarak gelicem.

• Poyrito P kullanıcısına yanıt

Olumlu yönde geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

dün sorgulama yaparken port açıldı

hemen aradım çağrı merkezini geçişi yapmışlar .

adsl den vdsl e geçiş yapıldı ama şuan internet gelmiyor sorun ne olabilir

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

• Hattınızı firmamıza taşımanız hâlinde üç ay içinde farklı bir firma geçiş yapamazsınız. Ek olarak üç ay içinde hattınızı iptal ederseniz kampanya kapsamında sunulan 100 TL aktivasyon ücreti faturalandırılır.

• VDSL dönüşümü sonrası ya modem kaynaklı yada telekom tarafından dönüşüm sonucu port hatası kaynaklı sorun olabilir. Hat değerlerinize ulaşamıyoruz. Konu ile ilgili telekom tarafına arıza bildirimi yapılmıştır. Süreç takibimiz altında bulunuyor.

Çağrı merkezine bildirmiştim 12:00den önce internet gelmişti. Teşekkür ederim

Max 84 mbps hız mı alabilir bu değere göre

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

Şuan TurkNet üzerinde durumum bu.

Aynı bu şartlarda hızımı 75 yaparsanız muhtemelen sorunsuz olarak aynı 70mbit civarı hızı sağlıklı alabilirim gibi görünüyor.

Denemekte fayda var.

Max 89Mbit diyor ama oralara çıkınca aşırı kopma yaşıyorum SNR dan dolayı. O yüzden 70mbit civarı bana yeterli oluyor sağlıklı kullanımda.

75Mbit olan paket için bayram sonrası başvurumu yapıyorum hayırlısıyla.

Son olarak fatura işi nasıl oluyor? Kredi kartı ile ödeme yapabiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 30 Nisan 2022; 23:49:59 >

• Türknet 50mbit kullanıyorum. Başvuru yapsak ne kadar sürede geçiş sağlanır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hat değerlerine göre hattınız P75 tarifesine uygun gözüküyor. 87Mbps hızı açıldığında hat değerleri düşeceğinden kopma yaşayabilirsiniz.

• Online işlemler üzerinden kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz ve otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.

• Bilgilendirmeler için teşekkürler.

Muhtemelen Perşembe günü yaparım başvuruyu.

Kargolar kapalı malum. Geçiş için belgeleri beklemeye gerek var mı? Yoksa bugün başvursam 2 günde hallolur mu?

Kargo elinize ulaşmadan önce işlemi başlatabiliyomusunuz? Yoksa mutlaka evraklar elinize gelmeli mi?

Digital başvuru için Mart ayında olacak demişsiniz ama keşke kargo evrak vs uğraşmadan şu işi halledebilseydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 1 Mayıs 2022; 11:39:18 >
  • Oduncu28 kullanıcısına yanıt

Evrakların firmamıza ulaşmasının ardından 2 iş günü içinde tamamlanır.

• arkadaşını getir ve kurulum ücreti var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 1 Mayıs 2022; 13:54:56 >
  • Evraklar firmamıza ulaşınca geçiş süreciniz başlayacaktır. Evraklar ulaştıktan sonra geçiş süreci başlar ve aktif işletmecinin 2 iş günü içinde kabul etmesi beklenir.

• freeboyy kullanıcısına yanıt

Referans kampanyamız yoktur.

Fiber kurulumlarda ve farklı firmadan geçişlerde kurulum ve aktivasyon ücreti yoktur.

referans olmaması kötü olmuş

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.