Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.475
Cevap
76
Favori
400.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba.

Kullanıcı bilginizi özel mesajla iletin kontrol edelim uygun görürseniz.

Kurulum tamamlanmadan herhangi bir ödeme yansımayacaktır.

Sorun çözülmüş, fakat sorun takibi ve çözümüyle alakalı fikrimce gidilecek çok yolunuz var. İyi günler

Yaşadığınız soruna istinaden dün itibariyle açılan arıza bildiriminiz bugün sonuçlanmış gözükmektedir. Bu süreçte yaşadığınız ne gibi olumsuz deneyimler bulunuyor? İletebilirseniz eksiklerimizi gidermek isteriz.

Demagoji yapacağınıza daha önce yazdıklarıma bakıp cevap yazsaydınız keşke. Şaka gibi son 10 iletiye bakma zahmeti bile göstermeden " yaşadığınız ne gibi olumsuz deneyimler bulunuyor " diye cevap yazıyorsunuz. Müşteri memnuniyetini ölçmek için daha iyi firmalardan danışmanlık almalısınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yaşadığınız sorun altyapı kaynaklı genel arıza sebebiyle yaşanmıştır. Siz komşularınızda internetin olduğunu iletmişsiniz ama Türk Telekom tarafında bu sorunun genel arıza olduğu ve binada internetin olmadığı ve gerekli düzenlemenin kendileri tarafından sağlandığı iletilmiştir. Siz farklı bir görüşteyseniz tekrar iletin araştırma yapalım. Son 10 iletiyi kontrol ettiğimizde bizim gördüğümüz eksiklik siz arıza kaydını açmadan önce bir genel arıza varsa bunu size bildirmek olabilirdi. Bunun ile ilgili yazılım birimimiz gerekli müdahaleyi yapıyorlar yarına kadar süreci tamamlayacağız. Artık genel bir arıza varsa siz arıza kaydı açmadan önce size genel bir arıza yaşandığının bilgisi iletilecektir.

Şuan sorun yaşadığınız esnada online işlemler üzerinde hat bilgisi menüsünden hattınız ile ilgili bir sorun olup olmadığını sizde anlık olarak kontrol edebilirsiniz.

Şuan ki sistem dışında çağrı merkezimizi interaktif bir yapıya geçirdik. 0850 303 79 69 numaralı telefonumuz üzerinden test edebilirsiniz. Çok kısa bir süre sonra 0850 346 7 346 numaralı telefonumuzu da bu yapıya geçireceğiz.

Çağrı merkezi üzerinden aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz.

1- Toplam borç bilginizi, kalan gün sayınızı, tarife bilginizi, online işlemler bilginizi, banka hesap numaralarımızı interaktif bir şekilde sorgulayabilirsiniz.

2- Yaşadığınız sorun hakkında belli başlıklar üzerinden hızlı bir şekilde arıza kaydı bırakabilirsiniz.

3- Aktif başvurunuz yada talebiniz hakkında bilgi alabilirsiniz

4- Planlı bakım çalışmaları yada genel arızalar gibi olası kesintiler hakkında hızlı bir şekilde bilgilendirme alabilirsiniz.

Şuan müşteri memnuniyetini sağlamak için interaktif bir çağrı merkezimiz ve online işlem merkezimiz bulunmaktadır. Tüm bunların yanında Telegram hızlı işlem botumuz bulunuyor ve çok kısa bir süre sonra Whatsapp destek hattımızı da interaktif bir yapıya geçireceğiz.

Bir sonraki süreçte daha hızlı çözüm sağlamak için elimizden geldiğince gelişme sağlayacağımıza emin olabilirsiniz.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oursoft -- 20 Eylül 2022; 17:19:52 >

• ''Siz komşularınızda internetin olduğunu iletmişsiniz ama Türk Telekom tarafında bu sorunun genel arıza olduğu ve binada internetin olmadığı ve gerekli düzenlemenin kendileri tarafından sağlandığı iletilmiştir.''

Bunun resmi olarak ispatlayabilir misiniz ? Çünkü binada yaşayan komşularımdan iss lerine başvurtup bunu ispatlayabilirim.Burada da paylaşabilirim.

Sorun şu ki başta söylediklerimin hala arkasındayım. Sorumsuz bir firmasınız. İnternetim pazar akşamı genel bir arıza ile kesilmesine rağmen dediğinize göre ! bu konudan haberdar olmamanız bir yana ertesi günü 12 de kayıt açmam, sonrasında gün içerisinde hiçbir şekilde dönüş yapılmaması, sonrasında forumdan yazmam ve ancak bugün salı günü arızayla ilgili geri dönüş yapılması ve sonrasında çözülmesi verdiğiniz hizmet anlayışını iyi bir şekilde ortaya koyuyor.

''bizim gördüğümüz eksiklik siz arıza kaydını açmadan önce bir genel arıza varsa bunu size bildirmek olabilirdi.'' buna gerçekten gülecek olan çok arkadaşım var. Sizin var olma sebeplerinizden biri bu. Sorunları bildirmek ve çözmek. Müşteri olarak issle ilişkimizin en önemli iki parçası. Sorunları bildirmek ve çözmek.!

''Bunun ile ilgili yazılım birimimiz gerekli müdahaleyi yapıyorlar yarına kadar süreci tamamlayacağız. Artık genel bir arıza varsa siz arıza kaydı açmadan önce size genel bir arıza yaşandığının bilgisi iletilecektir.'' ben sebep olduysam ne mutlu bana :) gerçekten ilginç. Bir iss firmasının yapı taşlarından biri oldum artık .! :=)

Eğer ben binada internet olduğunu ispatlarsam ki bunu yapacağım yani komşularımdan rica edip isslerinin uygulamalarına girip son 2 3 gün veri akışlarının ekran görüntülerini alıp burada paylaşacağım. Siz o zaman suçu kime atacaksınız. Eskice bir binada oturduğum için muhtemelen bütün firmalar Türk Telekom'un alt yapısını kullanıyor.

Yapacağım şey şu tekrardan şu iletinizi paylaşayım.

''Siz komşularınızda internetin olduğunu iletmişsiniz ama Türk Telekom tarafında bu sorunun genel arıza olduğu ve binada internetin olmadığı ve gerekli düzenlemenin kendileri tarafından sağlandığı iletilmiştir.''

Haklı çıkmak uğruna bile olsa gerçekten denememeniz gerek bir yoldu bu sizin için. Binada internet vardı ve bunu bir şekilde resmi yollardan ispatlayıp burada paylaşacağım.Sonrasında benden ve sizden hizmet almaya niyetlenmiş arkadaşlardan özür dileyecek misiniz peki ? Genel manada bu iş ahlakına sahip firmalardan özür falan beklemem ama sonuçta forumda görüp internet bağlatan arkadaşlar var. Resmi olarak Türk Telekom'un binada internetin olmadığını ifade ettiğini ispatlayın bir zahmet.

Dip not : 2 gündür Türk Telekom abonesi olan üst komşumun internetine bağlanarak forumda yazışıyorum. Hatta mobil erişim noktası yapıp bilgisayarıma neti o şekilde bağladım. Yukarıda paylaştığım sslerden birinde bunu anlayabilirsiniz.

• Ücretsiz fiber kurulumdan kasdedilen nedir hocam fiiliyette? 75mbps vdsl yeni abonelik bağlatma arifesindeyim, sizinle baya konuştuk özellikle 24 saat çağrı merkezi konusunu, en azından 3 ay bile olsa firmanızı denemeyi istiyorum.

Benimde naçizane tavsiyem, sorunlar elbet olacaktır, ancak müşteri gözünden olaylara yaklasirsaniz bir şekilde çözmeniz gerekir, bu çözümlerle gerekirse maddi yükü de siz ustlenmelisinizki insanların yeni bir işe olduğunuz için size olan ön yargıları kırılsın.

Ben aktif netspeed abonesiyim, bir problem yok memnunum, şimdi yeni bir abonelik daha yapilicak ancak iss seçemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkblue2828 -- 20 Eylül 2022; 18:23:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genel arızanın sebebini ve nereleri etkilediğini biz dahil hiç bir firma maalesef bilemiyor. Her firma kendi abonelerine ait devreleri görebiliyor. Bizde Türk Telekom ne derse bunu size iletiyoruz. Binanızda başkaları bu genel arıza süresince internet kullandığınız iddaa ediyorsa bunu Türk Telekom'a iletir ve bize neden bu şekilde bilgi verdiğini sorgularız. Bizim ve bizim gibi hizmet veren hiç bir firmanın altyapı sorumluluğu yoktur.

İnternetiniz pazar akşamı kesildiyse bunu bize sizin bildirmeniz gerekmektedir. Biz sizin internetinizin kesildiginde işlem başlatmayız. Hiç bir internet firmasıda bu şekilde bildirim olmadan işlem başlatmazlar.

Biz hattınızda genel arıza olup olmadığını size online işlemler üzerinden iletiyoruz. Bunu yapan bir kaç firma var sadece.

Bırakmış olduğunuz arıza kaydına istinaden 2 iş günü dolmadan sürecin tamamlandığıda görülmektedir.

Sonuç olarak internetiniz Pazar günü genel arıza sebebiyle kesilmiş ve sizde bize bunu pazartesi günü iletmiş gözüküyorsunuz. Bizde konu hakkında sizi aynı gün bilgilendirmişiz. Ertesi günde genel arıza Türk Telekom tarafından giderilmiştir.

• darkblue2828 D kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Altyapınız eğer fiberse ücretsiz kurulum yapılmaktadır.

Eğer altyapınız VDSL ise ve aktif olarak internet hizmeti kullanmiyorsanız 100 TL kurulum ücreti bulunuyor. VDSL olup aktif bir internet hizmeti kullanıyorsanız ücretsiz geçiş yapabilirsiniz.

• İyi günler benim de bir sorum olacak. Ben başka bir sağlayıcı da VDSL hizmeti alıyorum. Apartmana yeni fiber kutu takıldı. Daireye kadar kablo gelmiyor. Sizden fiber hizmeti almak istiyorum. Sizin internet sitesnizden başvuru yapınca sadece transfer için VDSL e geçiş çıkıyor. Fiber seçeneği yok ancak yeni başvuru dersem fiber seçeneği oluyor.

En avantajlı şekilde sizden fiber nasıl alabilirim. Sizden ilk defa internetim yokmuş gibi fiber başvurusu mu yapayım. Yoksa önce VDSL geçiş sonra fiber e mi transfer isteyeyim.
    Maliyeti en uygun hangisi olur

Merhaba.

Aktif internet hizmetinizi sonlandırıp firmamızdan fiber hizmet alabilirsiniz. Fiber kurulumlar ücretsizdir. Bu sayede hem geçişi hemde ardından fibere nakil sürecini beklemeden sadece fiber kurulum sürecini beklersiniz.

• türk telekomdan geçiş yapıyorum. belgeleri dün gönderdim. ancak şunu sormayı unutmuşum. mevcut telekomun verdiği modem ile mi hizmet almaya devam edeceğim? yoksa onu iade edip kendim yeni bir modem mi almam gerekiyor?

Merhaba.

Geçiş süreci 2 iş günüdür. Karşı işletmecinin bu süreç içerisinde geçişi onaylaması beklenmektedir.

Merhaba.

Eğer altyapınız fiberse aynı modem ile hizmet almaya devam edeceksiniz. VDSL ise ve modemi kiralık almadıysanız yine bu modem ile devam edebilirsiniz.

Merhaba.

Taahhütsüz hizmet verdiğimiz için herhangi bir fiyat garantimiz bulunmamaktadır. Fakat her zaman söylediğimiz gibi biz fiyat artışı yaptığımızda piyasa koşullarına göre yine en uygun fiyatlarla hizmet veriyor olacağız.

PoyrazNet'i (gerçek fiber olarak) kullanan arkadaşlar sizden rica etsem şu ping testini yapıp "unloaded" kısmında yazan veriyi paylaşır mısınız lütfen?

@oursoft Turknet'ten X bir firmaya yeni geçtim, ama ping sorunu yüzünden memnun değilim. Sizin firmaya geçmek için beklemem gereken bir süre mi var acaba?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.