Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.042
Cevap
42
Favori
265.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birisi yazmış Sefer'in cesedi bulunmazsa dönme olasılığı var. Kavak Yellerinin 2.Sezon finalinde uçurum sahnesini bilenler bilir cesedi bulunamayan Efenin o kazadan kurtulup daha sonra ortaya çıkması gayet mantıklıydı inşallah aynısı Seferde de olur.
  • Dizi gittikçe ilk sezonu aratıyor. Yine ucu açık sorular ve oldukça abartılan bir istihbarat teşkilatı gibi çalışan Adil Topal adlı bir karakter.
  • İnanasım gelmiyor nedense..
  • Sonuç yok diyebilirim kısaca sefer zort oldu.
  • Bildiğin tiyatro çekmişler işte. Herkes veda ediyor, Sefer arkaplandan veda ediyor.Kaplumbağa muhabbeti var ki bana göre boş heyecandan başka birşey değil.Ölmüş olmasına inanmamız için böyle birşey yapıyor olabilirler.Sado vurulurken de aynı şeyler oldu.

Birde kavga meselesi var ki; ateş olmayan yerden duman çıkmaz bence.

Ama İlker Kaleli öyle bir söz söyleyecek adam değil.Tamam kavga falan olmuş olabilir ama o karaktersizce cümleyi söyleyecek biri değil İlker Kaleli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 25 Şubat 2016; 17:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Birisi yazmış Sefer'in cesedi bulunmazsa dönme olasılığı var. Kavak Yellerinin 2.Sezon finalinde uçurum sahnesini bilenler bilir cesedi bulunamayan Efenin o kazadan kurtulup daha sonra ortaya çıkması gayet mantıklıydı inşallah aynısı Seferde de olur.

ellerı kelepceyle baglı nere kurtuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

quote:

Birisi yazmış Sefer'in cesedi bulunmazsa dönme olasılığı var. Kavak Yellerinin 2.Sezon finalinde uçurum sahnesini bilenler bilir cesedi bulunamayan Efenin o kazadan kurtulup daha sonra ortaya çıkması gayet mantıklıydı inşallah aynısı Seferde de olur.

Sadrettin 7-8 mermi yedi yaşadı bumu imkânsız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ilker kaleli ve limon film "ya o ya ben" palavrasina açıklama yapmış.Adamı boşuna linç ettiniz

• İlker Kaleli resmi instagram sayfasından açıklama yapmış.Bayada sert bir yazı yazmış.Kavga diye bir şey yokmuş anlaşılan.Senaryo gereği bir şey olabilir
  • seferi harcadılar matmazel
  • Poyraz mı Sefer mi ölsün deselerdi, cevabım Poyraz olurdu. Sefer'in özellikle yetimhane sahneleri Türk film/dizi tarihinde çok az bulunur cinstendi..
  • Sefer resmen boşa gitti eğer kavga olayı doğruysaki ben doğru olduğunu düşünüyorum.Sefer çok seviliyordu.Neden çıkarsınlar?Senaryo gereği bilmem ne bırakın bu işleri.Neden Zülfikar veya Taşkafa değil de Sefer?Kendi mi çıkmak istedi?Yazık oldu.

• Katılıyorum İlker Kaleli instagramdan ne kadar bu açıklamayı yapsa da işine gelmeyen çoğu yorumu siliyor ve Sefer, Zülfikar, Sadrettin, Taşkafayı takip ediyordu takibi çekmiş instagramdan bu nedir şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

quote:

Kelepce degil iple bagliydi diye hatirliyorum ki kelepce de olsa bir sekilde acilabilir.

• quote:

Katılıyorum İlker Kaleli instagramdan ne kadar bu açıklamayı yapsa da işine gelmeyen çoğu yorumu siliyor ve Sefer, Zülfikar, Sadrettin, Taşkafayı takip ediyordu takibi çekmiş instagramdan bu nedir şimdi?

İlker Kaleli'ye yakışmadı bu haraketler.
    Adamdan soğudum resmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sefer dizinin en sevilen adamı. Umarım ölmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlker Kaleli açıklama yapacağına Kanbolat Görkem ile omuz omuza fotoğraf çektirip her şey yolunda mesajı verseydi daha inandırıcı olurdu. Bu konu hakkında neden Kanbolat açıklama yapmadı? İlker Kaleli kendini aklamaya çalışıyor gibi geliyor. Sonuçta kavga olduysa ve Sefer de diziden bu yüzden çıkartıldıysa İlker Kaleli'nin suçlamaları kabul edecek hali yine yok. Üzerini örtmeye çalıştı.

• Kanbolat açıklama yapmıyor , ilker kendini aklama derdinde(kötü yorumları silmiş ve kanbolatı takipten cıkarmıs)

top sizin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Sefer'in durumu şok etkisi yaratsa da sırf sahneyi dramatize edebilmek için şu dizinin mantık hataları ile dolu en kötü sahnelerinden birini çektiler. Tam otomatik silahlarla birkaç şarjör boşalttıkları arabaya tek kurşun isabet etmemesi çok komik bir andı, hani eğer araban kurşun geçirmez camlara sahipse o halde neden indin araçtan? Değilse de neden indin, üstelik yanında çocuk da varken hangi akla hizmet kendini çıkmaza atarsın. Koşarak nereye kaçmayı planlıyordun basıp da uzaklaşmaya şehrin içine girmeye çalışmak varken, hakikaten saçmalıkla dolu bir sahneydi.

Bende bu tarz yorum yazacaktım. Poyraz, kara sevda mevcut olaarak izlediğim 2 güncel dizi. Daha şimdiden çok mantık hatası batmaya başladı.

O kadar otomatik silahtan 1 kurşun bile arabanın camına değmemesi.

Doktoru, onu bunu satın alabilecek adamın 1999 reno broadway tarzı araç kullandırması(bunun sebebi de uçurumdan atacaklar ya arabayı, 10 bin liralık araç alalım pasta cila yapalım öyle atalım demişler büyük ihtimal.)

Aslı ve salih diye 2 berbat oyuncu var, hele aslı tam bir facia bu kız diziye başladığınadn beri sadece ezberlediği şeyi söylemeye çalışıyor, mimik sıfır, karaktere bürünemiyor. Ama sadrettinin metresine bakıyorsun muhteşem bir rolle patlatıyor seriyi.

Zaten çoktan ispiyonlayan adamı niye öldürsün poyraz, o işi ispiyonlamadan öldürse biraz mantıklı olurdu o kadar mantıksız ki
    , "seferi öldürelim , aslıyı da düşman edelim, ihsan sende arada saçma sapan gül kötü görünmeye çalış haaaghahaa" demiş sanırım yönetmen.

Kuzey güney faciası geliyor. O diziyi bilenler bilir ilk 2 sezon efsaneydi. Sonra gitgide battı reyting-para uğruna.

Cümleye kara sevda ile başlamışım onu da yazayım nedenine,

Emir türkiyenin en zengin şirketini yönetiyor, tufanın aldığı maaşta belli emirin sağ kolu. Fakat kiraladıkları motor çok eski ve tufanın kaçarken kullandığı kask internette 100 lira. Sıradan memur bile motosikletine en az 250 liralık kask alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 26 Şubat 2016; 3:36:16 >

• quote:

Katılıyorum İlker Kaleli instagramdan ne kadar bu açıklamayı yapsa da işine gelmeyen çoğu yorumu siliyor ve Sefer, Zülfikar, Sadrettin, Taşkafayı takip ediyordu takibi çekmiş instagramdan bu nedir şimdi?

Fragmanin geç verilmeside insanın kafasında soru işareti bırakıyor.

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.