Bildirim
powerpointte slayt a müzik eklemek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up yardım -
müzigin sılaytın sonuna kadar gitmesini istiyorum ama ilk resmi geçince hemen müzik duruyo -
arkadaşım müziği ekleyince hoparlör simgesi çıkar. simgeye sağ tıkla özel animasyona bas. sağ tarafta müziğin adı çıkar. oraya da sağ tıkla ve efekt seçeneklerine gel. buradan yürütmeyi durdur kısmında 3. seçenekteki yere slaytın son sayfasını gir ve tamama bas.
bu arada eklediğin müzik wav uzantılı olmalıdır. mp3 ise slaytı başka bilgisayarda açınca müzik çalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ozka06_ -- 5 Ocak 2008; 23:45:46 > -
quote:
Orjinalden alıntı: _ozka06_
arkadaşım müziği ekleyince hoparlör simgesi çıkar. simgeye sağ tıkla özel animasyona bas. sağ tarafta müziğin adı çıkar. oraya da sağ tıkla ve efekt seçeneklerine gel. buradan yürütmeyi durdur kısmında 3. seçenekteki yere slaytın son sayfasını gir ve tamama bas.
bu arada eklediğin müzik wav uzantılı olmalıdır. mp3 ise slaytı başka bilgisayarda açınca müzik çalmaz.
çok saol hocam yaptım sonunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 5 Ocak 2008; 23:53:48 > -
Office 2007 ve üzeri için bu bağlantıda anlatılanları inceleyebilirsiniz ; Powerpointte Tüm Slaytlara Müzik Ekleme
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X