Bildirim
powerpoint ve resim içinden resim çıkarma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ekle menüsünden ses dosyadan diyorsun ordan ekliyorsun
resim içinden resim çıkarma ise painte dosyayı aç esc tuşuna bas keseceğin yeri seç kopyala de yeni bir doya aç yapıştır de dosyayı JPG kaydet o kadar sonra PP de ekle menüsünden dosyadan ekle de ordan ekliyorsun işte -
1. sorunun cvbı slayt tasarımı bölümünden salyt geçişine geliyosun ses kısmında sesi seçiyosun ve tüm slaytlara uygula diyosun..söyle bişey var eğer kendin bir ses koymak istiyosan .wav uzantılı olması gerekiyo haberin olsun
2.sorunu tam olarak anlamadım ama eğer office kullanıyosan orda picture manager diye bi program var resimi o programda aç ve resimi düzenle seceneğinde kırp diye bi olay var orda resimin istediğin yerini kırpıp resim içinden resim çıkartabilirsin...
umarım yardımcı olmuşumdur kolay gelsin dostum -
quote:
Orjinalden alıntı: taxonera
ekle menüsünden ses dosyadan diyorsun ordan ekliyorsun
resim içinden resim çıkarma ise painte dosyayı aç esc tuşuna bas keseceğin yeri seç kopyala de yeni bir doya aç yapıştır de dosyayı JPG kaydet o kadar sonra PP de ekle menüsünden dosyadan ekle de ordan ekliyorsun işte
2. sorumda paintte bu işi zaten halletmiştim de kestiğm yerlerin dıışını kendisi tamamlıyor ki bu da benim işime yaramıyor
eğri büğrü de kaydedemeyeceğine göre keser kesmez yapıştırmak lazım onu nasıl halledebiliriz?(paint manager office araçlarında mı göremedim office xp yüklü)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X