Şimdi Ara

PowerPoint .avi File oynatma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hazırlamam gereken bir sunum var ve bu sunuma matlab ile kaydettiğim .avi uzantılı dosyaları film ekle özelliğini kullanarak ekliyorum.

fakat tıklıyorum powerpointte filmi oynatmaya çalistiğimda siyah ekran olarak devam ediyor film.
    bilgisi olan varsa sevinirim.
    ne yapmam konusunda yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diday -- 30 Mayıs 2007; 21:09:09 >

• üzerine ekleme yaptığında tahminim avi dosyasını bozdun.. ya da farklı bir codecte izlemeye çalış..

VLC media playerı öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyxlog -- 30 Mayıs 2007; 21:13:17 >
  • dostum eksik anlattim herhalde.

matlab adlı prgram yaptığım kodun uygulamasını kendisi .avi file olarak kaydediyor.
    bu kaydettiği .avi uzantılı dosyayı ben bsplayer. vlc , media playe gibi ceşitli playerlarda zaten açabiliyorum.
    benim sorunum
    powerpointte sunum hazırlarken bu .avi uzantili film dosyalarımı sunum icinde calistiramamam. tiklayınca sunumda filmi oynat deyince yani.
    film oynamıyor onun yerine siyah bir ekran beliriyor.
  • konu ile ilgili pek bilgim yok ama sunum için başka bir sunum yazılımı kullanmayı denesen?

ya da oluşturduğun dosyanın uzantısını değiştirmeye çalış.. avi olmasın mesela..
    aklıma daha farklı birşey gelmior .. üzgünüm
  • tşkler fikirlerin için.

bu arada elimde powerpointte hazırlanmış aynı şekilde bir sunum örneği var.
    o sunumda da .avi uzantılı dosyalar kullanılmış ama o sunum sorunsuz olarak çalışıyor. nerde hata veya esik yapıyorum ben bi bulsam
  • .avi uzantılı dosyaları .mpg yapınca sorun çözümlendi herkese teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Word Dosyası gösteren mp3 player
    14 yıl önce açıldı
    Twitter, video oynatma hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.