Şimdi Ara

Powerline alacağım ancak çok kararsızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SO Fiber internetim var. Tenda diye bir AP aldım. 10m ötedeki modemden tam hız alıyorum ama gelişigüzel kopmalar yaşıyorum. En sinir olduğum şey bir işin ortasındayken kesilmesi.

Şimdi evde elektrik panosunda 10 tane filan sigorta var. bir tane ana sigorta var. powerline sorun çıkarmaz sanırım.

Powerline ı takacağım yerde Modem, Ses sistemi, Tv, Ev telefonu ve şarj cihazlarının takılı olduğu bir uzatma var. Ben powerline ı duvara direkt takıp uzatmayı ona takacağım.

Benim odamda pc ye elektrik 5m lik 3 lü uzatmadan geliyor. bu 3lü uzatmaya da akım korumalı çoklu priz bağlı. Duvara direkt powerline takarsam 3-4m kadar ethernet kablosu takmam gerekecek.

Bu koşullarda sizce sağlıklı olur mu ? duvara taksam nasıl olur ? uzatmaya taksam nasıl olur ? ucuz yollu powerline önerir misiniz ? AZTECH HL117EP diye bir powerline var kötü yorum da yok ama bilemedim.

• veya 100tl ye kadar kaliteli bir AP/router/repeater gibi bir öneriniz varsa alabilirim. yeter ki kopmasın internet.
  • Powerline için bütçe nedir

Belki tendayi tam kuramamış olabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

Powerline için bütçe nedir

Bütçe en düşük en uygun neyse o hocam :) tenda çalışırken güzel de kopunca sinir oluyorum. Her türlü şeyi denedim ayarlarından. En iyisi alıp denemek sanırım. Beğenmezsek iade ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Bütçe en düşük en uygun neyse o hocam :) tenda çalışırken güzel de kopunca sinir oluyorum. Her türlü şeyi denedim ayarlarından. En iyisi alıp denemek sanırım. Beğenmezsek iade ederiz.

Yaptığınız ayarları ss ekleyin bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Yaptığınız ayarları ss ekleyin bakalım

Tamam ekleyeceğim birazdan.

• Powerline alacağım ancak çok kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 26 Nisan 2017; 18:41:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıkıntı olmaz direk prize takın akım koruma priz elektriği suzeceğinden powerline çalışmasını engelliyor.

Çok aşırı elektrik kesintisi yoksa sıkıntı yaşamaz ve kopma yapmaz. Biz genelde tplink 500 mbpslerini kullanıyoruz kablo ile test ettiğimizde diğer uçtan 30 mb yakın hız alabiliyoruz. Bina tesisatina göre değişebiliyor ama birçok yerde bu şekilde çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 27 Nisan 2017; 9:5:41 >
  • Şifreleme türünü tkip+aes yapın

N bandını kapatıp b/g yapın

20 mhz çekin

Firmware güncel olsun

• quote:

Şifreleme türünü tkip+aes yapın

N bandını kapatıp b/g yapın

20 mhz çekin

Firmware güncel olsun

denedim onları önceden. hatta bir yerde okumuştum dediklerinizi. neyse kablosuz zaten zarardan başka bir şey değil powerline geldi. akk deyim 320kb/s hızla download edebiliyorum. tenda nın performansına bir şey demiyorum gayet iyiydi fiyatına göre ancak o kopmaları çözemedim belki de küçük bir problemdi. sağlık açısından da modem dışında bir de odada wi fi kullanmak tehlikeli geldi. çocuk da var evde. işin özeti şu an ilk mesajda belirttiğim powerline ile mutluyum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.