Şimdi Ara

POWERCOM UPS VS TUNÇMATİK UPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar powercomu nasıl bilirsiniz ?Tunçmatik ups kullandım fena değil servisi de iyi(en azından bulunduğum yerdeki iyi) bir kıyaslama yapsak 650 VA lıne interactive bir ups almak istesem hangisini tavsiye edersiniz?

• 650va 300watt civarı oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliyorum ancak markaları kıyas etmek istedim
  • Tuncmatik tavsiye etmem. Akü boşalacak kadar elektirik giderse öndeki düğmeye basmadiginiz sürece ups devreye girmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriye açıkmısın bilmiyorum ama şu ürünede bakabilirsin

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-fp800-800va-line-interactive-ups.html

800va line ups diğer ürünlere göre daha kaliteli artı 800 lük ve amper değerleri olarak daha yüksek. 3kva FSP kullanıyorum tavsiye ederim.
  • 6 - 7 senedir kullanıyorum sanırım çok memnunum , tunçmatikği kullanmadım karşılaştırma yapamam
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli 1500Va UPS Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Tunçmatik Kombi UPS montajı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • powercom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ups yandı ya ! garanti dışı oldu! powercomdan çok şikayet var 150-200 tlye bir ups tavsiyesi alsam acil!
  • inform markada iyidir bakabilirsiniz
  • bi link versene
  • Tunçmatik Newtech PRO 1kVA 1/1 LCD ONLINE UPS kullanıyorum, UPS çok sesli çalışıyor; fan maliyetinden kaçıp dBA'i en yüksek fanı kullanmışlar, elektrik kesintilerinde veya şebeke gerilim-frekans değerlerinin sınırların dışında olması durumunda verdiği uyarı sesi çok sinir bozucu; manuel kapatmanız gerekiyor, uyarı seslerini kapat diye bir seçenek bulamadım cihaz üzerinde(Gece olan kesintilerde uykunuzdan ediyor).
    USB Üzerinden PC bağlantısı var yalnız yazılımsal olarak çok geride. Cihaz verimlilik anlamında ne seviyededir tam olarak bilemem ama aylık elektrik faturam fark edilir seviyede arttı diyebilirim.
  • Tunçmatik Newtech PRO 1kVA 1/1 LCD ONLINE UPS kullanıyorum, UPS çok sesli çalışıyor; fan maliyetinden kaçıp dBA'i en yüksek fanı kullanmışlar, elektrik kesintilerinde veya şebeke gerilim-frekans değerlerinin sınırların dışında olması durumunda verdiği uyarı sesi çok sinir bozucu; manuel kapatmanız gerekiyor, uyarı seslerini kapat diye bir seçenek bulamadım cihaz üzerinde(Gece olan kesintilerde uykunuzdan ediyor).
    USB Üzerinden PC bağlantısı var yalnız yazılımsal olarak çok geride. Cihaz verimlilik anlamında ne seviyededir tam olarak bilemem ama aylık elektrik faturam fark edilir seviyede arttı diyebilirim.
  • link icin tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.