< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
@@POWERCOM IMD-1000AP DIGITAL UPS Ürün İncelemesi Fotolar Mevcut@@ (26. sayfa)

-
-
15 yıllık üyeyi banlamışlar şaka gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
formun hali bu malesef adminler sağolsunlar ellerinden geleni yapıyor boş durmuyorlar nice eski üyeler gitti küstürüldü. -
bu ürünün 1000 ap olanın batarya değerlerini bilen var mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, 10 yıl veya daha da eski cihazdaki bataryayı ilk defa değiştirmek için aşağıdaki bağlantıdan Yuasa NPW45-12 9Ah aldım, ancak yeni gelende nerede üretildiği yazmıyor, orijinal olup olmadığı konusunda yönlendirecek olan var mı? KGK'den çıkan soldaki, yeni aldığım da sağdaki.
urun.n11.com
Yuasa NPW 45-12 Bakımsız Kuru Akü Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/yedek-aku-ve-sarj-cihazlari/yuasa-npw-45-12bakimsiz-kuru-aku-P108706392
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: cumur
bu ürünün 1000 ap olanın batarya değerlerini bilen var mi acaba12v 7ah
Bu cihazda orjinalinde yuasa akü ile geliyor . Senelerdir hep ttech aldım 12v 9ah ama son aldığım iki akü çok fazla dayanmadan gitti yeni üretim olmasına rağmen ttech iki yıl garantili oluyor bir defa değişim. Yapıldı. Şimdi yine akü dayanmıyor yeni akü alacağım yuasa çok pahalı geldi piyasada birsuru marka var şuan ttech. Orbus. Yigitsan. Orion. Varmi tavsiyeniz
aşırı ısındığı için diye düşünüyorum bende yeterli havalandırması yok fan da yok bataryalar çabuk yıpranıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: cumuraşırı ısındığı için diye düşünüyorum bende yeterli havalandırması yok fan da yok bataryalar çabuk yıpranıyor
Belki o ununda etkisi olabilir evet batarya sıkı sıkıya kutusuna giriyor ve hiçbir boşluk yok elektronik den anlasak belki bir sessiz fan uydurukabilir kasayı kesip
ben sürekli bataryalarını kendim değiştiriyorum defalarca içini açtım ama fan koyacak bir boşluk yok içinde çok sıkı yapılmış, onu geçtim kasada hava deliği bile yok havalansın
-
@cumur belki kasada alt yada yanlardan delikler açmak ise yarayabilir. Powercom 1000ap vardı önceden o daha genisti batarya yerleri yanlarında delikler vardı metal kasa
imd serileri hep plastik bendeki de 1000ap ama imd serisi
quote:
Orijinalden alıntı: cumurimd serileri hep plastik bendeki de 1000ap ama imd serisi
www.vatanbilgisayar.com
Powercom Bnt-1000ap 1000va Lıne Interactıve Ups fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/powercom-bnt-1000ap-1000va-line-interactive-ups.html
ben çok oldu alalı dostum, 7-8 yıldır batarya değiştirip kullanıyorum ben alırken o model yoktu yada ben görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: cumurben çok oldu alalı dostum, 7-8 yıldır batarya değiştirip kullanıyorum ben alırken o model yoktu yada ben görmedim
Benim dükkanda bu modelden vardı iki akü var içinde 12v 7ah . Dış kasa metal . Daha sonra imd modelinden gostergesine aldanıp aldım sanırım 😀
benimde bataryalar bitti,yenisi alıp kullanacağım.Piyasada 350-400 tl fiyatı var.10 yılı aşkın kullandım,çok faydasını gördüm.Son yazılım güncellemesi ile birlikte sistem kontrol iyileştirildi.windows elektirik kesildiği anda 5 dk içinde otomatik sitemi kapatıyor.(ben 5 dk olarak ayarladım bataryalar zorlanmasın diye)
1 pc,1 monitör olarak bağlantım var benim ve tam dolu halde 10 dk idare ediyor sistem.Bu zaman aralığı daha ufak sistemlerde uzun zaman gidebilir ancak zorlamanızı tavsiye etmem,5 dk ayarı en idealidir.
-
Şuan yuasa 12 v 9ah kuru batarya 233 TL hepsiburada da. Yeni üyelik ile 183 TL ye sipariş verdim . Bakalım bu bataryada iki seneden sonra ölürse daha bu güç kaynağı ile uğraşmam farklı bir model alır geçerim
Arkadaşlar imd1000ap güç kaynagimin power tusu kırıldı pilastik birşey bu ince olduğu için yapışmaz diye uğraşmadım . Bulunurmu acaba bu tuş . Yetkili servisi varmı powercom
Yuasa 12v 9ah batarya aldım 12 saat boşta açık şekilde şarj ettim gösterge 5 tırnak gösteriyordu PC yi bagladim açtım ana şebekeyi kapattım şarj 5 tırnaktan. Direk 4 sonra hızlı bir şekilde 3 e düştü . Normal mi bu durum sarjinin ne kadar gittiğini test ediyorum şuan
Edit. 23 dakika dayandı batarya süre normal gibi ama göstergede direk iki tırnak dusmesi biraz kafa karıştırdi
24 inç monitör gtx1050ti Logitech 5+1 ses sistemi kasa zalman z11plus kasada birçok fan var 750watt power suplly . Şuan iyi gibi batarya dayanma süresi umarim böyle devam eder .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 10 Ağustos 2021; 15:36:51 >
quote:
Orijinalden alıntı: TurkeyStar
Yuasa 12v 9ah batarya aldım 12 saat boşta açık şekilde şarj ettim gösterge 5 tırnak gösteriyordu PC yi bagladim açtım ana şebekeyi kapattım şarj 5 tırnaktan. Direk 4 sonra hızlı bir şekilde 3 e düştü . Normal mi bu durum sarjinin ne kadar gittiğini test ediyorum şuan
Edit. 23 dakika dayandı batarya süre normal gibi ama göstergede direk iki tırnak dusmesi biraz kafa karıştırdi
24 inç monitör gtx1050ti Logitech 5+1 ses sistemi kasa zalman z11plus kasada birçok fan var 750watt power suplly . Şuan iyi gibi batarya dayanma süresi umarim böyle devam eder .Gösterge konusunda bezner şeyleri bende yaşadım,bunu en sağlıklı şekilde pc içinde kurduğunuz programla takip edebilirsiniz.
23 dakika ise normaldir.Daha önceki mesajımda söylediğim gibi kapanma aralığınızı pc uygulamasında 5 dk olarak ayarlayın.Bataryalarınızı dibine kadar sömürmeyin,bu şekilde batarya ömürleri çabuk tükeniyor.
UPS aslında çok kullanışlı ancak mevcut bataryalar belli standartlarda olunca hangi UPS markasını alırsanız alın aynı şeyleri yaşarsınız.
Burada önemli olan konu, elektirikler kesildiği anda faz dengesizliğinden kaynaklı sorunları UPS in kesip koruması ve pc yi güvenli şekilde kapatacak özelliğe sahip olmasıdır.
Ek bir tavsiyemde, UPS in bağlı olduğu duvar prizini yada uzatma prizini korumalı prizlerden almanız ekstra fayda sağlayacaktır.Sarj etme noktasındada sağlıklı şekilde akım alması yönündende iyi oluyor.
Sisteme sadece monitör ve kasa bağlamanızıda tavsiye ederim,başka ekstra donanımları (ses,modem vb gibi) bağlamanız uzun vade UPS kullanımı için daha sağlıklı olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X