Şimdi Ara

PowerColor TurboDuo R7 260X 2GB GDDR5 OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde şu an kulladığım PowerColor TurboDuo R7 260X 2GB GDDR5 OC ekran kartı var ancak şöyle bir sıkıntı var.

Belli bir süre kullandığım zaman gerek internette gerekse oyun oynarken, ekranda mozaiklenme ve birde oyun içinde görüntüde dağılmalar oluyor bunun nedeni ne olabilir.

Görüntüleri tekrar yakaladıımda buraya ekleyeceğim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Tam anlamadim ama sorunu v-sync acarsan duzelir ama goruntu lazim tam olarak anlamam icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet onun için oyun açıp görüntyü bir şekilde almam gerek v-sync acmak olayını bilmiyorum maalesef ama öncelikli olarak görüntü paylaşmam gerek.

Eyvallah.
  • okanturker99 kullanıcısına yanıt
    gene powercolor gene sorun hiç şaşırmadım. :)

zaten son zamanlarda tamamen işi bitti artık yüzüne bakılmıyor.

çözüm olacağını sanmıyorum driverları felan yenile.
  • nette gezerken de yapıyorsa ramler arızalanmış olabilir garantiye gönderin.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    GAliba kötü bir marka almışım, hangi markalar alınmamalı acaba varlı bu kadar fazla kötü marka.
  • İnternnet, gezerken sadece ufak dikdörtgen şeklinde içi yuvarlak şekiller halinde görülüyor oyunlarda kırılmada ekleniyor işin içine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 280X TURBODUO
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bendede aynısı var ilk aldığımda yoktu 1-2 hafta içinde yapmaya başladı artifact olayı ama bende çok olmuyordu snnki kadar servise verdim bekliyorum
    Arkadaşlar bendeki sorunlar ek'te resimlerde görebilirsiniz masaüstü görüntü daha geniş ve puantiyeli bu zayıf hali oyun içinde ise bazen kırıklar daha fazla olabiliyor.

Garantisi var eksen bilgisayardan almıştım orayamı gitmeme gerek?????

PowerColor TurboDuo R7 260X 2GB GDDR5 OC PowerColor TurboDuo R7 260X 2GB GDDR5 OC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanturker99 -- 12 Kasım 2014; 18:30:37 >

FATURASI 31.01.2014 ARKADAŞLAR 2 YIL GARANTİSİ VARMIŞ.
  • Driver güncellediniz mi AMD'nin bazı driverlarında bu tarz sapıtmalar olabiliyor özellikle beta driverlar da
  • Baktım son versiyon yüklü hatta beta var 14.9.2 onuda yüklemedim. Ama kaç kere sildim yükledim olmadı v-sync yaptım ama olmadı herhalde servise gitmesi gerek hazır garantisi devam ederken.
    Anladım aynı karttan bendede var bir ara driver yüzünden mavi ekran yemiştim farklı driver kurunca sorun düzeldi garantisi varken değiştirmek en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Anladım aynı karttan bendede var bir ara driver yüzünden mavi ekran yemiştim farklı driver kurunca sorun düzeldi garantisi varken değiştirmek en mantıklısı.

Ustam bendede var ben her driverı kullandım bu hale getiremedim sanırsam kartın bellekleri iflas ediyor
  • Arkadaşlar yarın gidip teslim edeceğim durumdan haberdar ederim. Şimdilik hepinize teşekkür ederim. Var mı tavsiye edeceğiniz bir erkan kartı bu tarzda yada NVİdia döneyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanturker99

Arkadaşlar yarın gidip teslim edeceğim durumdan haberdar ederim. Şimdilik hepinize teşekkür ederim. Var mı tavsiye edeceğiniz bir erkan kartı bu tarzda yada NVİdia döneyim

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/zotac-geforce-gtx-750-ti-2-gb-gddr5-128-bit-ekran-karti-.aspx

Bizim r7 260x ten birkaç fps fazla alır aynı onun kafada bir kart düşünebilirsin Amd tarafında r7 265 var bütçen varsa r9 270 var 2.elden gtx660 r7 265 r9 270 300-350 tl arası düşünebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: okanturker99

http://www.eksenbilgisayar.com/kategori/ekran-karti.aspx?srt=3&fkey=1762%3dGDDR5%3b1761%3d2+GB%3b1763%3d256+Bit%3b1774%3d300+-+499+TL

Bu iki karttan biri ile değiştirebilirim herhalde!!!!!

powercolor ile çok işin olmasın.

SAPPHIRE DUAL-X Radeon R7 265 2GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı

LITE ne demek ya LITE felan alma normal yazdığım gibi varsa al.

• ARTIK İKİLİ OLDU YUHHH VALLA NE OLDU KARTTA BU GÖRÜNTÜYÜ YAKALAMAK İÇİN BEKLEDİM DEĞDİ.
     PowerColor TurboDuo R7 260X 2GB GDDR5 OC
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.