Şimdi Ara

Powercolor Red Devil 5700 XT incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    The Navi card we deserve
    https://www.youtube.com/watch?v=EZIYoJRkyjI

• Sabırla bekliyorum. Almanyada Çoğu model Stoklarda artık ama Red Devil almak istiyorum. Limited Edition satıyorlar nedense hep. Kullanmayacagim Maus pad için 20 € veresim yok. Almanyanin en büyük online saticisinda 4-6 saatte 100 den fazla sattı ve stoklar bitti hemen. Red Devil açık ara en iyi Rx 5700 XT kartı. Strix aşırı pahalı. PowerColor iyi iş çıkardı ama yetistirmiyorlar talebe göre. Haftaya Standart versiyon gelirse iyi olacak gibi. Almanyada 440 € ya çıkarsa Türkiyede Max 3000Tl ye çıkması iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 TL'ye referans satıyorlar Türkiye'de. 3600 TL'ye Pulse satıyorlar. Red Devil'i rahat 4000 TL'ye satarlar burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 25 Ağustos 2019; 14:44:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

3000 TL'ye referans satıyorlar Türkiye'de. 3600 TL'ye Pulse satıyorlar. Red Devil'i rahat 4000 TL'ye satarlar burada.
    Zamanla fiyatlar oturur. Amazonda fırsat kovalayan satıcılar Pulse yi 500€ Satıyor. Stok sorunu çözüldüğü an fiyatlar olması gereken seviyeye iner. Msi Evoke 480€ dan 439€ seviyesine düştü. Türkiyede Custom modelin olması gereken fiyatı 3000-3250

• yukkoda custom model geldi sapphire in 3324 tl
    yukko.com
    Sapphire RX 5700XT Pulse 8GB GDDR6 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11293-01-20G
    https://www.yukko.com/sapphire-rx-5700xt-pulse-8gb-gddr6-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti-11293-01-20g/50171180?pid=10189251

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrowbarG0d -- 25 Ağustos 2019; 17:51:50 >

• CrowbarG0d kullanıcısına yanıt
    Yeni hesap açarsanız aynı gün geçerli 75 tl indirim çeki veriyor diye biliyorum.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, ben referans kart aldım hb indirimde kartın gelmesini bekliyorum şu an custom kart bekleyen arkadaşlar değerlendirebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4000tl rx 5700xt olursa 2070 daha mantikli 4000 bandinda cikarsa yazik olur şahsen bulaşmam ama 3000-3400-3500 araliği olursa alinir fazlasi olursa yanaşmak mantiksiz 3750 2070 gaming z satiliyo

• 470€ dan siparişi verdim. Cuma günü gönderecekler. Haftaya elime geçer. Biraz daha fiyat düşer ama bekleyecek sabır kalmadı.

Almanyada Çoğu Kart Stoklarda girdi fiyatı baya düştü.

Evoke 440 € iken 470€ verdim Red Devil için. İnat ettim Red Devil almak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

470€ dan siparişi verdim. Cuma günü gönderecekler. Haftaya elime geçer. Biraz daha fiyat düşer ama bekleyecek sabır kalmadı.

Almanyada Çoğu Kart Stoklarda girdi fiyatı baya düştü.

Evoke 440 € iken 470€ verdim Red Devil için. İnat ettim Red Devil almak için.
    Hangi siteden sipariş verdiniz hocam link bırakır mısınız?
  • DgknCtn D kullanıcısına yanıt
    Almanya ornek;

Hollanda ornek;

MSI'in modeli cok hosuma gitti acikcasi. Gaming Z modeline benzemis, malzeme kalitesi nasildir acaba...

• CCaaNN kullanıcısına yanıt
    MSI modeli dediğiniz EVOKE ise maalesef soğutması ve performansı iyi değil. İçinde kullanılan termal padleri bile yarım yarım kullanmışlar. Ayrıca fanlar yüksek devirde dönüyor ve ses yapıyor.

• Bu modelden bahsediyorum hocam.

• CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Anladım, giriş seviyesi modeli. Bunların yerine gerçek Gaming X bekleyebilirsiniz. Eli kulağında.

Powercolor Red Devil 5700 XT incelemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Almanya ornek;
    https://www.mindfactory.de/Hardware/Grafikkarten+(VGA)/Radeon+RX+Serie/RX+5700+XT.html/listing_sort/6

Hollanda ornek;
    https://www.megekko.nl/Computer/Componenten/Videokaarten/AMD-Videokaarten?f=f_429-164298_vrrd-3_s-prijs09_pp-50_p-1_d-list_cf-

MSI'in modeli cok hosuma gitti acikcasi. Gaming Z modeline benzemis, malzeme kalitesi nasildir acaba...
    Türkiye'ye gönderim yapıyor mu bu siteler

Yapmaz hocam.

PowerColor in Almanya Resmi Satış Noktalarindan birisi. PowerColor in resmi sitesinde Amazon yok nedense. Gigabyte Sapphire anında amazonda satışa çıktı. Yurtdisindan alacaksanız Amazon u beklemeniz lazım. Bu site Türkiye ye gönderim yapmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.