Şimdi Ara

powercolor 6870 ile ilgili bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz üzere sistem topluyorum önce işe anakartı almakla başladım sonrada power ekran kartı ve kasa aldım şuan bilgisayarım hazır değil babamın bilgisayarına taktım ekran kartını babamın pc şu amd phoenom x4 2.20 ghz 4 gb ddr2 ram ve benim ekran kartı tomb raiderda ortalama 23 fps alıyorum arasıra 30 a kadar çıkıyor acaba darboğazmı yapıyor işlemci siz kaç fps alıyorsunuz bu oyunda bu kartla?

Orijinalden alıntı: ilterler1991

arkadaşlar bildiğiniz üzere sistem topluyorum önce işe anakartı almakla başladım sonrada power ekran kartı ve kasa aldım şuan bilgisayarım hazır değil babamın bilgisayarına taktım ekran kartını babamın pc şu amd phoenom x4 2.20 ghz 4 gb ddr2 ram ve benim ekran kartı tomb raiderda ortalama 23 fps alıyorum arasıra 30 a kadar çıkıyor acaba darboğazmı yapıyor işlemci siz kaç fps alıyorsunuz bu oyunda bu kartla?

ilk seri phenom ise ve full ayarlarda açtıysanız normal fps olmuş. orta ayarlarda imzadaki sistem ile 50-60 fps anca alabiliyorum.
  • evet ilk seri phoenom birde bilgisayar sürekli reset atıyor mavi ekran çıkıyor sonra 100 kadar doluyor mavi ekranda tekrar açılıyor bunun sebebi nedir acaba?bu arada bütün ayarlar full herşey açık bir şekilde onu söylemeyi unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterler1991 -- 4 Nisan 2013; 21:18:17 >
    12 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.