arkadaşlar garantide powerım 550 wat şuan üzerinde casperın orjinal psu bulunmakta 400 watt oyunları hıght da sorunsuz oynuyorum ama sistemi ilk açtıgımda kart çabuk ısınıyor haliyle fan hızlı dönüp ses yapıyor,bu psunun düşük oldugundan olabilirmi ? boşta iken fan gene hızlı çalısıyor ama psu da casper-400 yazıyor altında max300w yazıyor bu ısınma düşük psu danmı kaynaklı?
Guc yetistiremiyor ve ısınıyor.. onboard ekran kartiniz varsa onunla idare edin. fazla guc cekipte ekran kartiniza zarar vermeyi engellersiniz..
up olsa ne olacak... casper in guc kaynaginin sahte oldugunu soylememe gerek yok. ver ekran kartina zarar anlarsin...
Güç kaynağıyla alakası yok.
Üzerindeki fan ve yalıtım oldukça kalitesiz.
Dışarıdan alabileceğiniz iyi bir 8cm lik kasa fanını mevcut fanı çıkarıp vidalayın. Çözüm olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: umutbulut10
Güç kaynağıyla alakası yok.
Üzerindeki fan ve yalıtım oldukça kalitesiz.
Dışarıdan alabileceğiniz iyi bir 8cm lik kasa fanını mevcut fanı çıkarıp vidalayın. Çözüm olacaktır.
Katılıyorum. Güç kaynağı ile hiç alakası yok.
En başta ekran kartının ki olmak üzere pc deki fanlarınızı güzelce temizleyin
hocam sıfır ekran kartı fanıda oldukça büyük ısınma neden yapsın anlamış değilim anakart kaynaklı problem olabilirmi anakartı değiştirdim fakat tekrar ekran kartını takmadım ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme