Şimdi Ara

Powerbank telefonu bozar mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
10.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bunu gordum internette cok ucuz geldi acaba telefonu bozar mi ? Yada sorun cikarir mi
     Powerbank telefonu bozar mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 liraya çin malı aldım. Her akşam powerbank a takıyorum telefonumu. Bi zararını görmedim. Bazen oyunda oynuyorum. Usb kablosunuda 5 liraya aldım. Onda taş gibi. 2-3 aydır bu şekilde. Pil kullanım süreside ortalama 4 saat 30 dakika. Telefonun iphone 4s

• realmeall R kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu geçtim bu cihazlarda yüksek kapasiteli pil var. Birşey olsa cana zarar verir. %1 bile ihtimal vermiyorum bu aletin güveni olduğuna. Yani bırakın telefonu ondan önce size bir şey olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Hocam telefonu geçtim bu cihazlarda yüksek kapasiteli pil var. Birşey olsa cana zarar verir. %1 bile ihtimal vermiyorum bu aletin güveni olduğuna. Yani bırakın telefonu ondan önce size bir şey olmasın

Applenin kendi urunleri icin bu durum gecerli mi peki apple powerbank

• realmeall R kullanıcısına yanıt
    Hocam Apple'ın kendi powerbank'i yok ama kendi onayladığı markalar var mesela Mophie gibi. Bunlar Apple'ın mağazasında da satılan ürünler ve daha önceden denenmiş oluyor Apple tarafından. Diğer taraftan Sony, Samsung gibi markaların ürünleri de tamamiyle güvenilirdir. Bu alana 100TL bir ücret ayırdığınızda bu markaların çok üst modellerini alabilirsiniz hocam.

• Bu ürün tahminimce bataryanı ancak 2 kere şarj eder. Usb çıkışında bir akım veya voltaj sorunu oluşmadıktan sonra sıkıntı olmaz

• Hocam merhaba,

Her pil vermez, örneğin akım dalgalı gelmiyorsa ve telefonun amper'ine uygun güç veriyorsa sıkıntı olmayacaktır, 10400 mAh Xiaomi alabilirsin, tavsiyem budur, ürünün tarafımdan yapılmış incelemesi de var youtube'da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIM KART TELEFONU BOZAR MI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Romoss marka kullanıyorum.
    Ne yalan söyleyeyim eğer telefonum yeni bir cihaz olsa kullanmazdım.
    Adı sanı ne kadar güvenilir bir şey bile olsa bataryaya zarar verebiliyorlar.

• İphone 6'da sony powerbank kullanıyorum.Her hangi bir zararını görmedim.
  • Arkadaşım ve ben iphone 6 da xiaomi 10400 kullanıyorduk tabi en satıp 5S aldım hala kullanyorum maşallah hiç sılıntısınız görmedik. Xiaomi al içinde lg, samsung pil var 60 tl ye sanalpazardan aldım kılıf hediyeli. Bu powerbanklar ucuza kaçarsan daha çok maliyet çıkarır pilden vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5600 mah lik var bende kullanıyorum ip5 bir sıkıntı yok
  • arkadaşlar araştırma ve kullanımlarıma göre bilgilendireyim. ucuza aldığınız powerbankler telefonunuzu bozmaz. ama şarj girişinizi ve ona bağlı olan devreleri bozma ihtimali elbette vardır. bir cep telefonunun en uyduruk parçası da şarj girişleri ve ona bağlı olan konektördür. sizin ucuza aldığınız powerbank ler kullanım süresi olarak çok kısıtlıdır. örneğin 5000 defa doldur boşalt yaptığınız bir pilin fiyatı ile 32 tl lik powerbankin fiyatı asla aynı olmaz. ayrıca bu tür piller akım sıkıntısı da çekerler ve siz powerbanki şarj etseniz de çalışmamasına rağmen durduğu yerde mah değeri kaybeder. ama kaliteli bir powerbank de bunu yaşamazsınız. yaşasanız da yıllar geçmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

15 liraya çin malı aldım. Her akşam powerbank a takıyorum telefonumu. Bi zararını görmedim. Bazen oyunda oynuyorum. Usb kablosunuda 5 liraya aldım. Onda taş gibi. 2-3 aydır bu şekilde. Pil kullanım süreside ortalama 4 saat 30 dakika. Telefonun iphone 4s

15 yıldır sigara içiyorum bi alışkanlığını görmedim der gibi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

15 liraya çin malı aldım. Her akşam powerbank a takıyorum telefonumu. Bi zararını görmedim. Bazen oyunda oynuyorum. Usb kablosunuda 5 liraya aldım. Onda taş gibi. 2-3 aydır bu şekilde. Pil kullanım süreside ortalama 4 saat 30 dakika. Telefonun iphone 4s

15 yıldır sigara içiyorum bi alışkanlığını görmedim der gibi olmuş

haklısın

• 2-3000 TL'ye aldığınız akıllı telefonunuzu böyle 33 TL2ya alacağınız bir powerbank ile şarj etmek???

Gerçekten o örneğini verdiğiniz powerbank'ın içinde kimin üretimi ve kaç mAH kapasiteli silindirik aküler kullanılmış, merak ettim!... Çin üretimi olduğu kesin de, Çin'den uçarak mı gelmiş bu ürünler TR'ye???
    Hiç mi gümrüğe uğramamış???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.