Şimdi Ara

POWER tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24212
    yarın bu ürünü almaya gidecegim öneririmisiniz arkadaslar fiyatıda iyi gibi geldi bana

• http://forum.donanimhaber.com/m_14695313/tm.htm

gerekli yorumları burda yaptım aklına takılan bşey varsa sorabilirsin
  • Thermaltake i geç bir kalem,bunlar PSU dan anlamazlar,mallarıda yaramaz,bunlar başka işin adamlarıdır bunu bilesin!!!

Madem güçlü ve kaliteli bir şey arıyorsun tek adres Firebal dan,ENERMAX Infiniti,yada daha güçlü ise o zaman
    Super High-End lerden olan Galaxy,başka PSU ya bakma hele hele Galaxy ye bakarsan...

TTake kesinlikle iyi PSU ları yoktur,ama TT den CPU soğutucusu ki bende BigTyphoon kullanıyorum,buna benzer
    parçalar O.K ama PSU ayrı iştir dostum sonra pişman olma sakın!!!
    ----------------
    750W neye göre hesapladın yada neden bu kadar güçlü istiyorsun,bunların hesabını yaptınmı?imzandakiler için bu gerekmez,ayrıca acele etme,Enermax ları iyi incele,TT nereden çıktı yaw!!
    İlerde çok yüksek GraficCard kullanacaksan o zamanda Amper değerlerine iyi bak!salt WATT hiç bir işe yaramaz sonra yolda kalırsın!!(O/C+Oyunlarda;zira yğksek amper üretemeyen PSU ları at çöpe olur o zaman)

Kolay gelsin
    Selamlar

• Albani sende arkadaşım yerin dibine sokmuşun TTyi. Kullanmış isen söyle herkes bilsin hatasını ürünü. Sen çok aşırı eleştirmişin.
  • Zaten thermaltake'in bu 750Watt'lık ürünü toughpower üretimdir o yüzden diğer thermaltake psu'ları ile karşılaştırılmayacak kadar iyi kalitededir...

Ayrıca bu psu yapılan testlerden hep yüksek sonuçlar almıştır kesinlikle iyi bir seçim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: king_yao

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24212
    yarın bu ürünü almaya gidecegim öneririmisiniz arkadaslar fiyatıda iyi gibi geldi bana

İmzana bakacak olursak almışsın bile, hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850-1000W PSU önerisi olan?
    geçen yıl açıldı
    PSU Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım bayağı bir abartmışsın. Thermaltake çok iyi bir firmadır hem kasaları hem PSU ları hemde soğutma ürünleri olarak.
    Ben TT nin bir kasasını ve CPU soğutularını defalarca kullandım ve çok memnun kaldım. Hele hele Big Tayfun CPU soğutucuları tam bir şaheser, ne ses ne de ısınma . Hiçbir sorun yaşamadım. Bende yukardaki PSU var. Çok sessiz ve kaliteli, ayrıca tak çıkart olması da bir artı bence. 5 aydır kullanıyorum.
    Ben Enermax da kullandım, Silverstone da . TT den hiç ama hiç üstün tarafları yok.

quote:

Orjinalden alıntı: albani

Thermaltake i geç bir kalem,bunlar PSU dan anlamazlar,mallarıda yaramaz,bunlar başka işin adamlarıdır bunu bilesin!!!

Madem güçlü ve kaliteli bir şey arıyorsun tek adres Firebal dan,ENERMAX Infiniti,yada daha güçlü ise o zaman
    Super High-End lerden olan Galaxy,başka PSU ya bakma hele hele Galaxy ye bakarsan...

TTake kesinlikle iyi PSU ları yoktur,ama TT den CPU soğutucusu ki bende BigTyphoon kullanıyorum,buna benzer
    ----------------
    750W neye göre hesapladın yada neden bu kadar güçlü istiyorsun,bunların hesabını yaptınmı?imzandakiler için bu gerekmez,ayrıca acele etme,Enermax ları iyi incele,TT nereden çıktı yaw!!
    İlerde çok yüksek GraficCard kullanacaksan o zamanda Amper değerlerine iyi bak!salt WATT hiç bir işe yaramaz sonra yolda kalırsın!!(O/C+Oyunlarda;zira yğksek amper üretemeyen PSU ları at çöpe olur o zaman)

Kolay gelsin
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpu2ram -- 2 Haziran 2007; 21:38:35 >

• Bende de aynısı var ve 5 aydır kullanıyorum. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Bende Vatan dan almıştım. Hayırlı olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: king_yao

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24212
  • quote:

Orjinalden alıntı: cpu2ram

Sanırım bayağı bir abartmışsın. Thermaltake çok iyi bir firmadır hem kasaları hem PSU ları hemde soğutma ürünleri olarak.
    Ben TT nin bir kasasını ve CPU soğutularını defalarca kullandım ve çok memnun kaldım. Hele hele Big Tayfun CPU soğutucuları tam bir şaheser, ne ses ne de ısınma . Hiçbir sorun yaşamadım. Bende yukardaki PSU var. Çok sessiz ve kaliteli, ayrıca tak çıkart olması da bir artı bence. 5 aydır kullanıyorum.
    Ben Enermax da kullandım, Silverstone da . TT den hiç ama hiç üstün tarafları yok.

quote:

Orjinalden alıntı: albani

Thermaltake i geç bir kalem,bunlar PSU dan anlamazlar,mallarıda yaramaz,bunlar başka işin adamlarıdır bunu bilesin!!!

----------------

Kolay gelsin
    Selamlar

Big Typhoon hiç de şaheser değil
    test etmiştim ve ciddi ses çıkarıyor

• toughpower kullanıcısı olarak TT tavsiye aderşm kaliteli bi ürün...
  • saolun arkadaslar
  • Eleştirim amiyane olmuş olabilir ama,aslında maksadı aşan şeyler söylemek istemedim.

Gelelim TT ye;Bu firma Kasa cıdır tabiri caizse,ayrıca kasalarıda iyiden de öte çok iyidir,ama süper
    sınıfına sokmasakta çok iyidir,Kasa cılığına dolayısıyla laf yok!

Gelelim CPU soğutucularına ki bende iki senedir BigTyphoon kullanıyorum,buda çok güzel bir ürün,ama bir arkadaş iyi değil ve sesli filan demiş,bus anırım teknik bir sorun yada arızalı olabilir,zira piyasadaki
    satılmış bütün ürünlerde hep başarılı olan bir soğutucudur...

Gelelim ToughPower v.s PSU işlerine,burada TT sadece fason yaptırdığı ve adını verdiği bir ürün,ama
    buna kalkıp süper yada çok çok iyi filan demek yanlıştır zira böyle bir ürün değildir zaten klas/kaliteli
    sınıf PSU kategorisinde adı bile yoktur!
    İşleride PSU filan üretmek değildir,bu konuda TT sınıfta kalmış bir firmadır!ama ToughPower ile
    biraz ilerleme kaydettiklerini kabul edebiliriz,ama dendiği gibi bir ürün asla değildir.

Enermax,Silverstone bizde bulunabilecek en iyi PSU lar arasındadır;
    Enermax(Infiniti) şuanda bir numaradır(tabi Galaxy yi saymazsak)
    -------------
    Neticede herkes kendi fikrini yazacaktır,ben aşırı eleştirebilirken birileride aşırı beğeni ile anlatabilir!!!
    Ben ticaretini yapmıyorum,nede dediklerim mutlşak böyledir demiyorum,ama ben böyle düşünmekteyim,
    olay budur,kolay gelsin
    Selamlar

• özellikleri iyi gibi ama ilk defa duyuyom görünüşüde kaya gibi mübarek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.