Şimdi Ara

power supply...teknik yardımmm !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makinamı akşam kapattım normaldi hiç bi sorun yoktu sabah açamadım sonra power supplyi'den elektrik gelmiyo diye denedim sorun bundan kaynaklamıyomuş... durduk yere bozulmaz dimi bu icat.... kaçak var heralde elektriğe takıp dokunduğumda elektrik var üzerinde bunu nasıl engellerim... ilgilenenlere teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkna -- 12 Aralık 2005, 12:28:04 >

• yokmu bana yardımcı olabilecek birisi....
  • yaw şuraya marka yazmak yada kullandığı markayı tavsiye etmekten daha farklı bi iş için kullanan yok mu ???
    hiç kimse bu meretin şurası kaçak yapıyodur ora bak falan diye bişey soleyemiyomu....
    şimdi durduk yere bide power supply mi alacaz yane.....
    biri bana yardım etsin yoksa 5. kattan aşşağıya atacam mereti.......

• kaçak değildir.güç kaynağını kasaya bağlamazsan çarpar.kasa onu topraklar zaten.bozulması biraz tuhaf.tam olarak ne olduğunu anlamadım açıkçası diğer insanlarda emin olamadığı için cevap verememişlerdir belkide hemen isyana gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

kaçak değildir.güç kaynağını kasaya bağlamazsan çarpar.kasa onu topraklar zaten.bozulması biraz tuhaf.tam olarak ne olduğunu anlamadım açıkçası diğer insanlarda emin olamadığı için cevap verememişlerdir belkide hemen isyana gerek yok.

yaw kusura bakmayın yetiştirmem gereken projelerim var ve şimdi boşea verebileceğim paramda yok o yüzden biraz sinirlerim bozuk... isyanım bu yüzden....bi arkadaş devresinin arkasına gazete kağıdı koy dedi sizce bu işe yarar mı?? ben denemeden önce bi sorayım dedim...sizce bi işe yararmı???
  • Gazete kağıdı veya yalıtkan olan herhangi birşey koyarak deneyebilirsin.En azından işe yarama ihtimali var.Sorununu elektronik bölümüne yazsaydın daha çabuk ve daha teknik anlamda yardımlar alabilirdin.
    Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AZAZİL

Gazete kağıdı veya yalıtkan olan herhangi birşey koyarak deneyebilirsin.En azından işe yarama ihtimali var.Sorununu elektronik bölümüne yazsaydın daha çabuk ve daha teknik anlamda yardımlar alabilirdin.
    Kolay gelsin...

saol hocam bide elektroniğe açayım konuyu belki daha iyi sonuca ulaşabilirim....saol....
  • dostum senin psu gitmiş maalesef.üzerinde elektrik olması bobinin yandığını ve bu yanmanın sebebiyle gövdeye elektrik verdiğini gösteriyor
  • şöyle bir dene istersen PSU yu kasanın dışına çıkar sonra bir ataç ı düzelt bir U şekilde bük sonra bir ucunu siyah kabloya diğer ucunu da yeşil kabloya kısa devre yaptır eğer çalışmıyorsa PSU arızalıdır. çalışıyorsa arıza anakartta olma ihtimalı vardır. bunu yaparken PSU yu kasa dışına çıkarman daha iyi olacaktır. dengesiz bir voltaj veriyorsa diğer parçaları yakma ihtimalin olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.