Şimdi Ara

power supply sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemimi yeni oluştudum p celeron d 2.53 gb,asrock p4vm800 anakart,2 adet 512 mb 400mhz ddr oem ram
    bilgisayar sürekli mavi hata ekranı çıkarıp restart atıyor acaba power supply yeterli değilmi bilg. kasasında fan bulunmuyor!!!
    yeni bir kasa almak istiyorum acaba watt ı yüksek almammı lazım yani benimki 300w bazıları 500w onlardanmı almalıyım
    istediğim birde fanı çok olsun ve kulplu olsun taşıma rahat olsun die
    ne marka tavsiye edersiniz veya model ??

• power supply olmaya bılır .remlerden olma ıhtımalı daha fazla bence.cunku o sıtemı 250-300 watt psu da yeter
  • ram derken ne gibi bir sorun olabilir?? uyum sorunu falan mı yoksa arızalı mı olabilir?
  • genellikle uyum sorunundan olabilir ama aynı sey bendede oluyor.işlemcinin mhzini arttırınca bilgisayar dayanamıyo ve mavi ekran ardından hemen restart.ben o/c ile psuya cok yük bidiği kanısındayım.zaten psuda dandikse iyi bişeyler almaya bak
  • aopen veya asus kasalar iyi diyorlar bide bu psu 500w olsa daha iyi olur demi...
  • Beğendiğin kasayı alabilirsin sonra PSU değiştirebilirsin.Yani PSUya göre kasa alman şart değil ama o sisteme 500 watt gerekmez zaten.
  • o zaman kesinlikle sorun board veya ram lerde çünkü şuan ramlerden birini çıkardım 512 mb la çalışıyor pc bi sorun yok gibi görünüyor tabi daha sonra yine reset atabilir bekleyeyim azcık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    power Supply fanı
    19 yıl önce açıldı
    Power Supply Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık 4 saattir açık pc ve ramin birini çıkarmıştım şuan sorunsuz çalışıyor herkese teşekkür ettim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.