Şimdi Ara

Power Supply Renkli Kablo Kaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İzmir'de bilgisayarımın power supply'ındaki kabloları renkli kaplama yada komple değiştirme yapabilecek bildiğiniz bir yer var mı?

yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Tamammini değiştirebilir misiniz bilmiyorum ama sleeve kaplama var onlardan yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki izmir de bunu yapan bir yer var mı biliyor musunuz?
  • Forumda bi arkadaş yapiyordu guvenilir bir şekilde fakat ismini hatirlamiyorum İlla ki hatirlayan birisi vardir ama hala bu işle uğraşdigindan emin değilim bu yüzden Google'awww.modifiyemalzemecisi.com yazarsaniz ürünler bulursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: cemoric

Forumda bi arkadaş yapiyordu guvenilir bir şekilde fakat ismini hatirlamiyorum İlla ki hatirlayan birisi vardir ama hala bu işle uğraşdigindan emin değilim bu yüzden Google'awww.modifiyemalzemecisi.com yazarsaniz ürünler bulursunuz

süpermiş bi ara değenledirmeye alayım
  • http://www.modifiyemalzemecisi.com/ burdan birkaç alışverişim oldu gayet iyi aslında. Fakat kendileri Mersin'de. Komple kablolama yapıyorlar. Ben bulabilirsem İzmir de birini arıyorum aslında. Olmadı power supply söküp kargolayacağım Mersine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonatman

http://www.modifiyemalzemecisi.com/ burdan birkaç alışverişim oldu gayet iyi aslında. Fakat kendileri Mersin'de. Komple kablolama yapıyorlar. Ben bulabilirsem İzmir de birini arıyorum aslında. Olmadı power supply söküp kargolayacağım Mersine.

Maalesef daha fazla bilgim yok bu yüzden yonlendiremeyecegim fakat insallah bulursunuz yapan bir yerAma İzmir büyük bir şehir illa ki vardır diye düşünüyorum.Iyi günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Moslevon bu kişi ile iletişime geç her türlü yardımcı olur
  • sonatman S kullanıcısına yanıt
    sleeve kaplama var onlardan yapabilirsiniz.

• sleeve kaplama var onlardan yapabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.